VI KOM I MÅL!

Et av mine stolteste øyeblikk.


På bildet ser du Mads, Petter og jeg rett etter målgang. 

Herregud, så fantastisk moro! At jeg begynte å stortute etter målgang var vel egentlig bare forventet fra ei som så la ganske mye emosjonelle følelser i det å gjennomføre noe slikt, og ikke minst var jeg veldig glad for å kunne dele øyeblikket med både Mads og Petter fra den fine klubben vi har laget oss. Både Mads og Petter er fra “Sofagris”-prosjektet, og utifra hvordan de gjennomførte og så ut ved målgang – så er det ikke mye sofagris over disse to gutta lenger. Takk for at dere ble med, dere gjorde turen (og oppkjøringen..!) minneverdig til tusan!

…men som med alle store løp/ritt, (!!) så dukker det opp skjær i sjøen også…!

Blandt annet ringte Mads (som klemmer meg på bildet) igår og fortalte at vi skulle kle oss ut, og lage en “greie” ut av det. Vi skulle kle oss ut, med nissedrakter, og bjeller og sminke i hele ansiktet, og lage skikkelig ståhei. Mads fortalte også at det pleide å være premie til beste utkledning og greier!!! Jeg var jo ikke vondt å be (jeg elsker jo slikt!) og begynte med en gang å plotte ut hva jeg skulle kle meg ut som…


…. Men i all planleggingen – så begynte magefølelsen min å romle.

Så jeg kontaktet arrangøren via Facebook:

DET VAR FADER MEG NÆRE PÅ JEG TOK EN BRIDGET JONES!

(Hvem har vel ikke glemt filmen der de glemte å fortelle Bridget Jones at det ikke ble utkledningsfest alikevell, og hun kom i hore-kostyme på familiesamling….) 

Legg merke til hvordan arrangøren på en pen måte skriver…:“Ingen kom utkledd i fjor”… Tusen hjertelig takk, Kent Inge. Du reddet dagen!

Han kunne således følge opp med kommentaren da jeg møtte han at …-“Stakkars deg da, Line… Du som har grua deg i evigheter til dette og så skal du måtte løpe hele løypa seende ut som et levende juletre i tillegg?! Nei huff, jeg følte jeg måtte si ifra til deg…” 

Denne gjengen gjennomførte med stil – riktignok har jeg på meg nisselue sånn i tillfellet Mads og Petter kom utkledd som juletrær, og ikke hadde kødd alikevell. Man kan aldri vite med disse to.


(Jeg gråter på bildet, ugly cry-face..!)

I min klasse endte jeg på 28. plass, det var rundt 175 som løp (?) men i min klasse var jeg kanskje ikke først, men jeg fullførte – og det var målet. Jeg var faktisk ikke sist heller asså, men de lå i en klase rett bak meg – så tiden trenger jeg ikke skryte av!

Mads – du var helt suveren å ha med idag. Du motiverte meg skikkelig gjennom hele løypa og jeg er så glad for at jeg fikk halse etter deg og alle de lune og gode og morsomme kommentarene dine. Petter – jeg er glad for at du sakket av ved et par anledninger, slik at jeg kunne bruke deg som et alibi for at jeg selv var sykt sliten på et tidspunkt. Nancy – se hva du har gjort med oss!

Vel gjennomført løp til alle deltagerene, og til arrangørene vil jeg gi en kjempeklem for et utrolig flott gjennomført arrangement! Alt på stell, detta kan dere! 🙂 Og tro det eller ei, og jeg kommer sikkert til å gnage av meg armen frem til neste gang for det jeg nå skal si…: Det frister til gjentagelse!

Supporterfrue – nå også LØPEfrue!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg