En helt ny Paragrafrytter har blitt født!

Jeg skrev her forleden i det lokale månedsmagasinet “Velkommen til Solkysten” om syklistene som popper frem over alt i Grenland for tiden. Da jeg skrev det, så hadde jeg ennå ikke tatt den nye sykkelen min fatt for å gi den en testrunde. Jeg har vel kanskje gruet meg litt, etter så mange mil jeg har unnagjort på den spinningsykken som står boltet fast i gulvet – så er faktisk steget ut på asfalten et stort “skritt” for meg å ta. Jeg skrev i forrige innlegg om min første tur på asfalten med Torben, og nå har jeg blitt en helt ekte “Paragrafrytter” som sykkelklubben i Bamble heter. Nå skal jeg skrive noe skikkelig nerdete, så vennligst ikke le av meg.

JEG ER JÆSKLA STOLT!

Det er merkelig hvordan jeg som frem til september i fjor har vært så usportlig av meg, at jeg fnøys og himlet med øynene hver gang jeg passerte en syklist. Eller jogger. Hvertfall de som gikk med staver, herregud – så teit! Nå har jeg rett og slett fått et helt annet syn på alt som har med sport å gjøre. Jeg kan ikke si annet enn at jeg har blitt helt bitt av basillen.

Paragrafrytterne har tatt meg veldig godt imot, og vi har hatt noen vannvittig hyggelige turer på landeveien allerede. Ikledd absolutt alt jeg har av fancy utstyr har jeg tråkket etter de andre rytterne og storkost meg! Jeg har blitt tutet og vinket på av andre paragrafryttere som biler forbi meg, og denne gangen tuter de med en hyggelig undertone, og ikke med den lange fingeren ut av bilvinduet. (Slik mange bilister er kjent for å gjøre mot syklister…!)

Jeg må innrømme en ting…. Jeg er så stolt av å ikle meg en drakt med logo som tydelig viser at jeg er en del av en gruppe. En gjeng. En klubb, faktisk! Jeg har jo aldri hvert medlem av en sportsklubb. Flotte folk er det i sykkelklubben også. Alle aldre og alle tilstander. Gamle, unge, sporty og mindre sporty – hey, en veldig allsidig og gøyal gjeng. Mange av fleisene har jeg sett på spinning de siste månedene, for de fleste trener der jeg trener. Jeg har beundret draktene deres, et tydelig tegn på at de har noe felles. Jeg har på en måte vært litt missunnelig, og tenkt at jeg ikke hører sammen med de – men etter noen testturer med dattera til sjefen i klubben så har jeg blitt helfrelst jeg også. Og ekte klubbmedlem. Med gul, sort og hvit drakt og logo på brystet og ryggen som viser hvem jeg sykler sammen med. Når det er sagt, paragrafrytter-jakka har jeg foreløbig bare lånt, jeg ønsker meg en slik til bursdagen og krysser fingrene for at det ligger pakkesanger i gult, svart og hvitt utenfor døra mi 5.april …! 😉 

 

(Ok, kanskje en helt egen “Paragrafrytter-bil” er litt overkill å forvente i bursdagsgave, hahah!)

Det var litt morsomt her tidligere idag.. Vi hadde en tre timers sykkeltur til morgenen idag og jeg kom hjem til Torben – helt i hundre og fyrt opp av adrenalin. Det som skjedde er litt flaut å innrømme, men jeg nektet å ta av meg sykkeltøyet. Jeg følte meg så utrolig fin! Eller, kanskje ikke fin – men… tøff! Jeg følte meg som et barn som har fått ny prinsesseballkjole og nektet å ta den av meg. Ville abre svinse rundt og vise meg frem!  Torben holdt på å le seg i hjel da han observerte meg svinsende rundt i drakta, som en landslagsspiller som akkurat har signert og fått klubbdrakta med legendarisk tall på ryggen. Ja, akkurat sånn følte jeg meg! 

Nå bare gleder jeg meg vilt til rittene jeg skal delta på. Og ikke minst skal jeg fortsette å sykle med den fine gjengen jeg har blitt kjent med. Herregud, så sosialt det er å være bittelitt sporty! 😉

Følg meg gjerne på facebook eller instagram hvis du har lyst! 

Supporterfrue / Paragrafrytter Line Victoria 🙂

6 kommentarer
  1. Hei
   Følger med på bloggen din, eneste jeg leser faktisk. Den er ærlig og ikke oppdolla.
   Har tenkt å begynne å trene igjen. For å komme i form og forhåpentligvis vektnedgang, når det gjelder spinning, noen tips til hvordan ikke gi opp men holde ut når det bare føles slitsomt og nyttesløst?
   Du er blitt kjempeflink.
   Lykke til med sykkelritt

  2. Dette var veldig koselig skrevet Line og veldig god reklame for sykkelklubben. Du er en flott representant for klubben allerede og håper din entusiasme vil inspirere andre til å komme seg ut på sykkel enten det er for å trene eller kanskje bare velge å ta sykkelen i stede for bilen når de skal et lite ærend?

  3. Hei Line!
   Det er så herlig å lese hvordan du skriver! Du er en skikkelig morsom type!
   Må bare spørre, du som har trent en stund nå og såvidt jeg har sett prøvd mye rart 😛
   Hvilke tips er det som faktisk FUNKER ang å få mindre vondt i rumpa etter mange timer på sykkelen? Utover sykkelbukse med pads 😛

  4. Velkommen på to hjul! Skal bli spennende å følge deg framover. Som relativt fersk på sykkelsetet selv, vet jeg at du har mye å lære – både viktige og uviktige ting. Av de uviktige tingene å lære seg, er “The Rules”. Det er de uskrevne sykkelreglene – nå nedskrevet.
   Forebygging av sår rumpe gjøres best med ordentlig sykkelbukse, riktig innstilt sykkel og chamois-krem (rumpekrem). Veldig uvant i begynnelsen, men du verden som det funker.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg