Blotteren er LAUS!

Må man så må man.

At poden skal ha pupp kan komme like overraskende som når man har periodevis siklestump. Heldigvis er det lettere å finne et sted å amme enn det er å finne et sted å drite, for til syvende og sist så godtar de fleste at man ammer sånn cirka hvor som helst. Ikke helt det samme å flekke buksa ned foran inngangen til en kontorbygning for å drite i blomsterkassen deres – men å vippe frem puppen i det samme blomsterbedet rett foran kameraovervåkningen synes å være litt mer greit for de fleste. 

(Shit ass, for et grusomt smil på puppedama i beddet! Smaaaaakfullt!)

Så da gjorde jeg det da. For det fantes virkelig ikke noe annet sted akkurat da å amme, for jeg var avhengig av å sitte litt og ikke minst skygge. Jeg gikk tur, og jeg aktet ikke sette meg i skogen for å amme i smug. Eller bak en stein langs E18.  Og da var en kran-utleie-kontorbygning stedet å amme. Jeg forsikret meg over at klokka var over 16.00 så ingen arbeidsfolk i krandressen sin ble “ille berørt” av den halvnakne mammaen med puppen ute på vift. 

Rett skal være rett, jeg kjenner sjefen der – så jeg var rask med å sende han en melding med bilde og lovnad om at han MÅTTE sende meg bilde eller video fra kameraovervåkningen når han kommer på jobb i morgen. For du ser det ikke på bildet, men det henger faktisk et DIGERT kamera rett over huet mitt som pekte rett ned i matfatet. Jaja. Så har man blitt ufrivillig blotter da. Noe for julebordsvideoen til Cranemaster, haha…!

/Line Victoria – Puppedama. På Instragram // Facebook // Snapchat: Linevictoriahus

18 kommentarer
  1. Håper det ser ut som du ammer fra overvåkningskamera sin vinkel da, for fra denne vinkelen ser det faktisk ut som om du sitter å driter i blomsterkassa, riktignok ikke løs i magen, ser ut som du trykker litt og signaliserer til fotografen med hånda at du gjør nr2 😂😂

  2. Er det cosyfix ammepute? Fornøyd med den? Jeg prøvde den på barsel med Daniel, men fikk ikke strammet den nok så Daniel sklei/slidde nedi mellom meg og puten😱 Skulle ikke tro det gikk, og jeg håper det var puten det var noe gale med, for jeg var ikke akkurat fotballfrue-slank dagen etter fødsel) eller nå, snart to år etter, for d saks skyld🙈
   Håper du får noen artige bilder av ammestunden, som du vil dele 😁😁
   Ha en fin-fin natt.
   Klem fra Christine (og Daniel som plutselig fant ut at han skulle våkne kl 22.44…..).

  3. Du ser sykt gammel og herja ut, du har forfalt til det ugjenkjennelige.
   Glad jeg er tynn etter min graviditet og ser fresh ut. Ulempen med å få barn sent. Stakkars :/

  4. Hva feiler det egentlig folk??? Tenk å kunne få seg til å skrive noe slikt som Therese… Skulle klikke meg inn og fortelle om min morsomme ammesituasjon, så blir jeg heller provosert av et menneske som må nedverdige andre. Blir så sjokkert!!! Takk for at du er deg selv, Line. Helt ekte, ikke tilgjort. Og nei, du har ikke forfalt, du er en flott mamma som gjør det beste for barnet ditt; sitter i en keitete stilling på et uvanlig sted for å tilfredsstille det som betyr mest her i livet❤️Heia du!

  5. Syns det var ille at Therese har barn jeg..siden hun ikke virker eldre enn 14. Stå på du, LV. Kuleste dama jeg veit. Helt siden du var den gale blondina på tv. Bloggen din er bare super.

  6. Nina: Tenkte litt det samme… Jeg vet ikke hva som er værst, å ha en normal mamma som er ufiks etter fødsel og ikke bryr seg, eller en trollette mamma som sprer dritt i andre mammaers kommentarfet på nettet… Man driter i egen sandkasse, egentlig 🙂

  7. Jeg bare “dæver litt” av kommentaren til Therese. Kan ikke sammenliknes med en 14-åring heller, dårlig gjort overfor 14-åringen:-) Jezez…. og ærre mulig. Ha en fin helg:-)

  8. Hei Line😊Første gang jeg i en alder av 41 kommenterer en blogg… Men nå kjente jeg det kriblet rimlig greit både i fingre og mage. Kjære Therese du leser sikkert dette: Håper du skjønner at vi oppegående mennesker reagerer på en slik kommentar som kommer fra en som sier hun selv er mor.. Jeg må si jeg bekymrer meg veldig veldig for ditt barn som skal vokse opp med ett slikt menneske som en mor (DEG) som kommer med slikt oppgulp. Om du ikke har fått det med deg (som jeg forstår utifra din kommentar ) så har vi som foreldre en oppgave , være gode rollemodeller for barna våres… Helt fra de er nyfødte skal vi gi de masse omsorg og kjærlighet, trygge de i denne verden som de har blitt født inn i.Med din kommentar så viser du at du er en særdeles dårlig rollemodell for ditt barn…Det skremmer meg! Håper virkelig du går inn i deg selv, (langt inn i deg selv tror jeg du må ) å tenker over hvordan du oppfører deg. Ingen er perfekte , ikke jeg heller… men jeg har barn som synes akurat jeg er verdensbeste mamma . Tenk deg om…så kanskje du en dag opplever det samme synsing fra ditt barn.
   Sånn på tampen : Line du er best, (fuck the rest 💪🏻)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg