Når Torben shopper babystæsj uten tilsyn.

Jeg er heldig som har enn mann som åpenbart syns det er MYE gøyere å shoppe til en arving, enn til seg selv. Jeg har i grunn aldri sett Torben bruke spesielt mye penger eller tid på å kjøpe klær til seg selv, så de siste månedene har jeg opplevd en shoppingal mann jeg ikke har møtt før. Rett skal være rett – jeg syns det er utrolig hyggelig at han involverer seg på denne måten fordi jeg 1. Slipper å gjøre det selv og 2. Han gjør faktisk særdeles gode kjøp!!!

Han fikk hjelp av Marianne på Lykkeliten Smokkelenker og Babynest og fikk sydd noe jeg rett og slett ikke engang ante fantes. Helt til venninnen min bare “ÅÅÅ, DET MÅ DU HA!!” Før hun dyttet rundt på sin lille arving i babynestet sitt og viste hvor genialt det var. Et babynest der altså. Det er visst en veldig behjelpelig og genial ting – og Torben hadde selvsagt bestemt ut layout`en på den….


Venninnen min var imponert over at den kunne vrenges (hennes kunne visst ikke det) og jeg følte meg plutselig litt stolt som hadde noe mine barnevognmafia-venninner ikke hadde…! Jeg syns også det var ganske kult at man kan få slikt spesialsydd, så slipper Torben å drukne i rosa sløyfer, tyll, blonder og bomull – og kan bidra med sitt i redebyggingen. Jeg tror også at dette bidrar til at det blir brukt flittig også 🙂 Så dere gutter som leser bloggen min (ja, jeg vet det er noen av dere!) – her er årets julegavetips! 😉 Og til Marianne som har sydd på befaling – TAKK!!! Det er såå fint, og det får allerede masse oppmerksomhet av folk som ramler innom på besøk. Gleder oss til å ta det i bruk!

Jeg skal berømme Torben for sin tankegang – jeg tror kanskje han tenker at “hvis jeg er først ute med å kjøpe ting vi trenger så kan jeg også bestemme hvordan det skal se ut!”. For dette gode kjøpet av babynestet gav åpenbart mannen min tydeligvis blod på tann….:


 

Selvfølgelig har ALT han har kjøpt Liverpool-logo. 

Jeg tror det over er… håndkle? Vaskeklut? Teppe? Det er i hvertfall rosa, og det har Liverpool-logo. Hva det faktisk BRUKES til tror jeg ikke Torben er så opptatt av.

Jeg har hele tiden sagt at det at vi venter barn er Torben sin skyld, og dere trodde kanskje jeg tulla når jeg sa at jeg ikke har involvert meg i kjøp av stæsj til babyen som kommer. Ennå. Jeg regner med at jeg får ånden over meg, men til nå har jeg altså bare googlet “dobbel elektrisk ammepumpe” fordi jeg har en plan om å starte et sabla melke-meieri her i mars månede. Noen sa nemlig at man forbrant 400 kalorier i timen på å amme. Jeg bare: SWEET DJESUS! Her skal det både ammes og pumpes i tide og utide! Jeg skal sitte med pumpesystemet på meg mens jeg sover, tenkte jeg. 

Her er meg om noen måneder:

Jeg skal være ærlig. Jeg liker veldig godt å ha en mann som syns det er stas med en babbis i 2017. Det googles hvordan man sikrer babyer i båt, om det finnes bleier med alarmsystem (ja, det finnes – det finnes bleier med indikator for når den er…ehh…full!) og det surfes på gravidapper så han kan følge med. Her om dagen kunne han så flott fortelle meg hvor stor babbisen i magen var, og vise meg bilde av en frukt ingen av oss visste navnet på som liksom skulle indikere størrelsen. Jeg ble imponert over engasjementet hans! Jeg føler meg ikke så veldig alene om dette her akkurat.

Jeg blir bare SYKT emosjonell når jeg tenker på hvor heldig jeg er og det uttrykker jeg slik:

Okey, nok emo-utbrudd. Jeg griner ikke hele tiden:

Jeg har hatt “stygg joggebukse/sminkeløs/håret i knott”-uker nå. Og jeg elsker det.


 

Vi hørs! 🙂

 

  1. Hei Line Victoria 😊 Kom akkurat over bloggen din, og fikk fram smilet som jeg trengte akkurat nå. 😊 Er selv sammen med en ihuga supporter og aner det blir sånne tilstander her om vi skal ha barn. 😂Hyggelig lesning😊 Masse lykke til 😊

  2. Hei Line
   Alltid morsomt å lese innleggene dine, du får meg alltid til å le 🙂
   Gratulerer så mye med tulla som er på vei. Jeg fikk selv en jente i februar som var, og som dere så er også vi glad i båtlivet. Vi kjøpte redningsvest beregnet på spedbarn, med doble spenner foran og bred og god sele mellom beina. Denne er fra regatta, og vi var godt fornøyd. Eneste kjipe er at redningsvest på små beibiser blir klumpete, og det kan være vanskelig å få de til å sove med denne på. Altfor sent på sommeren fant vi ut at det finnes redningsvest for bilstolen, og det må jo være helt genialt…..:). Ville bare tipse deg om den. Den heter Seaba bambino http://www.reismedbarn.no/files/content/reismedbarn_seaba3.jpg
   Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet 🙂

  3. Begynner å ane at “bare hyggelig”- kommentaren til Torben da han fikset cd med you’ll never will alone til bryllupet våres virkelig var ektefølt! 😂 😂😂 Ante ikke at det fantes så mye Liverpool- stæsj til bebis!! Lykke til! 👍🏻😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg