BABYSHOWER!!!!!!

Mandag for en uke siden var en av de dagene som ikke går i glemmeboken med det første, for å si det sånn.

Formiddagen: Jeg reagerte på at gamlebilen vår (outlanderen) oppførte seg litt rart. Bilen som vanligvis er umulig å kvelde begynte å synge på siste valsen når den stod i fri eller jeg tok kløtsjen inn og lot turtallet gå ned. 

Etter litt feilsøking kom jeg frem til at det måtte være bilbatteriet som var på randen av sammenbrudd, noe jeg i grunn har mistenkt i flere år uten å ha giddi å gjort noe med det. Så jeg tenkte at tiden var inne for å skifte det omsider. Vi tøffet opp til Skien og der ja – midt i en rundkjøring begynte alle varsellamper å lyse. Kom oss inn på en verksted og fikk byttet batteri. Kjørte ut av vekstedet og ut på veien og DER stoppet bilen igjen. Mens jeg sto der med tidenes gravidmage med hodet opp under i motorrommet kom jeg frem til at det ikke var batteriet, men at bilen rett og slett ikke gikk på tomgang! Akk… Har du prøvd å kjøre en bil du ikke kan trykke inn kløtsjen på uten at den stopper? Og når den stopper så kicker rattlås/servoen inn også, og da blir det klin umulig å styre bilen…! Så det gjelder da å hele tiden ha fart/turtall, hvilket betyr at jeg måtte stå å ruse i hvert jævla kryss på vei hjem med bilen. Folk må seriøst trodd jeg var gæærn. 

Anyway, mens vi satt på Mekonomen og lot 5 bildoktorer feilsøke og gå løs på bilen, så fikk jeg plutselig en merkelig morsfølelse over bilen min som ble plukket fra hverandre der inne på verkstedet. Bilen jeg har hatt lengst av alle biler jeg har eid, (selv om den har stått myyyye ubrukt i garasje…!) og som har fulgt meg i tykt og tynt. Jeg så motordeler fly veggimellom, plugger halt ut og filtere sjekket, – jeg følte det virkelig som om jeg så min elskede hasteoperert der inne. Den gode, gamle, stygge haugen av en bil jeg har grini meg til for å beholde – min doning av en traktor jeg har stolt 100% på de siste 8 (?) årene jeg har hatt den. Jeg merket på Torben at han var litt utålmodig og kikket på klokka hele tiden. Vi hadde nemlig avtalt å spise middag hos Torbens bror og svigerinne, jeg var sulten og gledet meg – men det var visst andre årsaker til at Torben ville hjem i tide….! 

Etter en times tid ble vi forklart at bilen trenger en langt mer gjennomgående åstedsgranskning for å finne feilen, og da tenkte jeg at det ville være lurt å få den hjem til det lokale verkstedet – slik at vi slapp å forholde oss til en bil som stod i Skien og tre kvarter unna. Etter å ha tvunget/ruset bilen gjennom lyskryss og rundkjøringer uten at den stoppet så var vi hjemme og jeg hoppet i dusjen. “Jeg orker ikke pynte meg asså!”, ropte jeg fra badekaret. “Ok, ditt valg – men puss tenna og ta på deg LITT sminke da i vaffal!”. Nja.

Trygt inne i huset til svigerbror og svigersøster satt overraskende nok 19 tente lys rundt et bord fullt av rosa ballonger og vimpler å ventet på meg. Nei dæsken!!!! BABYSHOWER!!!!!! Ble tatt såå på senga! 19 herlige damer rundt bordet!! Herregud, jeg trodde jeg hadde fått min dose oppmerksomhet fra alle de fine damene i livet mitt på utdrikningslaget mitt for 10 måneder siden, men neida – jammen hadde de smelt i stand en overraskelsesfest til meg kort tid før jeg sendes ut i krigen, som jeg kaller det…! 

utrolig mye fine gaver til den lille mageboeren, kaker, leker og en fantastisk bleiekake jeg aldri har sett maken til – for en fantastisk herlig avslutning på en hektisk dag! (Når man er i mammavente-perm er det nemlig ikke mye som skal til før dagen blir kvalifisert til hektisk, for å si det sånn.. Bare det å gå ut med søpla mer enn en gang om dagen er i disse dager en dag med mye action…!) Jeg har de siste dagene brukt god tid på å gå igjennom alt det fine jeg har fått, og den helt råe bleiekaka har stått på utstilling hjemme i hele forrige uke – den var så utrolig flott!!! 

Fineste, beste damer! TAKK for en utrolig hyggelig kveld med dere, dette var helt magisk! Jeg er ufattelig bortskjemt med å ha så flotte venninner (og familie) som både arrangerte og deltok – herregud, jeg er jaggu heldig! *gråtelitt*


Shiiit… På bildet så jeg jo passe sliten ut da….! Men kanskje ikke så rart, jeg hadde jo ikke pønta meg så veldig opp med tanke på at jeg “bare” skulle spise middag med svigerinna… Og så kan dere jo legge til litt grining da, som det alltid blir når jeg blir emo…! Og det faktum at jeg har en kropp som per nå rommer en diger jentebaby og oreokake.
 

6 kommentarer
  1. Hihi, så artig 😀 Jeg ville av en eller annen grunn ikke ha babyshower jeg – så de måtte invitere meg 100 ganger, og eneste grunnen til at jeg gikk med på å dra og spise pizza med svigerinnen min var fordi mannen ble med og eldstegutten vår. Da kunne de ikke finne på noe, ikke sant? Men joda!

  2. Hahaha det er utrolig hvor mye kake vi klarer å stappe i oss samtidig som vi føler oss stappfulle siden vi er høygravide 😀 😀
   Ps. Du er vakker og gravid samme hva du har på deg eller samme hvor sliten du føler deg 🙂

  3. Ragnhild: TAKK! Det har noe med luftinntaket til den lille fysen i tomgangsgreia, ikke sant..? De har byttet coil og plugger uten spes hell på tomgangsdriven, men jeg har også vært helt sikker på at det har vært noe med IAC-ventilen, så jeg skal smette opp dit idag og spørre om de har sjekket den 🙂 Er visst et vanlig problem, mener pappa snakket noe om det også..!

  4. E så koselig med babyshower. Dessverre fikk æ aldri oppleve det sjøl, da det kom etter minstemor kom for 5 år sia..
   Men e jo like koselig å overraske venninne med det <3
   Og snart bli det rosafest og bleiekake for lillesøster, så æ får glede mæ med ho 🙂
   Masse lykke til me innspurten!
   Heldigvis så vinn du mye godt ut av krigen du skal inn i 😉
   Klæm Trine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg