Bryllupsnerver og veiedag.

SHIT! Det er bare to uker igjen til jeg gifter meg!

Jeg har prøvd å google bryllupsnerver. Siden jeg ikke akkurat er kjent med denne formen for nerver, så er det ikke lett å vite hva som er bryllupsnerver eller forstoppelse eller bare litt (mer) vimsete.

Om 2 uker gifter jeg med med Torben. Langesund kirke (midt i sentrum) klokken 13.00. Det er selvsagt lov til å ta turen for å glane på oss i kirken, jeg har faktisk fått en del spørsmål om akkurat det. Og jeg tenker SELVSAGT er det det! Hallo, jeg skal ha på meg den dyreste kolen jeg noengang kommer til å ha på meg – stæsje meg litt på håret og gni ansiktet mitt rundt i en malerpalett – selvsagt vil jeg stolt vise meg frem til gudoghvermann! Så på spørsmål om noen “utenom” kan bivåne, så tenker jeg JA! 

Jeg vet ikke om alle detaljene er på plass. Jeg trodde kanskje jeg kom til å være psyko bridezilla og holde i hver eneste detalj, men jeg slapp mye av det da Torben havnet på sykehus. Han er jo fremdeles pasient og må på sykehus hver eneste dag, men hey – bank i bordet, det ser ut som det begynner å dra seg til med den fingeren også. Tror vi. Den begynner å bli mer blodig og rød, og det er et godt tegn. Men rett skal være rett, på sårstell og bandasjen kommer av så ser man rett ned på den litt tykke senen som ligger der svøpt i rødt og gult vev. Vi venter i spenning på at det skal komme vev rundt senen som liksom skal “pakke2 den inn så den ikke tørker ut, men det har ikke skjedd foreløbig.

..ok, la oss gjøre et kjempehopp!

Jeg hadde faktisk veiedag denne uken, og det har jeg fasen ikke hatt siden 4. april. Jeg forventet jo ikke å gå særlig mer ned i vekt etter jul, selv om jeg kunne tenkt meg det – men da jeg møtte den forbaskede/forhatte/elskede vektmaskinen kjente jeg det boblet i meg. 

Og jeg bare: “Heisann vekta!”

“Hva slags nyheter har du til meg idag?”

Og vekta bare:

Uten egentlig å gå inn for det, selv om jeg hadde et mål om minus 5 kilo før bryllupet – men jeg dreit i det fordi jeg hadde mer enn nok med andre ting å ta meg til, så hadde jeg altså gått ned 2,1 kilo! 

Nei, jeg hadde ikke gått end muskelmasse eller vann – det var faktisk fett! 🙂

Ikke så gæærnt at det ikke er godt for noe, tenkte jeg! Har jo ikke gjort annet enn å trene som vanlig (ikke mye på senteret dog, jeg har syklet, jogget og tatt noen øvelser utendørs) og spise helt forbasket normalt. Og når jeg sier normalt, så mener jeg altså ikke sånn som jeg spiste i fjor, – men gjort (u)bevisste gode valg i matveien. 

Det er noen ting som mangler fra mitt gamle kosthold som jeg ikke lenger har. Brød, poteter, godteri, sjokolade, sjokolademelk, sjokoladegenerelt, og så har jeg jaggu helt glemt hvordan vanlig iskrem smaker. (Jeg spiser sorbèt istede) HURRA!

Nå er det lørdag morgen, og atter en gang har jeg åpenbart blitt ditchet av forloverne mine hva angår u-laget mitt. Det går heeelt fint asså!!! (Horer) Jeg føler meg helt rolig nå (bitch, please) på at det ikke blir før siste helgen (f&5#*-kjærringer) at jeg skal drikkes ut. Så da kan dere glede dere til mine eminente alkokviser og tørre hud samt bakfull-ånde trasker ned midtgangen om 2 uker.

Nuvel. Båtpuss venter – jeg har blitt helt besatt av at den båten må på sjøen før bryllupet. Kanskje slå ihjel litt tid i solariumet idag også, litt Linetid er trengt!

og hey, jeg fant ut at snappen min er linevictoriahus 🙂 Har allerede endel følgere ser det ut som, ganske moro det der – glemmer helt at andre enn meg selv ser de små snuttene mine, dog..!

Tjerio, baibai! / Line Victoria

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg