“-Se min kjole, den er …..”

Alle jeg møter i disse dager spør…Har du funnet drømmekjolen? Hvordan ser den ut? Har du bilde? Vise meg?

Jeg skal innrømme at brudekjole-jakta faktisk var noe jeg gruet meg til. Rett etter at jeg ble fridd til ble jeg sittende å bla i et bryllupsmagasin. det slo meg at jeg virkelig ikke har noensomhelst peiling på brudekjoler. En av de rareste tingene jeg tenkte på var at jeg faktisk ikke visste hvordan en brudekjole kjentes å ta på? Tyll, plajetter, blonder, brokade – helt ukjente stoffer for mine hender. Internett er farlige greier. Kjoler med modeller som er 190 høye og midje som anklene mine kan få deg til å tro at alle ser bra ut i den kjolen du ser bilde av på internett. 

Det er ingen tvil om at det finnes mye spennende stiler der ute på brudekjolemarkedet. Folk flest syns jeg er flinke til å velge en kjole som passer de, selv om jeg kanskje selv ikke syns at andres stil hadde passet meg så godt. Mitt aller beste tips – allièr deg med noen som kjenner smaken din, vet hva du ser for deg og ikke minst: AT DE ER ÆRLIGE!

“-Du er superfin, Tina, helt din gate! Elsker at du viser mye hud, det er jo SÅÅ deg! Har du lagt sminken selv? Superclassy asså!”

“-Ann-Dolly – du er veldig fin med en kjole som fremhever gravid-magen din, det er sååå romantisk og jeg tipper Kanye kommer til å eeeelske det! Har du sydd den selv, wow – så flink du er!”

 

“-Så kult at du velger å kombinere din kjærlighet til havet på denne måten, Bente – kostet den sååå mye? Absolutt verdt det asså, det er jo designeren Boyakasha som har signert den…”

 

“-Stina – vi bare eeeelsker at du ligner en tampong, det er så sykt feministisk og så sinnsykt i vinden!”

 

“-Neida, Vibeke – det snittet er SÅ fint til deg, og jeg lover deg at du ikke kommer til å angre når du ser på brudebildene dine når du blir eldre…”

 

“-Tone, helt seriøst – du er den fineste bruden jeg noengang har sett. Jeg lover. Bløtekake-kjolene har virkelig kommet for å bli!”

 

“-Kjempefin!!!”

“-Jenter, jeg har en idè! Vi tar utgangspunkt i brudebuketten – jeg kler meg som stilken og dere er mine blomster rundt meg? Er alle enige at det er en god idè? ÅÅÅÅ, så bra!” 

 

“-Ja, Beate. Jeg er helt enig at lange hansker gjør at du ser yndig og fin ut, det er jo et formelt bryllup med limousiner å greier!”

 

“-Det er jo klart at du må ha en kjole laget av ballonger! Ikke ukomfortabelt i det hele tatt, jeg var ikke klar over at ballongkjole satt så pent på noen!”

 

“-Du kommer til å se såååååå lykkelig ut, Ine!”

 

“-Selvsagt skal vi oppfylle ønsket ditt om at vi skal ha like kjoler, Mari – det skulle bare mangle. Fargerikt bryllup sier du? Ikke noe problem, jeg tenker kanskje at vi tar utgangspunkt en herlig sommereng?”

 

“-Neiiiidia, selvsagt trenger du ikke bruke penger på å tilpasse kjolen til deg, ingen som legger merke til den detaljen uansett, det er bare bortkastede penger ass!”

 

“-Cathrine, høye hæler er så lekkert! Får det til å få en nydelig holdning, du kommer til å skille deg ut i mengden og alle kommer til å fokusere på deg på den store dagen din!”

Rett skal være rett, jeg er ikke i noen som helst posisjon til å bedømme andres brudekjoler. Jeg er medlem av en bryllupsgruppe på facer`n og jeg kjenner at jeg noenganger har litt lyst til å legge ut bilde og høre hva de andre bridezillaene syns om valget mitt. Men til syvende og sist så er det ikke deres annerkjennelse jeg er ute etter. Jeg har valgt en kjole JEG syns er helt nydelig. 🙂

“-Du må flytte deg litt, Torben, det er MIN DAG IDAG!!!!!!!!!!”

Jeg bjuder på meg selv på min instagram. Slå deg løs!

3 kommentarer
  1. Hahaha
   Herregud, Line. Jeg lo så jeg holdt på å tisse på meg (har fått to barn serru) av kjolene og bildekommentarene dine. Du er RÅ. Jeg er sikker på du kommer til å være nydelig i kjolen din! Og at den store dagen blir fantastisk!

  2. Haha, bra tekst til bilda 😀 Jeg føler heller ikke jeg har rett til å dømme noen andre sine valg av brudekjole, og jeg er langt ifra ei prippen dame, men hadde jeg vært prest hadde jeg nekta å vie “Ann-Dolly” og “Beate”, sjukeste jeg har sett!
   Gleder meg til å se din kjole, når du er komfortabel i kjolen blir det jo fint, skal du gå for ekstemvarianten som de over her må det jo bli overdel sydd av ett liverpool-flagg og skjørt/underdel eller hva det heter forma som en seilbåt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg