33 år, fremdeles ikke kvisefri.

Jeg lovte meg selv en gang i tiden at jeg aldri skulle blogge om skjønnhet og sminke og sånt. Og det akter jeg forsåvidt å holde. Men akkurat idag har jeg litt lyst til å slå et slag for alle oss kvisetryner der ute! Juppsipepsi, jeg er nemlig 33 år og har skikkelig ugrei fjortisshud! Jeg skulle så gjerne sagt til alle dere gutter og jenter i tenårene at “-det går fint, det går over, ikke stress med det!” men jeg kan dessverre ikke love noenting. Folk sa nemlig det til meg også, men jeg tror jeg per dags dato aldri har hatt helt plettfri hud. Og jeg har bikket 33 år nå.                                                                                         

Jeg kan dessverre ikke juge på meg at jeg er flink til å ta vare på huden, spise sunt og ikke pille på de som popper opp i fleisen. For jeg har gjort og gjør fremdeles alt galt. Jeg vasker fleisen med god ansiktsvask, men det er bare fordi jeg har en bonusmamma som har forsørget meg med dette. Jeg spiser det meste som står “dette gir deg kviser”-lista, og ja – jeg piller, klemmer og trykker når de dukker opp.

Her er et bilde av meg, helt uten sminke. I ganske sterkt lys og null filter. Ser du de flekkene jeg har på kinnet? Jeg tror faktisk det er sånne arr etter kviser. Noen steder er huden litt sånn vablete med rødskjær også. Og forøvrig, på siden av leppa der er et munnsår jeg får når jeg er forkjøla, så det er ikke kvise riktignok – men nok til å føle meg helt fucka i trynet uten sminke.

Vel, her om dagen kom jeg hjem til en pakke som jeg gleder meg til å ta fatt på.

Jeg hadde jo nemlig ganske stor lykke med den “terrorrulla” fra âme pure for et års tid siden….:

video:video1460490029

(Wow, det var jaggu mange kilo siden!!!)

Jeg har latt meg rive med av alle de pene fleisene jeg har sett på nettet den siste tiden som sier at “this is THA thing”. Jeg er dessverre litt i overkant lett å rive med, så jeg takket ja til å ta imot en sånn derre feiende flott prøvepakke med redskapene som skal til for å få skikk på pizzafejsen. 

*Amê Pure har gitt meg ei prøvepakke for å teste produktet!

Heldigvis har jeg fått litt mer info om hvordan dette faktisk skal gjøres. Og litt flere redskaper. Det er ikke bare å rulle bananas uten grundig forarbeid først har jeg skjønt…

Den kremen hadde jeg ikke forrige gang – bare her tror jeg forspranget ligger. Jeg har ikke for vane å koste på meg de dyreste og flotteste kremene som sagt, så det var jo veldig greit at denne fulgte med i pakken da. Jeg har rulla meg idag, smurt meg inn – og første inntrykket er at det kjennes ut som en sånn dyr krem jeg pleide stjele av mamma når jeg var drittunge.

“Terror-rulla” som Torben så fint kaller den. Nålene skal liksom “poke” huden din pull av bittebittesmå sår/hull, og huden skal lure seg selv til å reparere ødelagt hud, aknehud og for min del – arr! Noen sier at den også skal være veldig god mot rynker – jeg tenker at det høres fornuftig ut og er klar for å gjøre et forsøk i hvertfall. Nålene er syyykt små, den ser værre ut på bildet enn den er i virkeligheten, men jeg merker at den virkelig gjør susen. Den lager virkelig huller i huden min, huff!

Men hey, denne gladsaken på pinne var ny! Den bruker man på de mest utsatte stedene, det er en slags penn som da tar akkurat der du trykker inn. Jeg skal innrømme at det er ganske vondt å rulle seg, så på de vondeste/mest skadede stedene var det VELDIG greit å kunne bruke denne pennen. Selv om jeg føler meg litt som et frivillig torturoffer. Den gjorde det ganske mye enklere å komme til også..

Jeg er akkurat ferdig med å rulle meg for første gang på lenge – og har idag nøyaktig to måneder på å lande Prosjekt:Perfekt. (Jeg gifter meg om ganske nøyaktig to måneder..!) og jeg skal holde dere oppdatert om hvordan dette går. Ingenting hadde vært bedre enn å kunne tilbringe bryllupsdagen min (vår..?!) uten brunkremflekker på den i overkant kostbare kjolen…! 

Jeg har lovet min frisør Ingunn å ta en runde med fjonene mine på hodet også, så jeg skal holde dere oppdatert der også 🙂 Veldig greit med fagfolk i omkretsen min, nyter godt av deres ekspertise nå merker jeg!

Takk, âme pure, for terrorrulla som jeg gleder meg til å se resultater av fremover! Jeg setter veldig pris på at dere sendte meg boksen helt gratis for å teste dette skikkelig, så jeg har valgt å kalle dette innlegget for en annonse slik at folk er informert om det 🙂

*to be continued* 

/Line Victoria

 

3 kommentarer
  1. Samme her, over 30år og fremdeles kvisetryne til tider! Forskjellen på å få kviser som voksen er at det ikke lenger føles som verdens undergang, kan jo ha noe med at jeg nå har både mann og barn 😉
   Får tenke positivt på det, ser evig ung ut da 😀

  2. Skal du bli kvitt kviser så får du kjøpt en krem som heter Basiron på apoteket. Denne er 5%, men på nettet selger de samme krem som med rette heter terminator og inneholder 10% virkeatoff. Vask ansiktet og smør denne på om kvelden. Vask hendene godt etterpå og legg håndkle på puta for den bleiker tøy.. Og for guds skyld ikke smør den på rett etter du har rulla for da kommer det til å svi noe inni hel****

  3. Jeg er 38 og ser innimellom fortsatt ut som et pizzatryne.. Det er deprimerende og etter at jeg har fått barn, så slår det alltid ut heftig.. Mye hormoner på ville veier! Det som hjelper meg er å gå til hudpleier regelmessig (hver 6-8 uke) og være flink til å rense og bruke de produktene hun anbefaler. Er jeg flink, så skinner huden min og vips, så begynner jeg og hoppe over rutinene og plutselig er jeg pizzatryne igjen.. Skakke værra lett!:-/ Men kom deg til hudpleier, si at du skal gifte deg om 2 mnd, så er du garantert perfekt hud til bryllupet!!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg