(H)åra går!

Godtfolk!

Takk for at jeg har dere å underholde gjennom dagen, for her deler jeg adresse med en unge som sover mer enn jeg trodde var mulig, og en mann som tar seg av  i grunn det meste utenom amming, men til gjengjeld er dritgod på å trykke på en knapp på mikroen for å lage babymåltid på flaske…! . Idag fikk jeg meg en tur til frisøren, og var “ståka” på en frisyre som var litt mer blond og sommerlig. Eller “kald blond”, som min frisørvenninne Ingunn kaller det. Jeg elsker å gå til frisøren, og selv om det er ytterst sjeldent så liker jeg å holde handelstanden i Langesund vedlike ved å ta noen besøk dit et par ganger i halvåret. Jeg har sluttet helt  klippe og farge håret selv. Vi husker vel alle åssen det gikk i 2009…:

Grunnen til at du ikke ser ansiktet mitt på dette bildet var fordi jeg hadde grini meg ut som følge av den idiotiske ideèn om å avfarge det brune håret jeg hadde hjemmefarget selv. “Gikk jo så fint forrige gang!”. Håret knakk og var som gummistrikk i år etterpå. Jeg var helt knust. 2009 var et dårlig hår-år på mange måter!

Håret ble ikke bedre noen år senere av å ligge over 20 timer i en fødeseng og vri meg heller. 

Husker jeg hadde brunt hår og det er faktisk favoritten til Torben…:

Og etter et år på jordomreise var ikke håret mitt så veldig friskt og fint etter å ha tilbrakt halve turen under vann…:

Jaja, håra går.

Idag ser fjonene litt bedre ut, men jeg har det altfor ofte i den knollen på toppen av huet. Litt fordi jeg har en baby som har startet å dra litt i det, men også fordi jeg er så himla lat. Men jeg lot meg rive litt med av min bonuslillesøster som har en sånn deilig kald blond farge, så det gikk vi for idag 🙂

Rakk ikke klippe det så mye da, så det får jeg ta med neglesaksa og marsvin-tynnesaksa (for pelsen!) istede.. 😉  Det er ikke noe fancy smykke rundt halsen – det er babycallen. I stort hus må jeg alltid ha den rundt halsen, gitt! Eller så glemmer vi at vi faktisk har unge, høhø! 

Snakkas!

 

10 kommentarer
  1. Har slitt mye med dårlig hår selv. Og hvis du ikke har prøvd Olaplex, anbefaler jeg deg det. Beste hårkuren jeg har prøvd! Nydelig hårfarge;)

  2. Hei Line Victoria!
   Vil veldig gjerne høre mer om den jordomreisen du var på! Har et stort ønske om å gjøre det selv, og det hadde vært supert å høre om hvilke steder du besøkte og hva du gjorde 🙂

  3. Jeg digger deg. Digger alt me deg og Torben. Dere virker så utrolig kjekke og .. chill! Maren er heldig! .. og du… du mååå begynne å snappe mer!! Og videoblogge!

  4. Fyyyyyfasan så snasen du var med det mørke håret! Dæven døtte, det kledde du!
   Forresten, kom med historien om jordomseiling og at du ble singel!! Det MÅ du. Haha. Aner meg at det kan bli en bra blogghistorie.
   Sett tilbake på nå må det ha vært det beste som har skjedd deg da , nå som du har Torben og Maren:-)

  5. Du er så rå! Sitter på jobb og det er så stille så jeg får oppdatert meg på bloggen din……Husker selv med minsten (som nå er 4 år) så tok jeg håret i den berømte dulten på hodet etter fødselen, der ble den i 10 mnd (vasket jo håret, men gikk tilbake til dult med en gang etter dusjen) og når jeg dro til frisøren da så var jo håret mile langt 🙂 ha ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg