Blogg-hjemkomst!

Jepp. Jeg lever. 

Selv om det meste skulle tilsi at jeg jeg lå i koma på et ukjent sykehus, glemt av alle mine kjære, tapt bak en låve og hvisket ut av bloggsfærens kortidsminne. Men dengang ei. Jeg har bare hatt en skikkelig lang (tenke) pause som har resultert i at du og jeg, min kjære leser – har hatt et etterlengtet samlivsbrudd med dertilhørende et gledelig (?) gjensyn.  Jeg savnet leseren min så uendelig mye, jeg har så mye på hjertet og ikke minst skal jeg selvsagt fortsette der jeg slapp i sommer. 

Først kan jeg avsløre at sommeren har vært magisk. 5 uker til sjøs med folk jeg trives i lag med (min mann inkludert) og med mat og drikke som kanskje ikke står på Livea sitt kostholdsprogram. Men asså – fy flate som jeg har kosa meg da! Kosa meg opp noen kilo, men hey, bare å finne frem rutinene igjen og brette opp ermene.

Her er noen få knips fra sommeren!

Det ble faktisk en og annen treningsøkt….(ref. bildet under)

Kropp med bikini på = bikinikropp.

Sykt slitsomt med bildene som legger seg på siden. Dømmer du meg om jeg ikke gidder å gå inn fysisk å endre de? Kan du ikke heller bare legge huet på skakke da…?

Fra Gourmet til ikke-fullt-så-gourmet-mat…: (Nudler laget på grillen, yumyum! )

En skikkelig stor ladning med sushi. Oh herremin, sushi er nok helt seriøst favorittretten min.

Fikk meg en ny venn i sommer også.

Karbokoma i sikte:

Mat.

…sukk – nå ble jeg sulten igjen!

Anyhow, håper alt er vel med dere!? 

Jeg startet forøvrig arbeidsuken min etter bryllupsreisen med ny jobb, og jeg skal innrømme at jeg allerede merker at det er såååå meg. Veldig glad for å få muligheten og jeg skal gi jernet maximalt for å lykkes med planene og de hårete målene jeg gir meg selv i den nye stillingen. 

…Merker at både skrivelysten og fortellergleden begynner å blusse opp 4 real, og håper dere henger med meg videre til tross for en stort svart hull i skribleriene mine i sommer. Jeg er klar – er du? 

Sånn. Sove nå. 

PS: Lover at det neste innlegget blir hakket mer intressant. Serr ass. 

 

 

 

3 kommentarer

Siste innlegg