BURSDAGEN MIN!

Fy flate. Gøy med bursdag! 

Hvertfall på facebook. Kan virke som om folk lar det gå en sport i å henge meg ut med stygge bilder, og det klarer jeg helt fint selv på bloggen syns jeg. 

Jeg var så heldig at jeg fikk masse herlig Paragrafrytter-stæsj til å ha på meg når jeg sykler Tour of Langesund ukentlig, det kan virke som om truslene jeg sendte ut i anledning bursdagsgave-ønskene har nådd inn hos de fleste.

Vel, tilbake til vennene mine som har latt meg gjennomgå på facebook i anledning bursdagen min, så jeg har samlet et lite knippe som har ramlet inn til meg:

 

Fra en direktørkollega fikk jeg denne,

…som utløste et nesten-hjerteattakk hos min aldrende tante i Drammen:

Vi var alle enige om at den smekre ræva ikke var min – men at Onkel Google hadde dette bildet i kartoteket sitt. Det tok min tante 2,5 terapitimer å komme over sjokket.

Min kjære favorittkokk sendte bilde av rompepullet sitt:

…Og kompisgjengen til Torben la ut bilde av meg når jeg viste meg fra min aller beste side: (Visste ikke engang at jeg hadde så mye tannkjøtt..?!)

Zahid slo på stortromma og sendte meg en vevd teppe, som er en pakistansk trend.

…mens andre la ut bilder av meg fra sommerfesten 2014…

 

Min elskede sykkel-inder la ut et feiende flott bilde av oss fra en fest forrige månede.

Og jeg bare; “-FY FADER FOR ET FINT BILDE, INDERN MIN!” 

“-DRITFINT, SA JEG!”

Jeg vet faktisk ikke hva jeg ligner på her. Om det er en blanding av en pasient/mann/skada – jeg vet faktisk ikke.

Neida-såeh.

Ingunn vartet opp med muffinser som veide ca en halv kilo på morgenspinningen da, klokken 06.30. Bra frokost 😉 Bak henne ser dere en paragrafrytter forøvrig. Gjett hvem som nå har fått en sånn fin drakt til bursdagen sin! Så ble det spilt “congratulations” på musikkanlegget og bilder av meg rullet over storskjermen. Det var faktisk så hyggelig at jeg ble rørt! Jeg som ikke er så glad i oppmerksomhet a gitt.

Ja, og selvsagt var jeg i ALLE lokalavisene! I LOVE IT!

/Line Victoria 33 år
 

 

11 kommentarer

Siste innlegg