Hvordan har du det?

Jotakk, bare bra. 

Maren sover. MYE. Så når hun først er våken så bruker vi mye tid på å bli kjent med henne. Men igjen – hun sover i overkant mye. Hun sover hele natten igjennom, jeg står gjerne opp før henne og går å suser rundt uten å ha noe å gjøre. Hun både spiser, driter og tisser i bleia si som normale babyer, og går fint opp i vekt.

Hun har begynt å smile og hun holder hodet oppe i mageleie. Sånna ting er gøyalt for foreldrene, og det sendes bilder til besteforeldre, faddere og venner over en lav sko. Babyspam, kaller de det. Og vi spør om ikke hun er mirakelbaby når vi sender bilder av bæsjebleier og smilebilder, for å bevise for alle at vår baby er så syyyykt foran sitt normale utviklingstrinn. 

Jeg går uten bh og det drypper melk av meg i tide og utide. Jeg har aldri hatt så store pupper som jeg har nå, jeg ser helt gal ut! Jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre! Kroppen min er kosefat, matfat og sovefat. Jeg lukter litt sur melk mot kvelden dog, men det går heeelt fint! 

Jeg skulle bare innom bloggen for å fortelle at jeg lever. I aller beste velgående 🙂

6 kommentarer
  1. Ååå, så koselig! 🙂 Nyyyt babytida, kjenner jeg savner den, for den går så alt for fort.. Min lille Maren skal begynne på skolen til høsten.. Hjelpes meg så fort det har gått..

  2. Heldiggris – nyt det! Min unge sov ikke natta igjennom før han var 7 mnd gammel – trodde jeg skulle tørne! Orka aldri mer enn en runde med dette, så poden er enearving til formuen, høhø.

  3. Marit: jeg har forstått at jeg er veldig heldig i grunn, og alle sier “bare vent, bank i bordet” osv.. foreløbig nyter jeg det:-) forresten, npr det gjelder navnet ditt Marit, min mamma het det og Maren er delvis oppkalt etter henne med MAR først i navnet:-) Blir alltid litt varm og glad når jeg ser Marit-navnet… ??

  4. Åååååå – så fint! Har aldri opplevd at noen blir varm og glad av navnet mitt. Tror ikke en gang mannen kjenner på noe spesielt når han sier Marit. Verdens kjedeligste navn, liksom. Men! Ikke nå lenger.
   Selv ville jeg myemye heller hett Maren – det er fint det! Har hatt det som favoritt siden pappa leste ‘Mormor og de 8 ungene’ for meg.
   Beibi som sover er digg. Møtt på flere av sorten. De fortsetter gjerne sånn resten av livet. Godt sovehjerte, masse energi og store smil i våken tilstand. Jeg tror ikke du trenger å forvente at det skulle forandre seg. Litt flaks, litt personlighet, og litt flinke foreldre som dekker behovene når det trengs. Hurra for fine foreldre og sovebeibi!

  5. Marit: Jeg ville egentlig at hun skulle hete Marit, men det ble Maren istede da det betydde “Kvinne fra sjøen” og hun ble unnfanget i båten…! dessuten syns jeg det hadde vært litt trist å kalle henne Marit, og forklare henne at det var en mormor hun aldri rakk å bli kjent med… Navnet har en veldig betydning for meg, så jeg ville skåne meg for alle tårene tror jeg…! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg