17.-mai i bilder. Aldri følt meg flottere.

Ah, 17.mai. Alle selfiedronningers dag, og facebook flommer over av bunadskledde og pene mennesker. 

Jeg fikk dessverre ikke tatt noen delbare bilder av alle de flotte folka jeg var med denne dagen. Men antrekket mitt så sånn ca slik ut / Dagens oufit:

Du ser den prikkete kjolen der et sted. Kjempeflotte greier. Du kan kjøpe den her.  😉 Legg merke til at det også er kort vei til slobrocken som ligger knørva i sofaen. Og nei, jeg har ikke for vane å ha solbriller på inne. Det bare ble slik når jeg sovnet i denne stillingen. Kiropraktoren min ELSKER meg!

Men seriøst. Bunaden kom ikke på i år, noen har sittet i skapet og sydd den INN det siste året, så jeg slenger heller med et bildet av hvor fin jeg egentlig er i bunaden min når jeg har hatt tid til å forberede meg.

Håper dere har hatt en flott dag!

9 kommentarer
  1. Haha, du er herlig!! 🙂
   Har en gutt som ble 2 i mars. Jeg gikk i bunad november det året han ble født, i bryllup. Det var en trang opplevelse, midjen var normal igjen , men puppene var ute av proporsjoner. Det var bedre 17. mai da han var 14 mnd. I år droppet jeg bunad fordi en vilter 2 åring ikke hører sammen med søljer og bunad..! Liker bevegelsesfrihet og minst mulig stikking av nåler 😉
   Stå på, du gjør en super jobb som mamma!

  2. Hehe! Veldig fin bunad!
   Jeg lest om incognito-behandlingen din tidligere og mener du har skrevet om hvordan du har fått så hvite tenner uten bleking? Jeg har incognito selv nå (og synes det går veldig tregt, selv om ikke det plager meg nevneverdig å ha det på)
   Jeg kan derfor ikke bruke blekeskinnen min og ser tannleger fraråder klinikkbleking.

  3. Anonym: Er du hos fantstiske Kristin?! Vent heller med å bleke de når du er ferdig med reguleringen… Jeg bleket de vel en gang for 8-10 år siden tror jeg, men har ikke gjort det siden. Jeg pusser ikke tennene bemerkelsesverdig ofte heller, emn jeg bruker clinonym-tannkrem da (har alltid gjort det) og vet ikke om det kan ha noe å si? de er ikke så hvite lenger etter 9 måneder med spying, da…!

  4. ” Bunaden kom ikke på i år, noen har sittet i skapet og sydd den INN det siste året”
   Om det er noen trøst,så er du nok neppe den eneste dette rammet.Har en mistanke om at det skjer over det videland,med både dresser og bunader.
   Og er ikke bare i skapet de sitter heller.Jeg har opplevd de sitter i vaskemaskinen å.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg