VI VANT, VI VANT!

Dere lurer heeeelt sikkert på åssen det gikk under ESS-mesterskapet på lørdag?! Joda, her kommer kortversjonen:

Etter at det rumenske laget hadde trukket seg, og reiselivssjefen vår Kjetil Østlie og hans trupp gav oss hard motstand så…..

VANT VI!!!

Med drakter spesialbestilt fra USA gav vi jernet; Henriette, Karoline, jeg, inder-Elin og Ingunn. Herregud for en gjeng! Noen av oss kjente hverandre ikke i det hele tatt, men dette ble etterhvert en venninnegjeng fra helvette som fremover kommer til å både ta og gjennomføre flere utfordringer sammen. Det er jeg helt sikker på!

SE PÅ OSS DAAAA! 😉

Med gullmedaljen trygt plassert rundt halsen fikk jeg også en helt egen pris (?) …!

…uten at jeg husker så altfor mye (jeg druknet litt i tårer og glede da jeg forstod at de snakket om meg fra scenen der oppe…!) så mottok jeg pris for engasjementet mitt – og vant dertilhørende premie. Ja, ehh, “premie”. Premien var nemlig at jeg skal få lov til å ligge på hjul etter de to sprekeste mannfolka i sykkelklubben/triatlon-gjengen, hvilket betyr at jeg skal sykle gjennom ei løype som er hardere enn birkebeinerrittet, slik jeg har forstått det. Det er oppoverbakke, syrefest, spying, grining, søle i trynet og høylydt sutring fra min egen kjeft som venter meg. Innen 3 uker skal denne sykkelturen unnagjøres. Men jeg skulle få to hjelpemidler da. En drikkeflaske. Og Ingunn Vollen. 

Ingunn er den tøffeste 40+åringen jeg vet om. Jeg er helt sikker på at hun kommer til å ta rollen som motivatør med enorm dedikasjon! Herregud. Jeg dæver. Jeg kommer til å få gnagsår i både ræva og ørene.

Så nå har jeg altså enda en ting jeg skal krysse av på “To-Do”-listen min. At jeg aldri klarer å holde kjeft, og gå stille i gangene – nå får jeg straffen min atter engang.

Idrettsgallaen etter ESS Mesterskapet var fantastisk. Faktisk så fantastisk at jeg måtte sove i 30 timer etterpå, lå langflat på sofaen og lovet meg selv at det blir leeeenge til jeg skal drikke igjen. Det mener jeg faktisk. Nå er det trening, trening og atter trening som står på planen!

Herregud, for en helg! TAKK alle som gjorde den magisk – og en stor takk til gjengen fra Nr1Fitness, Molojentene som stod for arrangementet og ikke minst mine deilige damer i Trupp 1 som har gjort de to siste månedene vidunderlige – jeg har enda en gang oppfylt en drøm! 

/Line Victoria

 

4 kommentarer
  1. Så næste gang vi leser om deg i se&hør, er det pga du har sutret og klaget deg så mye gjennom løypa ,at du har skremt alt liv i en mils omkrets????
   Uansett er jo sprekt dette her

  2. Du din lille søte f….💖
   Denne 40+ åringen skal passe godt på deg på veien mot 50 km sykkelhelvete. Husk hun har allerede søkt arbeidsgiveren din om fri til trening. Og jeg skal passe på at du ikke gå tom for krefter . Dette klare vi sammen gullet ☺. ..ps. tusen takk for det fine bildet du postet av meg. Jeg 💖 80 tallet ☺. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg