Mimrestund…

Hellu i lørdagskvelden!

Jeg har fått litt «kjeft» for at jeg har blitt litt mye mammablogger i det siste, og det er forsåvidt berettiget. Det er veldig lite annet som skjer i min lille boble fortiden, så det har liksom ikke vært så mye annet å blogge om.

Jeg kunne forsåvidt blogget om at jeg savner marsvina våre, Shankly og Bård Georg..? De har nemlig fått nye venner og nye eiere i Oslo! Ingenting er bedre enn at de kom til et hjem som kunne fortsette å gi dem den kjærligheten og oppmerksomheten jeg gav de frem til samme dagen som M kom til verden.. Torben advarte meg om at fokuset mitt kom til å være et annet sted, men jeg nektet og sa at jeg kom til å ha massevis at kjærlighet til alle som vil ha. #fail

Så de har blitt omplassert og rett skal være rett – jeg har sykt vondt i hjertet, men det handlet faktisk ikke om meg denne gangen, men om de. Fine herlige dyra mine! Måtte de leve godt å løvetann-enger og humpe løs på hverandre inn i evigheten! 

Eller jeg kunne blogget om at båten fremdeles ikke er sjøsatt og står i hagen uten drev og propeller? Eller at kiloene jeg pådro meg under graviditeten såvisst ikke rant vekk når man ammer. Eller at ræva mi ikke har sett sykkelsetet på maaange måneder..? 

Idag

oppdaget jeg at det var nøyaktig et år siden utdrikningslaget mitt og jeg bladde meg tilbake i arkivet for å lese meg opp.. Herregud, så legendarisk! 

Hvis du vil kan du godt mimre litt med meg her:

…og hvis du trenger en skikkelig dose med tis/bæsj og prompehumoren min så finner du et innlegg om rutinene mine fra i fjor her, eller kanskje det frister med innlegget om da jeg skulle på en av mine aller første spinningtimer her. ellers er det lov til å klikke på menyen under headeren min, og bla frem og tilbake i arkivet hvis du syns det blir mye mammablogging… En periode var det mye bryllup, en annen epoke masse om graviditet og før det igjen var jeg jo sykt hekta på trening og kosthold, noe som minner meg om at et nytt Livea-kurs må bookes. Nancy, er du klar for meg? 

Kos dere!

 

 

2 kommentarer
  1. I mine øyne er det helt naturlig at du blogger om det DU er opptatt av, så er det jo opp til leserne om de gidder å følge. Jeg savner mer fra huset f.eks, men det er jo opp til deg om du vil skrive om det eller ikke, men hint hint 😉😉 Jeg har fulgt flere bloggere i perioder der temaet har vært interessant for meg, så finner jeg andre å lese når det ikke er interessant for meg lenger, enkelt og greit.
   Såklart når det er barn inne i bildet må man jo tenke seg om, men det har du jo gjort👍🏻😊
   Det værste du kan gjøre er å presse ut av deg innlegg fordi du tenker du må lage noe for alle, du er en av veldig få jeg har fulgt i mange år, selv når det gikk uker mellom innlegg, grunnen til det er jo at når det først kom noe var det rett fra hjertet og morsomt, ikke masseprodusert for publikum.
   Nyt søndagen 😎

  2. Liker bloggen din akkurat som den er , men om du vil blogge om noe annet , så mener jeg du skrev at du skulle skrive ett innlegg om historien bak headeren din 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg