Nye utfordringer!

Januar har ikke vært noen bra treningsmånede for meg. Svineinfluensa som har sittet i kroppen i over to uker nå, en reise til Sverige med ledergruppen min som gjorde at jeg la alle mine sunn fornuft og spise/trenevaner hjemme, og sykdom før avreise også! Jeg tror jeg rakk å få en uke med gode rutiner, før alt gikk til helvette. Kan dessverre ikke skylde på noe annet enn sykdom i grunn, for jeg har hatt lyst til å trene hver eneste dag, men ikke fått lov. En skikkelig jævlig følelse!

Men idag var en stor dag for meg. Min barndomsdrøm ble endelig iverksatt. Jeg må utfordre meg selv hele tiden i forhold til det faktum at jeg føler jeg har gått glipp av så utrolig mange sportslige aktiviteter som barn og ung voksen. Jeg har jo aldri vært en del av et lag. Jeg skulket ofte gym. Ble alltid valgt sist på lag. Aldri turd å prøve meg i en tropp. FØR NÅ!

JEPP! Jeg har blitt en del av en egen RS-trupp, og vi skal i manesjen (i forbindelse med et mesterskap) den 27. februar. Idag hadde vi første trening, og det var så jævla gøy! 5 gærne jenter som gjerne vil ha tilbake ungdomstiden sin, og være drillpike, sportsgymnast, dansende i turndrakt med ball og rockering eller kølle med flagg og bånd. Ja, akkurat det var det vi ville, få lov til å oppfylle barndomsdrømmen!

Drakter er bestilt – rosa selvsagt. Musikken er valgt, og rutiner ble satt idag. Så nå må vi bare øve-øve-øve!!!

Se på oss, jentene! Hele truppen samlet! 🙂 Ingunn, Karoline, Henriette, Elin og meg <3

Dere er hjertelig velkommen til å komme å se, forresten. Dere som eventuelt er i området. Vi trenger all den støtten vi kan få! BAHAHAHAH!

11 kommentarer
  1. Hehe. …så gøy med drill…hadde alltid lyst til å drille når jeg var yngre men endte opp med å spille trompet istedenfor. …blææ 😊

  2. Hei! Nå blir det omsider incognito regulering på meg. Må vente med overkjeven til jeg har ferie pga uttalen, men lurer på om det går å sette på nede først – der er det også mest skjevt. Satt du på begge samtidig? Hva var mest ubehagelig av å ha den på oppe eller ned? Min tannlege anbefalte meg keramisk nede, men kjenner jeg er usikker på om jeg vil det. Da må det i så fall være veldig ubehagelig å ha nede…

  3. Anonym: Hei du! Først, gratulerer!!! Du kommer ikke til å angre! Selv om tusenlappene flyr er det min beste investering ever! Jeg satte på min innsideregulering både oppe og nede til samme tid. Jeg var så klar for å begynne og veldig motivert. Jeg visste dog ikke helt hva jeg gikk til…! Ja, man må lære seg å snakke på nytt. Noen har det gått veldig bra med, men for meg som jobbet på tv – og gikk rett i tv-studio dagen etter (innspilling av Hotel Cæsar-episode, faktisk..!) så var jeg kanskje litt vel overmodig. Jeg “slafset” litt i uttalelen, og måtte konsentrere meg voldsomt på f-, s-, sj-lyder. Det hjalp å putte matrester bak tennene (deiiilig) den første tiden, for da ble det lettere, men jeg utsatte egentlig bare problemet. Det tok lang tid før jeg snakket noenlunde rent, men jeg er helt sikker på at det er forskjellig fra person til person. Marna Haugen (komikerfrue) har også innsideregulering, og du hører ikke det i det hele tatt spør du meg…! Du kan like gjerne bare hoppe i det – og når det gjelder nede så er keramisk litt billigere, men hvis du føler på det utseendemessig så legger du den heller bak istedefor å angre.. Jeg vil absolutt si at det var “værst” å ha oppe, men det er jo også smak og behag. Selv om jeg ramser opp negative ting nå, så har jeg utelukkende positive ting å si om reguleringen jeg hadde! Er du hos Kristin? Hun er nr 1 på dette, og du er i trygge hender!!! 🙂

  4. 1000 takk for svar! Du var vel den første jeg hørte om som hadde slik regulering. Skjønner at du er fornøyd med den perleraden! Gleder meg til å smile bredt og rett jeg og neste sommer. Ville gjerne hatt Kristin, men blir litt langt unna og tror jeg har funnet en flink, som har holdt på med incognito i mange år.
   Jeg har tenkt litt og er bestemt på å ha bak også nede. Selv om jeg ikke viser mye tenner nede, så vil det synes med keramisk. Da blir jo litt av poenget borte…. Tror jeg skal høre om den kan settes på asap, så jeg er i gang. Tannlegen mente at det var litt mer jobb nede, så da er det kanskje greit å starte et par mnd før nede. Som lærer, er jeg lite lysten på å snakke veldig urent, så må smøre meg med tålmodighet til juni. Tannlegen anbefalte meg også å vente til ferien mtp uttaleproblematikken. Håper det ikke blir altfor ille… Jeg er enig i at komikerfrue høres bra ut – men har også hørt andre som det ble ganske merkbart på… Tvi tvi!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg