4 måneders oppdatering. Hud er jaggu en samarbeidsvillig kroppsdel!

Woup-Woup! Det er mandag i morgen og veiedag for meg – selv om det er jul så tar jeg ikke pause i kurset. Jeg har også blitt pepret med bilder fra i sommer av min kjære forlovede, og jeg må helt seriøst si at jeg er glad jeg ikke har sett disse før-bildene tidligere. Har det gått 4 måneder nå, montro?

Usj, jeg begynner å bli mer og mer raus med å vise hud, merker jeg – jeg må innrømme at jeg aldri kom dithen at jeg trodde jeg kom til å poste et magebilde av meg selv. Grunnen til at jeg peker på magen er forøvrig fordi jeg var helt bombesikker på at jeg så en skygge av en muskel, men jeg klarer ikke se den lenger når jeg har lastet opp bildet her på bloggen. Og bildet hadde ikke tenkt til å se dagens lys, men da jeg fikk det “før”-bildet av meg i blå kjole av Torben, så kunne jeg ikke dy meg. 

Det var noen som på et tidlig stadium mente at jeg hadde fjernet hud på magen (Er det bukplastikk det heter?) etter vektnedgangen, men det har jeg altså ikke. Riktignok er huden litt sånn myk bolledeig-aktig, men herregud, det bryr meg nada! Jeg har ennå ikke gitt gass når det kommer til styrketrening, det er sikkert mye som skjer med kroppen når jeg tar fatt på den en gang etter jul. Det er forøvrig absolutt ikke viktig for meg å ha sixpack heller. Det tror jeg nok ikke jeg har tid til å trene meg til, og for å være helt ærlig så tror jeg faktisk ikke det er noe muskler å bygge der under uansett. Jeg har aldri sett de og kommer aldri til å se de. Det viktigste er at huden trekker seg tilbake (for jeg har jo sånn sett i forhold til størrelsen min vært “høygravid” noen år…! Menneskekroppen er underlige saker, jeg blir imponert over hvor mye man kan utsette den for og alikevell kan den “falle tilbake” til der den opprinnelig var. Jeg tror også jeg er ganske heldig med genene mine her – ikke et eneste strekkmerke har dukket opp. Puppene – de er et litt annet kapittel, men igjen absolutt noe jeg ikke eehh…henger (svært pussig ordvalg…) meg opp i. 

Jeg må innrømme at vekta begynner så smått og stagnere nå. Kroppen kommer jo til et punkt der den ikke vil mer ned – fordi den ikke lenger har sååå mye å ta fettreserver fra som den hadde tidligere i høst. Jeg spiser jo sånn noenlunde normalt nå, fordi jeg snart begynner å nærme meg slutten av kurset. Målet er jo og har alltid vært, å få et sunt og godt kosthold, komme seg i aktivitet jeg trives med, og lære om kosthold. De første 20 kiloene var jo bare “VOUSJ!!” borte på jævlig kort tid. (8-10 uker) (Her kan du lese om det) Og jeg kunne jo ikke akkurat sitte å tvinne tommeltotter resten av tiden på kurset..! Det skulle jo egentlig gått lengre tid, men jeg responderte sykt godt på den første fasen av Liveakurset, gitt..! Jeg har dog bestemt meg for å ta oppfølgingskurset også, rett og slett fordi jeg ønsker å lære mest mulig og i tillegg ønsker jeg å være endel av det sosiale… Det har blitt utrolig viktig for meg! Jeg merker at jeg har fått nye venner jeg gjerne vil fortsette å ha kontakt med! 

Egentlig er det veiedag idag (mandag) men jeg legger ut innlegget og så får jeg heller gi dere en oppdatering senere når jeg er veid. Jeg er ikke så bekymret lenger, jeg trener endel og spiser sunt gjennom dagene – og det er nettopp det jeg har gått på kurs for å lære så jeg kan gjøre det resten av livet. (Ikke det samme regimet, selvsagt. Jeg kommer til å sprekke som en gammel kondom en gang i blant, men det får bli litt færre ganger enn da jeg holdt på slik som “før”-bildet viser. 

Snakkas i morra da, godtfolk!

 

 

 

14 kommentarer
  1. herregud du har jo vært kjempeflink jo!!!! må jo bare være superstolt!! Leser bloggen din og håper at noe av det der treningsgreiene smitter over på meg jeg 😀

  2. Helt rått!
   Her kan æ ikke skryte på mæ nå særlig trening den siste tia – men heldigvis går vekta sakte nedover! Men kjenne æ må skjerpe mæ fort om æ ska komme mæ gjennom jula uten å gå opp igjen!
   Utrulig kor lang dørstokkmila kan bli!
   Men kan hvertfall gå jula i møte med helt ny kropp ifht d æ hadde for 12 uke sia 🙂
   Lykke til videre – å nyt jula så godt du kan ☆
   Juleklæm Trine

  3. Wow!
   Her var det virkelig kommet resultater kjapt. Det er en deilig følelse å vite at man har full kontroll og at kroppen responderer den rette veien på det du gjør. Lykke til videre. Du ser smaching ut!

  4. Hei, er så imponert over deg. Men hvor mye har dette kurset kostet deg? og evt hvor mye kostet den “Maten” du spiste i starten? mvh ei som gjerne vil gjøre det samme som deg

  5. Wow! Du ser knallbra ut. Stråler, meirsom!
   Men det skal sides at du også strålte og var nydelig med noenogtjue kg ekstra og da, hehe 😀 Hvor mye har egentlig dette livea kurset kostet hittil? Det er litt interessant 🙂 Tvitvi på veiedag imorgen!
   Klem!

  6. Wow! Før jeg leste teksten,så jeg på bildet og tenkte: scheize,hun har jo snart 4-pack!! Jeg bøyer meg i støvet.. Gratulerer! Du ser helt smashing ut!!!

  7. Elise og Therese: Livstilskurset på 16 uker betalte jeg i underkant av 6000,- for. Da har man oppfølging, veieng, fellestreninger og en person man alltid kan henvende seg til. Maten man spiser de første ukene er en 100-lapp om dagen, noe som i grunn er mindre enn jeg vanligvis kjøper mat for. Så matutgiftene var ikke så store de første 9 ukene…! Må innrømme at jeg har svidd av langt mer penger på å andre mindre viktige ting enn dette kurset. SÅ absolutt verdt sine penger i..eheheheh….kilo!

  8. Imponert over huden din!! og over innsatsen din også såklart 🙂
   Du har virkelig jobba hardt og 6000kr forsvinner rimelig kjapt på snacks og alkohol uansett, så synes ikke det var dyrt for kurset.
   Men som nevnt over her, du så like fin ut for 4mnd siden, men veit selv at en føler seg så uendelig mye bedre når en er trent og er i den vektklassen en ønsker å være i, magefett er heller ikke spesielt sunt.
   Jeg kommer til å fortsette å trene i jula, kom meg igang igjen takket være deg, tør ikke ta juleferie fra treninga nå, for da blir dørstokkmila grusom på nyåret!
   Ønsker deg og dine en riktig god jul og ett godt nytt treningsår 🙂

  9. Gratulerer med en fantastisk god jobb. Jeg er imponert! Og kjempeglad for at du skriver om dette på et ærlig vis. Mange bloggere legger det frem som om de er ubermennesker, og at det ikke koster dem en “halv kalori” å holde på med dette kostholds og trenings -regime. Her få man alt servert, helt ned til diare og gnagsår i rompa. Jeg likte så godt det innlegget der du var tydelig på at du ikke er “ekspert”, og at man ikke kan bruke bloggen din som en veilder i vektnedgang. Jeg tror mange kanskje leser bloggen din og tror at du har funnet en kur som går av seg selv, men det er åpenbart at dette har vært beinhard jobbing og prioriteringer.
   Også glad for at du fokuserer på livsstilsendring og ikke vektnedgang, for vektnedgang er en ting, men å holde seg der er minst like hard jobbing. Man kan jo ikke gå tilbake til gamle vaner, da raser kiloene på igjen.
   Heier på deg, du fremstår som et forbilde, i den forstand at man ikke bare blir presentert et glansbilde, men et ekte menneske (med sabla god humor)

  10. Hei fine deg 🙂 Ville bare si at jeg digger bloggen din og ay´t du skriver kjempe bra innlegg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie. For det fortjener du virkelig, så ønsker jeg det er godt nyttår 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg