Stakkars dere menn – dere blir lurt trill rundt!

På lørdag var jeg på fest. 

…jeg har ikke vært på fest på ganske lenge, så det trengte faktisk en egen særoverskrift i blogginnlegget.

Men ja, jeg var på fest på lørdag. Og selv om jeg både pudrer de blå ringene under øynene og gjør kvisene mine mindre tydelige med en brunsparkel-pensel når jeg skal på jobb, så er det noe helt eget med den dagen man skal ta på seg danseskoene og festantrekket for å dolle seg med andre festkledde mennesker.

Når jeg var singel var jeg kanskje litt i overkant opptatt av hvordan man tok seg ut på fest, man visste aldri når man møtte drømmemannen liksom. Sannheten er vel at jeg aldri traff drømmemannen på fest uansett hvor mye jeg leita under barkrakkene, jeg traff drømmemannen som feit, arbeidsledig og ganske blakk på en ferje som skulle bringe meg over fjorden og på en øy jeg hadde tenkt til å bo med alle mine katter og en rødvinsdunk hver kveld, men det er jo en annen historie. 

Jeg sitter å tenker på alle de gangene jeg dollet meg opp tidligere, men da altså til ingen nytte viser det seg…

La meg bare nevne hva som var vanlig prosedyre når jeg skulle på vift for å imponere:

Løsnegler, løshår, tannblekestrips, fargelinser, falske øyevipper, hold in strømebukse OG hold-in underkjole, push up bh, spraytan, høye hæler, nyinnsprøyta botox i pannemuskelen, nappede bryn, nøye skambarberte armhuler og legger, bleket hår, dekkstift til kviser/arr/gårsdagen, røde kinn og helt tilslutt en dæsj parfyme.

Tider har forandret seg, men sminke er noe jeg sverger til uansett hvor jævlig resten av utgangspunktet er. Jeg bruker absolutt ikke sminke hver eneste dag, men skal jeg pynte meg litt så aker jeg trynet frem og tilbake i en fargepalett som ligger i toalettmappa. Ikke for å få draget på det motsatte kjønn, men for å føle meg vel. Og her om dagen ble jeg litt sjokkert når jeg så hvor stor forskjell det er på de to menneskene i speilet som åpenbarer seg to ganger i løpet av en kort halvtimes tid!

Line uten sminke vs Line med sminke:

…så må jeg jo innrømme da. at Torben (han jeg skal gifte meg med) har nok sett meg oftere slik jeg ser ut på bildet til venstre enn slik jeg ser ut til høyre. Torben pleier å spørre om jeg er syk når jeg har fjernet sminken etter jobb. Og når jeg faktisk slenger trynet i sminkeskrinet ser han nesten litt forelska ut. Nesten. 

Heldigvis har jeg mitt på mitt rene at jeg aldeles ikke så slik ut da Torben falt for meg, jeg så faktisk ut som et takras. Heldigvis. Da var ikke fallhøyden så stor da jeg våknet dagen etterpå. Jeg hadde ikke løshåret liggende på gulvet, ansiktet klint utover puta, og løsvippene sittende fast i sengestolpen. Jeg slo et slag for ærligheten! “This is what you get, honey! Take it or leave it!”

Jeg er på instagram også – visste du det?

/ Supporterfrue.no

6 kommentarer

Siste innlegg