VÅRT MARITIME DRØMMEBRYLLUP – Del 1!

Åj, hvor skal jeg begynne liksom. Jeg er fremdeles i bomullsland, der tyll, hvite blomster, et knallbra band, ferjetur og god mat omkranser meg sammen med en fantastisk fin familie og vennegjeng. Jeg har måttet dele opp i flere runder, for å dele en dag som dette i et blogginnlegg blir vanskelig. Jeg vil etterhvert lage innlegg som tar for seg det spesifikke og detaljene rundt, men foreløbig er det mange som har etterlyst noen glimt fra vår dag. Så hvor skal jeg starte?

Skal jeg kanskje begynne med bildet der jeg kommer ut av salongen og jeg ser pappa for første gang?

…eller når det går opp for meg at jeg faktisk skal ha to menn i livet mitt i alle år fremover?


Til pappa:

Kjære pappan min ❤️ Tusen takk for at du førte meg opp kirkegulvet opp til Torben på lørdag. Det var akkurat som du sa til meg like før de åpnet døra inn til kirken – “Dette blir den fineste dagen i ditt liv!” Og så fikk jeg holde deg hardt i hånden hele veien opp, akkurat som jeg har gjort gjennom hele livet mitt. Jeg elsker riktignok to flotte menn veldig høyt nå, men jeg har elsket deg lengst.. Klem fra lille Mulen ❤️

—————————————————————————————–

Og opp gulvet gikk jeg selvsagt til tonene av “You`ll never walk alone” – fantastisk fremført av organist Signe Pande og fiolinist Nicolae Bogdan. En nyyydelig variant laget for anledningen, der selv Unitedfans fikk akutt pollenallergi med rennende øyne..

Det var helt magisk!!

Magisk var det også da vi lo oss igjennom en vielse som var proppfull av latter, gråt, fantastiske sanger og enda mer latter.

Kanskje det er verdt å nevne at vi fikk hele menigheten og kirken til å synge en “salme” som vi trumfet igjennom skulle være “Sommer på Jorda” med Postgirobygget! 

For ikke snakke om den glade stemningen vi satt da vi gikk ut av kirken som mann og kone etter sangen “(I would walk) 500 miles med the Proclaimers – og alle lo og klappet med..!


…Apropos kjærlighet og ny storfamilie – den følelsen når klemmer din nye svigerfar og jeg kjenner at klemmen er like hjertelig som bare svigerpappa kan være.

…og over tusen klemmer til skulle det bli utenfor kirketrappa. Alle like gode og velkommne 🙂

Og HEY – VI HAR GIFTA OSS VI!!!

…detaljene er noe å legge merke til. Maritimt bryllup, møter en kjærlighet for Liverpool FC – som skal romlematisk forènes.

But first – let me take a selfie!

Hvor går veien videre sier du? Jo det skal jeg fortelle deg! Langesund har relativt kort avstand til alt, så hele brudefølget ble loset ned gjennom byen og ned til havna.

…og der sendte vi hele brudefølget på rundt 70 personer avgårde på en innleid ferje, med godt drikke og en matbit på en sightseeing…

Så nøt vi noen herlige øyeblikk på kaia og tok noen herlige kodakmoments med våre fantastiske forlovere, Børge, Aina og Iril!

…og så klina vi enda mer!


…og så blir man jo litt lei av all kliningen da, ikke sant…? ❤️

Derretter bar det av sted i en egen båt, for å møte alle gjestene med ferja midfjords for derretter å legge til land på brygga til mitt barndomshjem…

…to be continued fortløpende! Alle foto: Therese Hartveit – Therese`s Foto / Langesund

Jeg har lagt ut andre smakebiter fra bryllupet på INSTAGRAM – Følg meg gjerne der også! (Klikk på linken)
 

 

19 kommentarer

Siste innlegg