Skal vi ta en tur utenlands?! ;-)

Legekontroll med Torben (!) og lagt igjen alle feriepengene våre på apoteket – straks er vi klare for en hyggelig uke med familien Sørensen! Vi skal tilbringe en uke  i sydligere strøk, kalt Danmark. Det er faktisk 23 år siden siste jeg bodde i sommerhus i Danmark, så dette gleder jeg meg veldig til!

Torben måtte avlegge min elskede Dr. Halvor et besøk i forbindelse med allergi. Ser ut som han har vært på tidagersfylla med øynene sine, og det blir nok ikke noe bedre av å leke i gresset og på stranda i en ukes tid. Anyway, medisiner er kjøpt inn – og til meg også. Jeg tar som mange vet medisiner for å holde melkeprodukjsonen oppe, og en nesespray som driver ut melka. Ingen skal si at det er lett å amme! 😉 Jeg begynner å glede meg litt til det skal innføres smaksprøver og grøt etterhvert, så kan amming bli “degradert” til dessert/kos for jyplingen etterhvert. Men det skal nevnes at det anbefales fra helsedirektoratet at morsmelk er hovednæring en laaang stund fremover. Jeg har som mål å fullamme så lenge jeg kan, men hver eneste dag handler om jeg får pumpet, tatt medisiner og om jeg har nok melk til neste måltid igjen. Jeg klarer det såvidt, men det er jaggu fulltidsjobb ass! Faen ta de silikonimplatatene. Hvorfor gidder du, spør mange. Jo, det skal jeg si det. Det er så jævla lettvindt og koselig at jeg klarer ikke la vær. Og ja, som mange allerede er nevnt så er morsmelk det allerbeste du kan gi barna dine, men jeg mener helt oppriktig at når det begynner å gå på helsa løs – da slenger jeg inn ammehåndkledet og kjører Babybrezza-maskinen min på full guffe døgnet rundt. (Ja, jeg har egen morsmelkerstatningsmaskin – mannfolk og duppedingser ass…De skal ha det enkelt! Ikke snakk om målebeger, kokt vann, tempraturmåler og finjustering av temperaturer – de vil bare trykke på en knapp de!)

Jeg holder på med et artig innlegg – et innlegg basert på hva folk syns har vært gøyest å lese på bloggen her. Alt fra gamle blogginnlegg fra den gamle bloggen min, og ikke minst fødehistorien(e). Mye treningsfadeser er også nevnt. Holder på å lage en liten skryte-innlegg av det dere har likt best 🙂

Har du forslag til hva du husker best av hva jeg har skrevet om på bloggen min?! Bring it on!

Bildet over er fra i fjor sommer. Da hadde jeg ikke Fødekroppen2017 inne. Men i ÅR har jeg det! 🙂

4 kommentarer
  1. Jeg slet med det samme som deg. Helsesøsteren min sa at barnet kun trenger 30 ml morsmelk per måltid for å få helsegevinstene av det (altså mors antistoffer), det var fint for meg å støtte meg til etter hvert som det evige pumpemaset tok vekk en del av kosen.

  2. Så bra at du holder ut ammingen, det er ett slit uten like når man har noen ishu på å få melken ut… Man fortjener fader å bli bært på gullstol av gubben når det står på som verst.
   Innlegget jeg husker best fra deg er…. Boblejakke vitsen, mannen som var så liten at det bare er plass til en boble i 😂
   Du har mange knall bra innlegg, digger alle innleggene dine..
   Jeg må fortelle om da jeg leste ene fødselsinnlegget ditt, så holdt jeg på å dø.. Av latter.
   Jeg har en jente med adhd og litt annen virkelighetsoppfatning enn andre, hun kom inn og så akuratt bildet av deg med ballongen i dåsa 😂🤣 og det fjeset på jentungen, en blanding av sjokk, vantro og forferdelse over at noen hadde puttet ett rør opp i rumpen!!! Jeg fikk forklart at nei, det er ett ballongkateter som går opp i tissen slik at babyen kan komme ut… jentungen ble enda mer sjokka å spurte hva som var galt med deg som puttet en ballong opp i tissen, du måtte jo skjønne at det ikke er plass til en baby inni det tynne røret, i hvertfall ikke når du hadde en ballong oppi der i tillegg. Hun var lettet når jeg sa at babyen kom hel og fin ut 😂 men hun var litt i tvil på om dere var helt i vater siden dere drev med slike syke ting 😘😂🤣

  3. Hei!
   Jeg har en ønske-reprise, når det kommer til et tidligere blogg-innlegg:
   Det som beskriver den gangen du kjørte så lydløst pga du ikke hadde bilen i gir, og trillet lykkelig viten forbi en utekafé og dessverre gjorde kjapp prosess med å forkorte livet til en due. Husker du det?
   Det var så morsomt skrevet og jeg lo SÅ godt at jeg husker det enda , er sikkert 7-8 år siden 🙂

  4. Kan du skrive litt om denne babybrezza-maskinen?? Verdt å kjøpe det for de som må supplere med morsmelk??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg