Tar på meg interiørarkitekt-hatten! :-) Trappen har fått en makeover…!

 //  Inneholder reklame // Affiliatelenker til Jotex

Det er pokker meg ikke ofte jeg deler av meg med interiør-tips på denne bloggen, men etter at min svigermor idag ytret et stort halleluja! for den “nye” trappen min, så syns jeg at jeg like gjerne kan dele med meg det gode kjøpet. 

Jeg deler postkasse med en snublefot, og har han sokker på seg så kan du takke faen på at han tryner minst en gang i denne hvitmalte, glatte trappa i løpet av et tidsperspektiv på et døgn. Og siden hvite trapper ser fort veldig skitne ut om man ikke vasker eller støvsuger hver dag (eller hver uke..?!) så lot jeg meg forlede til å handle på en billig nettside for interiør. (Jeg er ikke veldig fancy av meg, heller mer økonomisk)

Teppene kommer ferdig til å legge rett på, bare å rive av under så den dobbeltsidige teipen får feste. Jeg ble litt overrasket over at det var et veldig godt feste – og ikke minst virker det som litt kvalitet også – det smuldrer ikke opp i kantene og det fliser eller støver ikke heller. Jeg ble SÅ fornøyd! Nå er det ikke “ekko” i trappa lenger, og blir jeg lei så er det bare å rive av igjen! Ingen av de har løsnet – jeg har hatt de en månede allerede! 🙂

Har du 10 trappetrinn koster alle trinnene ferdig til å bare sette på med kantsøm bare 599,- for ALLE trinnene! (affiliatelink) Og de var superraske i leveringen, så jeg rakk ikke glemme hva jeg hadde bestilt, haha! (Typisk meg, serru..) Skal du ha 15 trinn koster det 899,- og kan shoppes her. (affiliatelink)

Det var jaggu billigere enn å lage ny trapp for herr Snublefot som trenger litt bedre feste når han løper opp og ned med klesvasken.. 

Her er bilde fra leverandøren, og jeg ble i grunn litt imponert over at jeg ikke lot meg lure når prisen tross alt var så lav. De er stive og har en veldig robust overflate – og god spenst. Rett og slett drittfornøyd med kjøpet mitt, jeg! 🙂

Du kan klikke på bildet så kommer du rett til siden! 🙂

PS: Hvis du lurer på hva affiliatelinker er så er det link til den siden der jeg kjøpte mine trappetepper. Om du kjøper de samme som meg så har jeg muligheten til å tjene noe få kroner på at jeg tipset deg om det 🙂 Men det er bare om du kjøper teppene selvsagt! Og det koster ikke noe mer for deg at du bruker linken min. 

 

 

7 kommentarer
  1. Linda: regner ikke med at det er noe problem, d det er festet med sterk dobeltsidig teip som sitter fast i teppet… Til nød en grundig vask for å få av rester av limet – men det skal ikke ødelegge trappa liksom 🙂 Med mindre du har malt trappa med vannmaling, liksom…! 😉

  2. Line, jeg har digget deg siden ca…for alltid… I disse dager hvor bloggere reklamerer for det ene og andre, både åpent og i skjul, er det deilig å se at det finnes noen (altså, DU) som faktisk er dønn ærlig på at “joda, dette er reklame, og jeg kan faktisk tjene noen kroner på at du benytter deg av mitt tips”. Fortsett sånn! 😀

  3. Cassandra: det syns jeg at jeg må! Jeg har ikke visst hva affiliate-linker er selv, så hvordan skal mine lesere vite det liksom?! 😉 og jeg takker ikke ja til samarbeid med mindre det er et realt produkt jeg går god for..! Så ikke regn med at jeg reklamerer for sminke eller husmorporno – for det er ikke meg! (Med mindre det er jævlig godt betalt, det bor en blogghore i oss alle!) Hehehehhe!!!!!!

  4. Hei! Super blogg 🙂 Har selv ei jente født 1 uke etter din og en Liverpoolsupporter til samboer, så her er det mye jeg kjenner meg igjen i! Kommer teppenen “rette” så de brettes rundt kanten, eller må trinnet være 22 cm?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg