Ble kasta ut.

Asså, jeg er i en sånn merkelig limbo-land modus for tiden. Det er ganske nøyaktig tre måneder til bryllupet. Status? Nah. For å si det sånn….Jeg ble kastet ut av en Bryllupsgruppe på facebook idag. Slå den, liksom. Nei, ikke fordi jeg er en gal bridezilla som har tatt av i bryllupsplanleggingen, jeg tror bare at admin i gruppa der ble surdåse av at jeg syns det var merkelig at reglene i gruppa bare gjaldt oss andre og ikke henne selv.. Så hva gjorde hun? Jo, hun blokkerte meg fra en brude-gruppe der egentlig hver eneste dag blir sittende å bli påmint over alt jeg burde gjort som alle andre gjør til bryllupet sitt. Folk som sender ut invitasjoner halvannet pr i forkant og allerede har bestemt fargen på godteriebaren/candybaren sin 3 år før bryllupet skal stå. og jeg bare… “-Hva faen er en candybar?” Jo, det er visst et bord med goteri. Hva skjedde med kakebord? Kanskje like greit at jeg ikke får lov til å være medlem på den gruppa, jeg ble egentlig bare mer stresset av det.

Vel, invitasjonene er klare, og de går ut til helgen. Kanskje litt sent, men hey – de fleste er jo klar over datoen og har holdt den av. Får vi håpe. Jeg leste faktisk på en av de brudeforumene at noen sendte regning til gjestene om de måtte melde avbud. Gjør folk det?! Huff, så trist! Jeg ble nesten skremt. Vel, det blir ikke sendt noen no-show-regning fra oss i hvertfall. Det skulle fasen tatt seg ut. (Har dere hørt om andre som har gjort det? Bare av ren nyskjerrighet, jeg vil ikke henge ut noen..!)

Jeg har brukt de siste ukene på å plotte meg ut en løype fremover. Først og fremst når det kommer til trening. Jeg fikk en salig rus av å være med på en løpe-konkurranse rett før jul, og den 9.april står ESS-mesterskapet for tur, der jeg skal kle meg i rosa tricot med noen andre herja damer i sin beste alder. Vi skal konkurrere sammen i RS med innslag av drill. Og så tror jeg fasen jeg skal sykle Brotorverittet i august også, bare fordi jeg kjøpte sykkel av han som er med å arrangere det. Jeg lar meg så altfor lett rive med! Og jeg tror jaggu jeg har meldt meg på noe gjørmeløype-konkurranse i mai også – herregud, det må jeg sjekke ut hva det blir til med. 

Jeg tror jeg er klar for å ta treningen til et nytt nivå nå. Jeg var såvidt inne på det rett over nyttår, det handler om styrketrening. Jeg har aldri latt meg fasinere av vekter og styrke. Men det sa jeg jo om spinning også. Greia er at den sprekeste dama på Nr1Fitness viste meg noen få øvelser igår, og hun gjorde meg oppmerksom på at jeg faktisk hadde en veldig god styrke i kroppen. Jeg trodde først hun bare kødda med meg, men det var sant! Spinningen har gjort at jeg har en veldig god styrke i hvertfall fra livet og ned! Så ja, fortsetter jeg kun med spinning så kan jeg risikere å se slik ut til bryllupet mitt:

Så av de få øvelsene hun viste meg igår fikk jeg en helt merkelig lyst og trang til å gjøre mer styrke. For la oss være ærlig, de siste månedene har det egentlig handlet altfor mye om selve vektnedgangen. Og ja, der har spinningen og kostholdet selvsagt gjort en helvettes god jobb med kroppen min. Men dette med styrke må jeg jo virkelig jobbe med! Jeg skal nok henge meg på skulderene til PT-Charlotte og fiske ut noen gode tips fremover. Det var en øvelse jeg likte veldig godt – hun stod bak meg på sånna cat-slides (kan bruke kluter på parkett har jeg hørt!) og så tok vi et tykt strikk rundt meg – og så jagde hun meg rundt i lokalet med meg som et esel pesende foran med hun skliende etter med på catslide`s. (Klutene på gulvet) Det var jævla morro! Litt fordi jeg var dritredd for at hun skulle ta meg igjen – så med frykten i hvittøyet skrek jeg meg bortover parketten med henne på slep. Lurer på om jeg får med meg Torben på noe slikt?! 

Nuvel, jeg ville bare si at jeg herved skal begynne med styrketrening. Og ja, jeg skal selvsagt holde dere oppdatert. Planen er ikke å gjøre som Lene Alexandra dog – det har jeg verken kunnskap eller tid til, men det kan bli gøy å se hvordan kroppen min takler å gå fra null styrketrening til 3 økter med styke i uka – og høste litt helsemessige fordeler av det!

Line Victoria – snart sterk nok til å bære Torben over dørstokken på bryllupsnatta?

 

 

8 kommentarer
  1. Lykke til med den store dagen (når den kommer)
   Forøvrig synes jeg det er helt sært å sende regning hvis noen melder avbud. Ting kan faktisk skje som gjør at man ikke får reist i ett bryllup.. Slike ting hender ! 🙂
   Men uansett,håper dagen blir fantastisk !
   (Syre adminis på fb grupper er noe for seg selv. Mulig de kommer fra Notodden? De folka er jo litt merkelige. . :p )

  2. Nå som du er så trenings gira og klar for noe nytt – kom deg på en crossfit time og lek rundt. Kan garantere at det er knallgøy! De ligger nede ved borgestadholmen. Kan være kult for deg å prøve noe nytt 🙂

  3. Nei, altså.. disse gruppene på facebook og de adminsene tror jo de har funnet opp hjulet på nytt og forventer å bli tilbedd som guder..ikke noe å ta seg nær av! Tror bryllupet deres blir noe av det flotteste og morsomste. Elsker at du ikke tar deg selv så høytidelig og viser litt av deg selv og ikke bare perfekte mannfolk, og at livet bare smiler hele veien! Men jeg smiler mye av deg da, du lyser opp dagen min og har en evne til å gjøre de minste ting morsomme og gøy å lese om.. syns dog du burde blogget oftere, for jeg trenger denne formen for underholdning!

  4. ” Og så tror jeg fasen jeg skal sykle Brotorverittet i august også”
   Dette fra dama som bitchet over setesmak lang opp i hønen,etter å ha syklet til jobben, en gang?
   Imponert over deg.Men du vet,når du melder deg på slike ting frivillig+edru,mister du retten til å klage.(står i norges lover)

  5. Jeg tenker at administratoren på den Facebooksiden var litt premenstruell og at du skal notere deg dette til etter bryllupet, når du har bedre tid til å finne på noe ordentlig passivt agressivt å ta igjen med 😉

  6. Har hørt om en femåring som fikk regning , fordi han hadde sagt han skulle komme i en bursdag, men ikke kom.

  7. Har tenkt over at det rr lenge siden du har skrevet noe på Facebookgruppa. Hva i alle dager skjedde??
   Da får jeg begynne å lese bloggen din i steden 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg