Jula varte heldigvis ikke helt til påske!

Å herreminhatt – julefeiring i hodet mitt pågår ennå!

Jeg skal innrømme at da jeg tok skikkelig “time out” på julaften i forhold til både trening og kosthold, så ante jeg egentlig ikke hva jeg gikk til. Det føles litt som et herlig 3-dagers kalas som aldri helt tok slutt. Disse tre dagene har jeg kjent å mange deilige smaker, at en liten del av meg har tenkt hvordan jeg skal klare å komme tilbake i rutiner igjen..! Så jeg valgte en form for nedtrapping.(!) Idag har jeg spist sunt men ikke trent. I morgen skal jeg spise sunt OG ta meg en treningsøkt. Og så tror jeg faktisk jeg er inni den gode sirkelen igjen – men med en deilig smak av både melkesjokolade, hjemmebrygget øl og ribbefett i munnvikene. Jeg må helt seriøst bare venne meg til at det kommer slike usunne runder i livet mitt, og at jeg ikke trenger å gå i kjelleren og deppe av den grunn. Faktisk tror jeg disse dagene er med på å holde meg til et sunt kosthold, fordi jeg merker jo selv hvor uggen jeg blir i kroppen av verken å trene eller spise sunn mat på 4 hele dager. Er det sånn kroppen min var hver eneste dag i 4 år? For det er jo litt skremmende… Jeg kjenner at jeg ikke vil at dette skal være en langvarig modus, denne slappe og trøtte kroppen..!

Men jeg har en herlig nyhet jeg vil dele med dere! Husker dere at jeg hadde som et av mine delmål å passe inn i bunaden?  Vel, jeg sklei rett inn i den uten problemer – og jaggu fikk jeg stølebelte (sølvbelte/konebelte) av min herlige famlilie til jul. Mitt fine sølvebelte er en god blanding av både ny og gammel families julegave dette året, og se så fint det ble!

Beklager utrolig dårlig bildekvalitet, men det ble tatt i gangen hjemme i barndomshjemmet – eneste selfie-speilet jeg kunne finne…! Og med han gnomen bak meg så…ja, det fikk bare være sånn! Da beltet ble bestilt målte jeg meg rundt livet og tok en “råsjans” på hvor smal jeg kom til å være til jul. Faktisk viste det seg at jeg var rukket å bli langt smalere, så hele 4 støler (de firkantene) måtte plukkes av og beltespennen forskyves, kun et par timer før bunaden kom på, men det gikk fint. Jeg kan jo ikke klage på det, syns jeg! Men som de andre sier – da kan jeg vokse litt med beltet, hahah!

De som kjenner Vestfoldbunaden ser kanskje at jeg mangler en liten sølje i halsen. Den glemte jeg faktisk! Bunaden var min mamma sin, hun fikk den sydd til konfirmasjonen sin – og nå kan jeg endelig bruke den, den har jo vært aaaaltfor liten for meg tidligere. Det gamle vevde båndet som er rundt livet har jeg tatt i håret – og ja, jeg vet det ikke skal på hodet, men så ble det bare sånn.

Ikke bare fikk jeg nyydelig vestfold stølebelte av familien vår og Torben, men av min svigerbror og kona hans fikk jeg min første, dyre treningstights. Jeg har jo ikke eid dyre treningstighster før, og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å trene i noe annet enn mine 199,- kroners tightser fra HM og Cubus. Det blir spennende å teste ut, jeg har en følelse av at jeg antageligvis må bite meg i tunga for hva jeg har sagt om dyrt kvalitets-treningstøy før – jeg kommer nok til å bli litt forelska… Og så lå det sko som hører til, under juletreet også. Faktisk må jeg innrømme at jeg gleder meg til trening i morgen!

mmm – ingenting er som nytt treningstøy, det hever virkelig treningsgleden ganske mange hakk..! Bare så det er sagt, Torben fikk også treningstøy, og det er en stor sjans for at han kommer til å frekventere treningssenteret “mitt” etter nyttår. Tilogmed min herlige bonuslillesøster får en månede sammen med meg påNr1Fitness, veldig gøy julegave å kunne gi henne – for jeg vil så gjerne gå på masse spinningtimer med henne. Montro om ikke jeg får hele familien min på plass i Skjærgårdshallen i løpet av de første månedene av 2016, haha!

Jeg har en liten drøm om å løpe Nyttårsmila til torsdag, men det avhenger av formen min og ikke minst de jeg har spurt om å bli med meg. Det KAN hende de må trekke seg, og jeg vet ikke om jeg har lyst til å løpe så langt dønn alene. Vi får se. Igjen så gjør jeg det ikke for resultatene, jeg gjør det utelukkende for å utfordre meg selv, men en mil vet jeg er mye i forhold til hvor lite jeg har løpt før. (jeg har løpt 2 ganger tidligere, en gang på mølle og andre gang var i midten av desember og Brotorvetløpet) Vi får se! Kanskje jeg overrasker meg selv! 

Ellers håper jeg selvsagt dere har hatt en herlig julefeiring! Det er mange som har kontaktet meg og fortalt at de skal begynne på Livea-kurs etter nyttår, det er jo fantastiske nyheter! En stor del av å gjennomføre noe slikt handler faktisk om å nettopp ta det steget og kontakt noen som kan hjelpe deg, så har man kommet veldig langt allerede! Det gleder meg å høre at så mange har brukt noen uker eller måneder på å lure på om dette er noe for de, og jeg GLEDER meg til å forhåpentligvis møte på noen av dere på Liveaspinn på mandager! Eller så er det stor sjans for at vi møtes på Nr1Fitness uansett, grip gjerne tak i meg hvis du trenger en klem når du holder på som værst. Jeg har vært der, og var glad for hver eneste klem jeg fikk underveis!

/Line Victoria

 

 

 

1 kommentar
  1. Moro og komme inn i klær igjen, og til og med i jula👍🏻
   Har også erfart hvor grusom jeg føler meg etter å ha spist sjokolade osv i jula, ja det er godt, men ikke så godt lenger og da klarer jeg å begrense inntaket!
   Trodde en dag her at jeg hadde gått tilbake til gamle synder og at jeg var på “sjokokjøret” igjen, men så gikk jeg meg en tur og følte meg så mye bedre enn da jeg satt i sofan med melkesjokolada, godt at jeg fikk mint hjernen min på at kroppen føles bedre med bevegelse 🙂 …sånn før dørstokkmila var der igjen!
   Gleder meg til å følge deg videre i 2016, mange ganger har dine innlegg fått meg til å trene når jeg ikke hadde lyst, så takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg