Torben har holdt meg for narr i 9 måneder…!

Jeg er veldig heldig som har en mann som både vet mye og engasjerer seg enda mer i graviditeten enn jeg kunne håpet på. Når jeg oppdager ting med kroppen min, så forteller Torben på mesterligvis at «-Det vet jeg! Det er fordi…» osv. Det er jo egentlig veldig bra, at jeg har en vandrende Mr.Google med meg når jeg har undret meg over ting som skjer med kroppen under graviditeten. Jeg vet ikke helt hvor har han har slukt opp all denne graviditetsinformasjonen, men jeg mistenker han for å dra nytte av sine kompiser som allerede har vært i samme situasjonen flere ganger allerede. 

Jeg gav han en bok tidlig i graviditeten. Jeg har i grunn aldri sett Torben lese annen lektyre i perm enn bøker om øl og ølbrygging, og bøker som er sendt fra Liverpoolklubben som omhandler – ja, du tippet riktig, Liverpool fotballklubb. Men pappa-boka som jeg gav han har han lest i flere ganger. Applaus!

Da vi var hos dr.H sist (jeg er der hver eneste uke nå mot slutten, så jeg tok med meg Torben for å la han få et innblikk i en vanlig kontroll, for vanligvis gidder jeg ikke drasse han med inn der – det er jo tross alt min lille kvalitetstid med Dr.H) så lå jeg på benken mens Dr.H sjekket om hodet til babyen fremdeles satt godt plantet ned i bekkenet mitt. Såkalt sjekk om «hodet er festet» som det heter. Jeg snudde meg mot Torben og forklarte mens Dr. H klemte på magen min.

-“Han sjekker om hodet har festet seg, Torben.» 

Og så gikk det en faen i meg.

«-Du skjønner, hvis ikke hodet har festet seg så kommer babyen ut i to deler – og det er ikke bra. Hodet er det siste som setter seg fast til resten av kroppen, og først DA er man fødeklar.»

“-Jeg vet det”, sa Torben mistenkelig avbalansert.

Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Men det gikk opp for meg at min elskede mann hadde åpenbart i 9 måneder egentlig holdt meg for narr. Han har bare ikke orket å høre detaljert om alle gravidplagene mine, så derfor har han bare svart «Jeg vet det!» når jeg har forsøkt å belære han. Vel, jeg er hvertfall imponert over overlevelsestaktikken hans?!  Han har med andre ord alltid fortet seg å sagt “-Jeg vet det!” når jeg har åpnet plapretøyet.

På en annen side så burde jeg vel strengt talt vært litt på alerten når det gjelder gravid-ekspertisen hans. Det var tross alt han som fortalte meg at «det tok laaaang tid å bli gravid når man har gått på p-piller i hundre år, for det tok laaang tid før p-pillene var ute av kroppen!». Nå er jeg usikker på om Torben mente at 4 dager var lang tid. For den spira satt fasen idèt vi hang trusene våre ved siden av hverandre på klessnora. 

Du kan forøvrig lese HJELP! Vi er gravide – historien her.! 

..og så har vi jo Torbens egen gravidoppdatering da, som jeg har forstått har slått ann hos de som ønsker lit andre perspektiver…! 😉

Forresten, helt på tampen – tusen takk for tilbakemeldinger på forrige innlegg, har skjønt at det var mange som delte samme syn som meg! 

 

/Line Victoria – Sprekkeferdig Supporterfrue. 

4 kommentarer
  1. Ville bare ønske deg lykke til med fødselen når den tid kommer. Det kan være hardt og stormfullt når det står på, men ikke gi opp. Resultatet til slutt gjør alle plagene verdt det 🙂
   Jeg vet det for resultatet mitt er nesten 3 måneder og ligger og hviler vegsiden av meg nå i babynestet sitt.

  2. HAhaha.Han har mao tilpasset seg ekteskapet alle rede,og funnet safe ordet, som vil gjøre at han kan slippe fortest mulig unna det han ikke vil høre.
   Den trøyen du holder på bildet, går jeg utifra det er den du er voxt ut av, nu som du er gravid 😉
   Eller alternativ 2 din kjære har vasket klær

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg