Pupp på tur.

Jeg har et problem. Det ene problemet er at jeg ikke har en sportsbh som holder på plass jura mine når jeg trener. Etter den ene øvelsen har jeg boobs som sitter sitter så tett at det ser ut som jeg har en stor pupp med to brystvorter, eller så har jeg kanookas som bestemmer seg for å gå egne veier og andre retninger enn det som regnes som normalen. Når det er så sleng på daiene som jeg har nå, så er det ofte en pupp på ville veier etter en treningsøkt. Legg til at jeg er frysepinne, så ser alle på treningssenteret at brøda ikke er helt riktig kalibrert. 

Men nei, det er ikke mitt eneste problem for tiden.

Det største problemet er at jeg har hatt en tendens til å være så jæskla svær i kjeften etter at jeg begynte å trene og har nådd massevis av mål den siste tiden. Jeg har blitt en slags Pippi Langstrømpe der jeg valser rundt i halvdyre treningssko, og tror at jeg er uovervinnelig. Jeg spyr ut kommentarer som “pøh, det klarer jeg lett” eller “Det skal jeg være med på.” Vell, hey baby – du bikker 33 år om få timer og resultatet er at du per nå oppfattes som en gammal kjærring som prøver kanskje litt vel hardt å tøffe deg!

For noen måneder siden, rett etter Brotorveløpet, så var jeg så frekk og freidig at jeg meldte meg på en haug med utfordringer. Full av overmot sa jeg ja til å stille i en RS-trupp (rytmisk sportsgymnastikk i ESS-mesterskapet til Nr1 Fitness.) Det er nå. Til lørdag. Og selv om vi har øvd og trent og pugget og svettet, så går det faktisk opp for meg at jeg skal delta med et knippe gærne damer i rosa tricot til lørdag. Gud velsigne meg om mine såre knær og særdeles lav innsikt i hvor lite koordinasjon jeg har i denne kroppen.


(Akkurat når dette bildet blir tatt, pådrar jeg meg en strekk i jentetissa mi, men jeg holder på smilet og biter i meg smerten!)

Ikke nok med det, men jeg har også meldt meg på WOX Grenand. Det er et sånt gjørmehinderløp i Skien som går over…hold deg fast – EN MIL! Jeg skal løpe en MIL og skal igjennom sikkert titusner av hindere. (Hindere, ikke indere. Selv om det hadde vært sykt morro det også) Og publikummere. Fy faen. Jeg har litt over en månede før det braker løs og hva gjr jeg for å varme opp i forkant? 

Jeg baker eplekake.

Jeg røyker 15 røyk om dagen.

Jeg skulker styrketreningen jeg så jævlig sårt trenger for å i det hele tatt vælve den saggy ræva mi over hinderene som møter meg 21. mai. Og jeg kan ikke trekke meg, for tror du fasen ikke jeg har meldt meg i et eget LAG?

Jeg lærer sånn ca aldri. Gleden av å være skippertaksmenneske er plutselig ikke så gledelig lenger.

I morgen må jeg finne frem den urkvinnen alle fødende damer snakker så varmt om dukker opp, og bruke den til å kaste meg i sving med øvelser som gjør at jeg ikke setter en gjørmete stopp for laget mitt midt i hinderløypa. Jeg må ringe Charlotte A (tøffeste dama på Nr1Fitness) be om tilgivelse for at jeg ikke tok imot tilbudet om å trene med henne i helgen, når jeg faktisk hadde muligheten til å lære noen knep av ei som virkelig kan det. SHAME ON ME. Riktignok var det btpuss og sykkeltur, husvisninger og bryllupsplanlegging som tok fra meg tiden – men nå må jeg sette en stopp for den dårlige utviklingen. Kondisjonen og beinstyrken er riktignok sånn noenlunde på plass, grunnet sykling, spinning og ja – mer spinning. 

…og så må man ha litt styrke i beina når man skal tøffe seg for mannebeinet som har sklidd inn i kondomdressen sin og har blitt en ivrig syklist han også. 

(Han er min.)

Ja, også har det blitt så sykt populært å legge ut magebilde av seg selv på nettet da. Ikke en eneste muskel kan jeg finne på magen min etter en ganske glad påske med flytende kalorier og et velfyllt påskeegg hver eneste dag. Det er forøvrig ikke strekkmerker du ser, men ett STRIKKmerke etter treningsbuksa mi. Med knyting, tydeligvis. Inntatt øvelsen jeg har likt så altfor godt den siste tiden. Sittende i sofa, heter den.


 

I morgen 06.25 finner dere meg i spinningsalen på Nr1. Der kommer jeg til å svette av meg litt dårlig samvittighet. Og så tror jeg faktisk at jeg skylder min herlige PT-Charlotte å ta de styrkeøvelsene jeg har lovet å ta. Og sånn blir nå dagane fremover til 21. mai. 

Amen.

 

8 kommentarer
  1. Kjøp deg nipplecovers, så er det ingen som kan lokalisere niplene eller avgjøre hvordan boobsa ligger plassert i bh’n. D I G G E R deg forresten😂😂

  2. Hahaha takk for at du fikk meg til å både fnise og le høyt!! Har samme problem/ utfordring med mine pupper, men de er slaskete etter å ha ammet to sultne gutter.. Huff, gled deg til det du!;-) Men.. Husvisning?? Skal dere flytte??

  3. Hehe fikk meg til å le litt nå. Det sportsbh problemet hørtes vel kjent ut, må jo gå an å 2016 å lage en sportsbh som funker for oss med litt pupper??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg