NÅR SKAL JEG DRIKKES UT?????

Jeg skjelver i buksene.

Det er jo nå slik engang at det skal ganske mye til å toppe Torbens utdrikkningslag, som resulterte i hele 2 uker i Liverpool – sengeliggende og på en evig oppadstigende morfinrus. Jeg får nok ikke 2 uker i en sykeseng med kjekke, irske leger rundt meg – men krysser fingra for at alkholkonsumet mitt blir så stort at jeg kanskje må inn til pumping på sykehuset da..?! Lov å drømme…

Jeg for min del går meg angsten i halsen for når jeg skal drikkes ut – og forrige onsdag fikk jeg denne meldingen:

Og så spurte jeg henne om når jeg skulle være klar, og da stod det bare: “Alltid. Vi er som klamydia – dukker helt plutselig opp.”
…og selvsagt gikk jeg jo fullstendig i karamba-modus og begynte å pakke ASAP.

Tiden gikk, og dette er som sagt ei uke siden. Jeg skulle ønske jeg kunne si at “neiiiida, det får ta den tiden det tar, det skjer når det skjer”, men da hadde jeg jugd så hardt at jeg hadde fått hjerteinfarkt. Jeg skal innrømme – jeg er så nyskjerrig at jeg kunne gnagd av Torben den friske armen.

Greia er at jeg er overbevist om at folk rundt meg VET mye mer enn jeg aner. Men alle later som ikke de vet noe. Jeg tipper de har fått streng beskjed om å holde kjeft, for Aina og Iril blir litt paranoide når jeg kjenner lukta av U-laget mitt. Jeg mistenker faktisk at de har jugd for Torben, for de vet at jeg kan knekke han når som helst hvis han faktisk hadde visst noe. Hvertfall i den smertestillende boblen han lever i nå. Faktisk var jeg fristet til å klype han litt i den skadede hånda hans for å skvise ut litt opplysninger, men det har ikke nådd så langt. Ennå. Men jeg er farlig nær.

Jeg er vanvittig paranoid. en liten del av meg er redd for at de skal storme inn på det rotete soverommet mitt tidlig om morgenen. Eller at de henter meg før jeg har hatt bæsserutinene mine om morgenen, og at jeg kommer til å ha forstoppelse i flere dager fremover. Jeg har ikke drukket alkohol siden…ja, sist jeg drakk alkohol, og det er over en månede siden. Jeg har rett og slett spart meg til laget mitt!

Her om dagen kom jeg på jobb og fikk se dette synet:

Da tenkte jeg at NÅ ER DAGEN HER! 100 uniformerte menn og MEG! Men jeg ble veldig skuffet når jeg kom inn dørene på hotellet, for de visste overhodet ikke hvem jeg var. Jeg spurte hver eneste en: “-Er dere her for utdrikningslaget mitt?” Men neida. Bare rista på huet og lage sirkel med pekefingeren sin mot tinningen og gikk vekk fra åstedet… .Pytt, det hadde sikkert blitt en reprise på en liten episode jeg hadde med Telemark Politidistrikt for noen år siden uansett:


Jeg er ganske sikker på at jeg blir plukket med helt bardust uten å ha kontroll på det, så derfor har jeg åpnet snapchatten min, og kommer til å begynne å dele endel på den. Og instagrammen min. Så hvis du vil følge meg så er du hjertlig velkommen til det, så skal jeg prøve å innlemme dere i det som skjer!

Jeg vet ikke åssen det er med snap-kode og slikt, men jeg tror brukernavnet mitt er linevictoriahus ? Det finner vi fort ut av. Det er hvertfall mitt aller beste tips til å holde deg oppdatert på hvordan dagene går fremover med u-lag-angsten min. Ja, også instagrammen min da. Jeg skal nok få delt av meg!

Tata! /Line Victoria

 

 

4 kommentarer
  1. hahaha.. huff stakkar dæ. Æ føle med dæ!
   Men æ tippe det e verd hver en angstbit i kroppen til slutt 😀
   Masse lykke til når “klamydian” slår til! Glær mæ til å høre/se.
   Legg dæ herved til på snappen 😀
   God bedringstanker fra mæ 🙂
   Mulig du vil trenge de å.
   Trine

  2. Satt og leste litt gjennom bloggen din, og når jeg leste forrige innlegg tenkte jeg for meg selv “fy faen så innmari vakker hun er! Og jævlig kul i tillegg”. Så da fant jeg ut at det må jeg jo bare si til deg, at jeg synes virkelig du er hele pakka. Jeg er rett og slett misunnelig, skulle gjerne hatt alle dine kvaliteter. Torben er heldig!
   Hahaha, lo høyt når jeg leste dette forresten! Kos deg masse 😀

  3. HEhehe.Dere ekke kommet til hvetebrøds dagene enda,og du snakker allerede om å partere din kjære…Med tenna, nonetheless.
   Med tanke på hvordan du beskriver kjøre egenskapene dine,har du et merkelig forhold til purken må jeg si.
   Hadde venta noe mer alla,shit! Hva har jeg nå kjørt på
   PS om du ikke blogger før utrdikkings laget ditt,lykke til og kos deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg