Snaaart juleferie!

Gode gud. Jeg skammer meg litt. Litt fordi jeg ikke har gitt lyd fra meg på noen dager, og det beklager jeg. Men denne uken har vært veldig hektisk på hotellet mitt, rapporteringer, budsjetter og prognoser skal på plass før jeg tar juleferie i morgen. Da vil dere forhåpentligvis se mer av meg på bloggen, for da har jeg god tid til å dyrke den litt mer enn jeg gjør ved siden av en minst 100% stilling. 

Lurer du på hva jeg gjør på hotellet?

Ser du ikke det? Jeg er salgssjef på Quality Hotel Skjærgården i Langesund. (Du vet, hotellet med det enorme badelandet…!)

Over til noe helt annet….

Da jeg var litt gladtjukk så mener jeg helt åpenbart at jeg også var mye morsommere. Jeg vet ikke helt hvorfor, men litt chubby mennesker har en helt spesiell evne til å få folk til å le. Jeg vet ikke helt om jeg har mistet den, men det blir helt malplassert å tulle med tjukkasvitser nå som jeg er en mindre utgave av meg selv. Jeg kan liksom ikke dra morsomme sexylubben-vitser på min egen bekostning lenger. Og det har jo alltid vært min “greie”..! Så nå har jeg begynt å spøke med andre ting.

Jeg har også funnet ut at det er det sykt mange bakdeler med å gå ned i vekt. Blant annet stiger ikke vannet i badekaret når jeg ruller meg oppi. Så jeg må fylle i badekaret i laaaange tider, og det har jeg ikke tålmodighet til. (Jeg bader gjerne et par ganger om dagen…!)

En annen bakdel – det er fryktelig dyrt å jojo-slanke seg. Jeg kastet nesten alle tynnas-klærne mine i harnisk og frustrasjon for noen år siden, fordi jeg aldri trodde jeg kom til å få de på meg igjen . Her om dagen måtte jeg tilogmed kjøpe 20 nye truser på Cubus fordi de andre trusene var så utsprengt at det fantes ikke noe stretch igjen i de.  Eneste bommerten jeg gjorde var at da jeg fant ei fin truse jeg likte, kjøpte jeg likegjerne 20 stykker av de. Nøyaktig samme trusa. Alle i mørkeblå. Så nå tror Torben at jeg har gått med samme trusa i over en uke. Faen ta de “ta 3 betal for 2”-tilbudene. Jeg tror alle jenter vet hvilke Cubusblondehipstertruser jeg snakker om, for de er relativt billige og helt ok å se på. Men jeg føler meg alikevell slik ut i de blondetrusene:

…og apropos dyrt… Jeg ønsket meg så veldig stølebelte til bunaden (sånn sølvbelte rundt livet som man får når man blir gift) – men det hadde jeg ikke råd til når jeg var jævlig mett. Men NÅ er nesten prisen halvert, for jeg trengte jo ikke på langt nær så mange sånne støle-biter for at det skulle rekke rundt midjen min. Sånn til info, kjære julenisse. Så der var det faktisk en fordel til bakdelen, gitt. 

Andre negative sider ved å gå ned i vekt? Jo, folk som ikke har fått det med seg via blogg eller facebook tror jeg har blitt narkoman. Eller fått en skummel diagnose. Eller at Torben har dumpet meg. Da hjelper jo ikke akkurat at jeg har måttet legge fra meg forlovelsesringen ved noen anledninger, fordi fingrene mine har blitt litt slankere, og jeg er redd for at den skal ramle av…!

Anyway, jeg har egentlig mer på hjertet. Men nå er det sent, og jeg har en siste arbeidsdag før 2 ukers avkobling i jula. Gleder meg veldig til å ha masser av tid til å trene, være sosial, blogge, sove lenge,bølle-tekste til den nye direktøren min,  rydde og stelle i heimen (yeah right) og kanskje ta en fest i løpet av jula. Sjansen er stor for det!

…ja, og så må jeg gjøre litt shopping. Stakkars Torben tør jo ikke kjøpe noenting til kjøleskapet lenger, så når jeg bad han dra på butikken så var dette det eneste han turde kom hjem med:

Julebrus light fra Trio.Som jeg da altså IKKE kan drikke.

Så jeg banket han opp litt.

Nå går jeg å legger meg! God natt!

 

 

 

4 kommentarer
  1. Det var kjempefint bilde av deg 🙂
   Gøy at du får ny direktør og han virker morsom 🙂
   Jeg syns ikke du har mistet noe av den morsomme personen du er, fortsatt like rå 😀
   God natt 😀

  2. Kankke helt se for meg deg,som narkis.
   Så ser ikke helt hvor de kan få slike tanker fra.
   Dessuten,når dere kvinner blir dumpet.pleier jo dere å søke heftig trøst i de 3 gentlemen Mr.Is,Mr brus og Mr.sjokolade.Så da vill du neppe gått ned i vekt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg