Fotballfrue vs Supporterfrue

Det er med livet som innsats jeg har funnet frem gym-ballen min for å prøve å gynge ut kid’en i et siste forsøk.


Torben var nok den som ble mest redd av oss begge når han så hvor flatklemt den ble under vekta av ett stk overtidshøygravid med en god porsjon biff og poteter innabords, og hva det kunne gjøre med den ellers så trillrunde ballen.

Sprekkeferdig? Ja.

Overtid: 8 dager.

Humør: Svingende og særdeles ustabilt.

Bildekred: www.carolinebergeriksen.no / tidl. “Fotballfrue”

11 kommentarer
  1. Halaisen! Med fare for å tråkke over noen grenser her; det som hjalp meg i gang var orgasmer. Mange av dem. Så det er bare å finne frem vibratoren altså. Dét, og stimulering av brystvortene. Kjør!

  2. Hei
   Huff 8 dager på overtid det gikk jeg også å dem dagene var 100 ganger værre enn 9 mnd for dem gikk gikk fortt syntes jeg.
   Ønsker dere masse lykke til.
   Klem

  3. Hei
   Huff 8 dager på overtid det gikk jeg også å dem dagene var 100 ganger bærer en 9 mnd for dem gikk gi ett syntes jeg.
   Ønsker dere masse lykke til.
   Klem

  4. Lykke til😊 Jeg ble igangsatt med ballong på mandag og tirsdag kveld kom verdens skjønneste lille gutt! Godt å vite at man er i de tryggeste hender på føden😊 Nyt tiden sammen nå, snart får dere verdens beste premie for ventingen!!

  5. Lykke til med siste innspurt. Overtiden virker uendelig lang. Jeg gikk 12 dager over med gutten min før han endelig kom ut etter igangsettelse. Men bare nyt de siste dagene før hun kommer. Og når smertene er over og du har endelig fått henne ut da kjenner du at det er verdt det 🙂
   Sier hun som kikker på sin “perfekte” gutt på 3 1/2 mnd som sover i vugga si og våkner 2-3 ganger om natta for å få mat. Sammenhengende Søvn nei det er luksusvare siden midten av graviditeten.

  6. Line jeg elsker deg. Jeg er er en full 3 barns mamma som endelig har fått barnefri, og burde sikkert holde meg langt unna tastaturet. Men du er så fantastisk. Du har akkurat nok skrudd humor til at jeg digger deg, og er selvsikker nok til å dele det med omverdenen. Jeg ønsker deg all lykke til med det du skal begi deg ut på. Det er det tøffeste du noen gang kommer til å gjøre, men følelsen når det er overstått er den beste noensinne. Lykke til Line. Og heldige lille vesen som får tilbringe resten av livet sitt sammen med deg og torben. Og vær så snill, ikke slutt og være deg selv, det er derfor vi digger deg. Creds

  7. Gikk 12 dager på overtid min lille gutt. Jordmor tok vannet og etter fem intense timer var han ute. NYT siste tiden alene!

  8. Nå harre vert stille fra deg frk! Krysser alt, uten om bena i solidaritet, for at du ligger å føder eller å nistirrer på det vakreste du har sett😍 (Babyen, morkaka er mer så som så)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg