Ikke en helt vanlig bakrus, men svineinfluensa faktisk!

Gud, så pinlig. Så lenge uten å ha gitt lyd fra meg på bloggen. Beklager. Men det har sine naturlige årsaker!

Den første årsaken er at hele ledergruppen på hotellet dro på den legendariske Vinterkonferansen (VK blandt venner) med verdens beste sjef, Petter Stordalen. i flere dager har vi mesket oss med alkohol, god mat, fantastisk underholdning, gode hotellsenger, inspirerende foredragshodlere og suverene overraskelser. VK svikter aldri. Jeg er riktignok vant til de store festene i tv og media-bransjen, men ingenting kan måle seg med Petters fest for 2700 ansatte. Ren magi! Et lite bildedryss med litt sensurerte bilder:

Pakker baggen med det aller nødvendigste:

Dass-selfie:

Konsernledelselsen bjuder på seg selv sammen med Truls Svensen:

…og det var i grunn det jeg kunne dele. Mye bilder der som ikke tåler bloggens lys, for å si det slik. (Ikke noe nasty. Bare bilder som aldri kommer til å se bra ut uansett hvor mye filter jeg legger på)

Første arbeidsdag etter hjemkomst var helt ok, men jeg merket at noe skjedde i kroppen, så jeg valgte å avstå fra trening. Klokken 10.00 på kontoret veltet hele kroppen inn i en tilstand jeg aldri har har vært i før. Som et jævla slag i trynet. H1N1-virust kicket inn. Også kalt svineinfluensa. Oh herlige Maria og Josef – jeg så stjerner i 3 dager før jeg nå omsider har klart og komme meg opp av sofaen. 

Feberen var over 39 også, men da var jeg for sjuk til å i det hele tatt tenke på at det måtte dokumenteres.

Nuvel, i kveld kviknet jeg som sagt litt til. Men da var det en annen jeg har delt sengetøy og basilusker med som plutselig begynte å se stjerner. Han grep etter termometeret og  skulle sjekke tempraturen sin. Det var bare et problem:

Jeg orket ikke engang rope til han at han måtte få den ut av kjeften sin, for skaden var skjedd allerede. Dette mine damer og herrer, er min kommende mann med termometeret i munnen. Samme termometeret som jeg en halvtime tidligere hadde skyflet opp i stjerten for å måle min temperatur. Det er nemlig der den skal måles for å få det mest nøyaktige resultatet. Problemet var at han leste på pakka at den kunne brukes i rompa, i munnen og under armen. Men han tenkte ikke på å spørre meg hvor JEG hadde brukt den de siste 2-3 dagene. 

Og hva skjer? Jo, mannen blir selvsagt AKUTT dårligere når jeg forteller han hvorfor jeg knipset bilde og lo litt anstrengt for meg selv mens han tok tempen sin…

Han ble rett og slett plutselig døende. Døende og med sykt dårlig ånde. (!)

Faktisk følte han seg så uvel at han satte seg ned å skrev….

Jeg antar at det er noen grunner til at den jævla elektriske tannbørsten har gått i ett den siste timen. Og jeg har selvsagt fucket med hodet hans og sagt ting som; -“Ey, du har noe brunt mellom tenna…” og “usj, lukter dritt av ånden din…” 

Sånn kan det gå. 

Ukens veiing utgår som følge av svært urutinert matinntak og absolutt ingen trening. Jeg kommer ikke til å veie meg før jeg har hatt et par treningsøkter. Dette litt så jeg ikke skal gå rett i kjelleren etter over en uke uten å ha trent. SKAMME SEG! 

5 kommentarer
  1. Herregud…skal jo ikke le av syke mennesker, men her klarte jeg ikke å la vær å le. Lo så jeg nesten tissa på meg, huff…tror nesten jeg tissa litt på meg alikevel….hehe 😉
   Men anyway…god bedring til dere begge 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg