Mine barndomsforelskelser kan bare angre…. Mama is shopping!

Annonse                              

På tide å bestille seg hjem noen godsaker i større størrelser, for ikke fasen om gnagsåret etter 2xU-tightsen min skal fortsette å gnægge mellom mitt eehh…ikke eksisterende “Thigh Gap”. Kremt.    

Men hey, jeg har alltid vært en sucker for Adidas siden jeg satt hjemme å sydde på tre striper på alle billig-sportstøyet mitt. (True story, Adidas var sykt poppis da jeg var 14 – men pappa sa jeg ikke fikk det for det var for dyrt for ei som ikke hadde tenkt til å svette et sekund i de klærna..) Og det var i grunn true story det også, for eneste fysiske trening jeg fikk som ungjente var når jeg løp etter Rune K. eller Frode M for å spørre om de ville være sammen med meg.

(Angrer dere ikke bittelitt, Rune og Frode? På at det liksom aldri BLE oss, når dere ser dette bildet av meg som høygravid og med bekkenløsning og gud vet hva som ikke plaget meg på den tiden..! It could have been us, u know..)

Anyway – jeg er fryktelig glad i oppmerksomhet og elsker overdelen dere ser på bildet under. Jeg trenger noe som ser litt glorete ut, men samtidig sitter penere på enn hettegensere. Med en stor t-skjorte eller singlett som ramler nedenfor ræva, så er denne jakkesaken perfekt over på trilleturer. (SE PÅ MEG A! JEG BEVEGER MEG!) og jaggu fasen var det 40% på den så prisen er bare 349,-! Så kom jeg inn i shoppingmodusen da, og klikket meg hjem en sånn high waist-sak (du draaaaar den oppover over navelen så det ikke strammmer under pondusen liksom) – og den var det 30% på nå og fargen er helt suveren! Sånn melert grått føler jeg meg ganske snasen i, selv med noe fødselsvekt kledd på kroppen min i tillegg… Jeg er sååå lei av at fargen svart er forbeholdt oss sexylubne hot mamas og kriminelle gangstere og rappere – jeg vil ha litt farger jeg også!

Adidas-jakka fant jeg //HER (349,-) og den grå tightsen fant jeg //HER  (359,-) (Affiliatelinker)

(Klikker du på bildet så kommer du rett til nettsiden til der jeg handlet, så kan du grave litt selv hvis du vil!)

// Åj! Det er sånne affiliatelinker igjen! Jeg får noen penger hvis dere velger å kjøpe det samme som meg 🙂 Greit å si ifra om det, sånn i tilfellet du ikke vet hva affiliate er for noe 🙂 Jeg visste ikke det før, og har nok bidratt ganske greit i lønningene og for mange bloggeres levestil grunnet alle pallene med betakarotenen jeg har kjøpt som står i garasjen. 

Torben, jeg bare sier det, jeg vet ikke åssen jeg får utbetalt sånne affiliate-penger, og har heller ikke vist seg å være veldig innbringende for meg tidligere, så jeg brukte ditt bankkort, siden Mama is blækk, for du var så dum å glemme det igjen på benken her da du dro i 40-årslag på lørdagskvelden. Sæærri! <3

Ha en deilig dag da alle sammen! <3

/ En snart ganske synlig Supporterfrue i RÅSSA (ekte) adidas! ENDELIG!

 

11 kommentarer
  1. Hehe tusen takk for et herlig innlegg!Du
   reddet dagen min.Koser meg i Hellas(stedet heter Chania).Bader i basseng og sjø.

  2. heidu! har du mottat og prøvd desse klærne ? vurderer nemlig å kjøpe thigsten og lurte på om den faktisk er high waist og ikke sånn halvveis high som bare er irri. Er i ganske (akkurat) samme situasjon som deg da jeg fødte dagen etter deg. setter derfor pris på tips om treningsklær som ikke er tilpassa størrelse superextrasmall.
   ps, du er favoritboggeren min
   psps beklager skrivefeil. har en baby sovende på ene hånda så tastaturet er litt vanskeligere å mestre nå.

  3. Hyl ut da…eg fødte for 16 åt siden men trenger fremdeles en bukse som går høyt opp..over den hengemagen min. Elsker vi ikke bare løshud(nå ble jeg litt usikker på om det går i ett ord..😂gamlemor er trøtt nå skjønner du(36 år)

  4. Har du fått tightsen enda?? Lurer på hvordan den er i virkeligheten 🙂 og hvordan den er i størrelsen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg