VÅRT MARITIME BRYGGEBRYLLUP DEL 2!

Her er fortsettelsen!

…så hva gjorde vi da vi sendte gjestene avgårde på ferja og ut på sightseeing? Jo vi tok som sagt brudebildene som skal opp på veggen hos nærmeste familie – og så hoppet vi opp i altmuligbåten til pappa som for en gang skyld virkelig kom til sin rette…! Som brudebåt!

Forlover Børge hadde ansvaret for båtfrakten, og hadde selvsagt gardert seg med noe ordentlig godt å drikke i glassene våre. Torben, Børge, jeg og mine to forlovere, Aina og Iril, STORKOSTE oss en time halvannen ute på fjorden i et fantastisk vær der vi putret i dorgefart forbi andre nyskjerrige båtturister. En sveip innom Torbens ferje (den han jobber på) for å vinke og tute litt, innom Brevik havn for å vinke litt til alle vi kjente der – og så ut i sundet for å møte ferja der alle gjestene våre var midtfjords. Tuting med båthorn og applaus å høste overalt – jeg elsket hvert sekund!


 

(Alle bildene over er tatt med ymse mobilkameraer og et par glass innabords..! 😉 )

ANKOMST BRYGGA I KRABBERØDSTRAND (MITT BARNDOMSHJEM)

En stor glede på min bryllupsdag var å kunne ta med oss over 70 gjester til barndomshjemmet mitt, der jeg er født og oppvokst. Det var bare helt magisk. Først la ferja til brygga og gjestene ble landkrabber igjen….

Her står pappa og Bonus klar med prosecco før gjestene kommer til brygga vår.. Sjekk ut “serveringbordet”! Pappan min er så handy at jeg dauer! 

…og deeeeeer kommer gjestene etter sightseeingen, litt øl og en liten matbit ombord.

Teltet ser du i hjørnet, og det var rigget opp med 12 x 6 meter rammetelt på brygga, med fast gulv som pappa (selvfølgelig) snekret sammen et par dager før bryllupet..! Temaet var som tidligere nevnt “maritimt, rustikk og sjønært”. 

De nydelige bordkortene har hver og en blitt laget av pappa (med hjelp av Bonusmamma) i ekte teak. Jeg forelsket meg veldig i de og de satte virkelig prikken over i`en. Menyen var laget av min favorittkokk på hotellet mitt, Line “Loppis” Olsen. (Mer info om detaljene rundt blandt annet maten kommer i et eget innlegg!) Og japp, det er limt et lite kompass på hver eneste meny! 😉

Og det er verdens beste svigermor som fikk ansvaret for å dyrke frem hvite, store baller av hortensia – i full blomstring på bryllupsdagen. Det klarte damen med grønne fingre med glans! (Her har jeg mye å lære, gitt…!)

Signalflaggene (de fargerike flaggene du ser rundt teltet) er flagg som båter heiser når de skulle signalisere i “gamle dager”. De bruker faktisk ennå, en skjelden gang. Hvert flagg har en bokstav eller mening. Når en båt skal signalisere “Jubileum, parade eller feiring” – heiser båten ALLE signalflaggene. For rundt 50 år siden satt faren min og ønsket seg signalflagg. Da var han 12-13 år. Så han tok symaskinen fatt og begynte å sirlig sy et og et flagg. Det er disse flaggene som henger oppe i teltet. Dette visste jeg ikke da jeg dro fra teltet dagen i forkant, dette var noe han kom på av seg selv. En utrolig fin tanke – og en gest jeg satte veldig pris på…! 

Synd jeg ikke har bilde av hva han hang i taket! Han hang faktisk en DIGER seilbåt i telttaket, rugende over brudebordet.  Du kan se kjølen på den i hjørnet på bildet under. Ellers var taket pyntet med deilige små og store lys som gjorde stemningen komplett i skumringen. 

ÅJA, det berømte bandet vårt – Happy Few. Jeg ELSKER de! Har du ikke hørt de før må du få de med deg ved nærmeste anledning. De gjorde stemningen komplett! Madrugada, Kaizers, masse herlige låter – og jeg så ikke en eneste sjel som ikke digget det de hørte! En skikkelig konsertopplevelse av de skjeldne! (Flere bilder kommer etterhvert, også av bandet og stemningen 🙂 )

Og så var det på tide at vår lille båt skulle gjøre entrè på brygga vår…!

…og det er min fantastisk flotte svigerbror som hjalp meg opp på brygga, rolig og trygg mann jeg kunne stole på når jeg skal ankomme i en stor og flott kjole jeg ikke ville bade i. 😉

..og så måtte vi bare justère litt på kjolen da vøtt. Så var vi igang igjen!

….og så var tiden inne for de flotteste talene, rørende øyeblikkene, høyeste latterene og ikke minst beste stemningen… – og det kommer i neste innlegg!

Fikk du ikke med deg del en med forberedelser og vielsen? Klikk bare her! 
 

 

4 kommentarer
  1. Herregud for ei nydelig brud😍 fin brudgom og altså, men du var breathtaking. Ser ut som en nydelig dag og så gjennomført. Syns det er så flott når hele dagen/temaet gjenspeiler seg i paret og parets lidenskap. Gleder meg til del 3😁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg