Hormon-helvette.

Etter at vi ryddet ut det siste fra gamlehuset gikk det opp for meg at vi faktisk flytter fra plassen våre 3 første forholds-år tok sine første skritt.

Hormonene herjet vilt da Torben mente bestemt at den pillråtne geita jeg har arvet kanskje måtte bøte med livet, da han proklamerte at tiden var inne for å slenge Gustav på dynga.

Jeg ble, som dere ser av bildet, ikke bare illsint – men det raknet faktisk fullstendig for meg i et inferno av gravidhormoner og alt annet som hører tjukka-tilværelsen til.

Om ikke Torben hadde tatt dette bildet så hadde dere sikkert ikke trodd på meg.

Gustav fikk forøvrig leve. Inntil videre, dog. Man krangler ikke med hun du ser på bildet, for å si det sånn.

4 kommentarer
  1. Hormoner ass!
   Har en film av meg hvor gubben forteller meg at han har spist softis på Nesset uten meg! Han fortalte det etter stengetid!
   Jeg grein i 40 minutter!!

  2. La Gustav leve! 😉
   Har levd i et hormon-helvette i mange år nå. (Har pcos) Og kan skrive under på hvordan man da reagerer på “ufølsomme” ektemenn!! (Skal sies at min mann er VELDIG omtenksom og trør meget forsiktig rundt,når hormonene herjer som værst her i huset!) 🙂

  3. Hormoner er ikke til å styre 😉
   Du har kanskje fått dette programmet fra jordmoren din allerede, siden det gis ut gratis til alle gravide, men om ikke. Gå inn på dette programmet, så slipper du å google deg gjennom mammapolitiet og mammaforummer.
   http://www.easychange.no/mamma-mia/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg