Tadaaaa – jeg er tilbake etter bloggferie!

Godtfolk! Det går bra med meg… Jeg har ikke blogget, rett og slett fordi jeg har både vært ei skikkelig hurpe, bridezilla, syk og hatt treningsnekt en stund. Slikt blir man bare enda mer hurpe av. Spør bare Torben.

Heromdagen var jeg en skikkelig bitch og marsjerte inn i stua når jeg kom hjem. Torben hadde offshore-hjemkomst, hvilket betyr at han har begynte på friperioden sin. Jeg stilte meg opp foran han og gav han et valg mellom to onder som jeg rett og slett VET at han hater. Den ene er trening på en spinningsykkel (som han forøvrig aldri har gjort før)  og det andre er å avlegge Brotorvet, det lokale shoppingsenteret her i Grenland, et besøk. (Noe han motvillig har gjort to-tre ganger før i løpet av de 2,5 årene vi har vært sammen. Jeg sa:

"-Nå kan du velge: Spinningtime med meg klokka 19.00 eller bli med meg i 45 minutter på Brotorvet for å sjekke gifteringer?"

Mens han lå å mugnet på sofaen i 10-15 minutter, så veltet han ut av sofaen og tredde på seg fillene. Det ble faktisk en 45 minutters giftering-jakt! Ikke fasen om jeg får han med meg på spinning skal du vite.

Det er bare en gang i livet (forhåpentligvis) at man setter av tid til å gjøre slike ting. Jakte på giftering altså, ikke spinning, hahaha!  Torben var selvsagt utrolig ukomfortabel, og jeg prøvde på sedvanlig vis å løse opp stemningen med mine vittige kommentarer i butikken for å gjøre det bare enda mer kleint:

-"Jeg må ha en ring jeg kan ta av meg KJAPT når jeg står i en bar med venninnene mine."

-"Torben må ha noe stort og flashy, sånn at alle ser at han er opptatt. Du skal ikke tatovere inn gifteringen da?"

Det endte med at Torben fant sin ring. En veldig normal, pen og enkel ring. I grunn var han positiv til alle ringene jeg tredde på han, mest sannsynlig for å få slippe at jakta skulle vare i evighet. Så da var det gjort. Jeg er usikker på hva jeg vil ha gravert inn i hans ring. Her er mine forslag som ikke ble tatt så godt imot:

The end – 11.06.16

Redd meg 11.06.16

Mot min vilje – 11.06.16

…men dessverre var det ikke noe gehør for dette.Verken hos butikkdama eller Torben.

Helt seriøst. Bryllupsplanlegging. Skal det være romantisk? Jeg fikk nemlig et lite anfall og utfall da jeg skulle hente brudekjolen jeg har kjøpt. Skrek til Torben at han fikk for FASEN engasjere seg litt. Noe som er litt vanskelig når jeg i 99 prosent av tilfellene når det er snakk om bryllup ber han gå vekk fordi jeg skal bestille noe, eller ber han ligge til helvette unna mac`en min fordi det ligegr bilder (av kjolen) han ikke får lov til å se. Så hvordan er det mulig å egentlig engasjere han i planleggingen når det eneste han bidrar med er kortnummeret og utløpsdatoen på bankortene hans?!

Jeg fikk angst igår da. Gikk igjennom sanger vi kan bruke i vielsen. Egentlig burde det være en smal sak, jeg trodde jeg hadde sånn delvis kontroll helt til Torben plutselig bestemmer seg for at HAN skal ha ansvaret for utgangsmarsjen. Altså den sangen/låten man spiller når man går ut av kirken. Hjertet mitt stoppet opp da jeg fant ut hvilke to låter det sto mellom:

Rune Rudberg "Ut mot havet" eller Top Gun Anthem.

Bare hør her:

Eller:

p2M7QwHnVXQ

Da ler du fasen ikke. Og det var det han bidro med den dagen liksom. Fikk faktisk flere uker på seg, og han klarte hoste opp disse to låtene. Hva skal jeg gjøre med den mannen liksom? Ta han med ut i bakgården og skyte han litt i beinet så han lærer en gang for alle at man ikke fucker med bridezillaer på kaloriunderskudd?

Eneste vi er enige om er at vi ønsker oss en låt som er litt sprudlende (og gjerne morsom) men ikke Rune Rudberg-sprudlende liksom…! Jeg kan ikke gå ut kirken til en låt som er kjent fra en mann som har hatt mer sosial omgang med det motsatte (?) kjønn enn jeg har pusset tennene liksom.

Men ja, en sang som utgangsmarsj er det vi mangler nå. Pratet med presten vår idag, og fikk gode tips til religiøse salmer som må bli med i vielsen. Og det er veldig mange fine å velge blant! Nevnte på en som jeg vurderte, men heldigvis klubbet presten ned forslaget for det var egentlig en begravelsessang. Og selv om Torben tror at livet er slutt når man gifter seg, så vil jeg ikke gni det inn med en trist adjø-sang i tillegg. 

Jeg har omsider fått tilbake blogg-gleden min igjen, så nå lover jeg at jeg skal dele med meg hva som skjer i livet. Det blir nok fortsatt både bryllup, bedre kosthold og ikke minst sinna-utbrudd i tiden fremover, det er virkelig ikke min stil å være så opptatt av sånne romlemantiske ting som bryllup er. Jeg blir faktisk litt sprø av det! Og ja, jeg har fått et vidunderlig treningsverktøy jeg må fortelle dere om, og ikke minst se å få lagt ut bilde av hvordan det går med kroppen min nå som jeg er litt på "egenhånd" når det kommer til kostholdet mitt..! Tipper noen lurer på om jeg har spist på meg noen kilo den siste tiden, så det får jeg avsløre for dere i morgen 🙂

Tata!

PS: Jeg er sykt mye på instagram da, så det er bare å følge meg der hvis dere savner meg…! HER ER INSTAGRAMMEN MIN!

 

 

9 kommentarer
  1. Gå ut fra kirken med den der You’ll never walk alone.
   Passende på to vis: dere vil aldri gå alene mer og så liker jo den kommende fru Line Liverpol fc.

  2. Jeg har you’ll never walk alone i min ring og fruen har YNWA i sin. Måtte litt overtalelse til, men begge er fornøyd 🙂

  3. Trodde han ville valgt You’ll never walk alone, men den er kanskje med under selve vielsen?
   Du nevner du hadde plukket en begravelsessalme, jeg vet ikke hva den presten trodde jeg hadde valgt var, men han hadde sett på nummeret, jeg tror det var salme 237, i feil salmebok, da den skulle synges sa presten; – Jeg må si jeg ble litt forundret da jeg så salmen brudeparet hadde valgt, for i salmeboken jeg så, så var det” Herre, hjelp meg, sjå nå gjeng jeg under! Jeg ble lettet da jeg forstod det var en salme fra den andre salmeboken.
   Salmen vi hadde valgt, Guds kjærleik er som stranda, hørtes fin ut da organisten prøvespilte den, men ikke en kjeft som greide å synge med..

  4. Dere kan leie hverandre og smådanse ut ala Tuppen og Lillemor, og synge :Vi skal gå hand i hand gjennom livet du og jag … Overraskende koselig og med humor 😄

  5. Tja,hva med bruce springsteen Born to run? eller the Doors this is the end?Eller seasons in the sun

  6. Her i huset fikk mannen også bestemme utmarsj i bryllupet… Ble søtten ta meg Indiana Jones sangen… Det enkleste er bare å gi han det han vil ha, for da kan du bestemme resten 😉
   Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg