Sprutmelk og politimann. Ikke to ord som klinger godt sammen.

En sprengt pupp til besvær.

Melkespreng er underlige greier. Ganske sykt at dajene mine rommer næringsrik mat til frøkna for at hun skal bli stor og sterk, men fleskepuddingene foran på brystet lever ofte også et eget liv jeg ikke kan kontrollere. 

Jeg stod å snakket med ei venninne på det lokale kjøpesenteret om bleiemerker og melkeutslett. Observèrer i sidesynet en uniformskledd hunk av en politimann, for anledningen ikke kledd i sånn blå politiskjorte, men sånn svart Deltauniform uten våpenet og hjelmen da. La oss si det sånn; uniform er ganske pirrende for en småbarnsmamma med gulp på skulderen, joggebukse som er så skitten at den kan stå av seg selv og uten bh som til vanlig skal holde de melkefylte blåsene oppe fra navelen. Det var kanskje her jeg hadde feilet med bekledningen, for bh med ammeinnlegg har jeg ennå ikke vendt meg til – eller kanskje jeg skal skylde på latskap/ammetåka, pyttsann. Der stod jeg når han passèrte meg. Jeg sa «-hei» på en ikke spesielt flørtende måte, siden jeg tross alt visste at jeg ikke hadde draget med meg når jeg stod der og gynget på en handlekurv med bilsetet oppi. 

Han gikk relativt sakte forbi oss, og min venninne kunne ikke valgt et bedre tidspunkt å kommentere biologien på. «-Se, det spruuuter ut av deg!!!»

Jeg kikket ned og så gjennom ulltrøya at det pulserte taktvis væske ut av brystet. (Dere som har opplevd dette, vet hva jeg snakker om. Dere menn kan referère til det som en ufrivillig sædavgang, dog uten all stønningen og griningen i etterkant) Virkelig pulserte, det kommer MYE melk når det renner over, for å si det sånn! 

(Bildet er fra en av de mange andre gangene det har rent over for meg. To sekunder tar det. Det på buksa er fordi det drypper nedover, da brøda mine faktisk peker nedover. Dessverre.)

Jeg så ned i et brøkdels av et sekund og la instings…instint…instingstivi…faen. …AUTOMATISK hendene på begge jura mine, som om jeg var naken og måtte skjule mine eldlere deler i hui og hast. Jeg kjente at det rant over alt, videre ned på buksa, og det ble bare mer og mer melk tytende ut av trøya mi. To store våte flekker på brystet. (Vel, la oss være ærlig og bryte et og annet tabu her: Når du har store pupper og melkespreng i tillegg, da holder du deg ikke for brystet når du skal skjule melkeutløsningen fra brystene. Da må man holde lenger nede takket være tyngdekraften. Så jeg stod vel egentlig å holdt meg på to enorme kuler på hver side av navelen fra politimannens synsvinkel.)

Flau var jeg ja. Der stod småbarnsmora og lekket kropps-sekrèt mens den kjekke politimannen gikk forbi. Jeg følte meg så veldig som en eldre kar med ufrivillig ståpølse i buksa som ikke kunne kontrollere kroppen sin. Jeg følte at jeg ble fersket i en skitten fantasi! 

Jeg vet neimen om han la merke til det, men hvis jeg kjører flausen i sakte film inni hodet mitt, så må han ha fått med seg deler av opptrinnet. Hei politimannen, du fikk ei småbarnsfru med hengedaier til å bli fuktig i ulltrøya si. Gratulerer. Og hei, mens jeg skriver dette så ser jeg at jeg lekker litt igjen!

/Supporterfrue Line Victoria 

17 kommentarer
  1. Hei😊
   Kjenner til problemet der så alt for godt.😣
   Et lite tips, hvis du setter en finger på hver brystvorte og holder litt så stopper du melken fra og renne. I alle fall til neste gang det starter opp igjen😊
   Digger bloggen din🤔

  2. Jeg ler så jeg griiiiner!!
   Ammeinnlegg med dobbeltsidig teip reddet meg mang en gang😄
   Da kan daiene viftes, mens melkesputen blir holdt vekke fra mage, lår og knær 😄

  3. Anonym: jøsses, der er du igjen! 🙂 Du som ikke syns fødeinnleggene mine var morsomme…! Hvorfor klikker du deg egentlig inn på bloggen min når du er så negativ til alle innleggene mine? Er det noe spesifikt du vil lese om så tar jeg gjerne imot tips! 🙂

   Ha en fin kveld videre!

  4. Dette innlegget gleder jeg meg til å lese for mannen min!! Han kommer til å le på seg hikke.
   Vi er nemlig blodfan – av både blogg og YouTube-videoer. Det eneste som fikk tenåringen i huset til å humre litt da han lå med kyssesyken, var vitsevideoene dine. Jeg ler meg skakk hver gang.
   Har ingen ønsker eller forslag til tema på bloggen, bare fortsett i samme tralten. 🙂

  5. Kjenner at jeg blir veldig nysgjerrig på å få høre historien om da Davy Sathne kommenterte daiene! 😀
   Og “instinktivt” er riktig ord!

  6. Jo takk for det, hadde en fin kveld, og selvfølgelig skal jeg slutte å klikke meg inn på bloggen din fram til det blir dagligdags moro-blogging igjen. Sorry at jeg ikke synes innlegget var så morsomt. Må være lov det og vel?! Hei sveis, lykke til videre, leses senere! Hilsen mamma til en politi

  7. Linn: Jeg har en følelse av av han bruker/brukte ordet “daiene” om mange damer når han refererer til brøda våre… Og historien er ikke mer spennende enn at han ved noen tidspunkter har sagt daier om puppene mine i lystige lag.. Det er vel sånn ca 10 år siden første gangen, forhåpentligvis har han lært seg å se etter andre ting å kommentere når han skal si hyggelige ting til ei dame!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg