På tide å finne frem spinningskoa igjen!

Dagene går. Torben er inne i en ny friperiode og mams kan unne seg både frisørbesøk og et glass øl på verandaen når sola er på vei ned. Lille M har begynt så smått å elske grøt, og får det etter en sup med pupp hver kveld, og sover om mulig enda bedre når vi legger henne enn hun har gjort til nå. Torben også, for jeg glemmer å fortelle han at grøten er laget med pumpet morsmelk, og der jeg sitter å ser han prøvesmake hver eneste skje med grøt før M får den så tenker jeg stille i mitt sinn at han får i seg langt mer morsmelk enn mange andre fedre. Og så tenker jeg at jeg burde kanskje si noe, men dropper det og lar det heller bli en bisetning i bloggen.

Jeg satt å tenkte litt på datoen idag. Jeg mener bestemt at det er noenlunde samme datoen som jeg ante at jeg kunne være smelt på tjukka for nøyaktig et år siden. Så tenkte jeg på alle planene jeg fikk litt senere den måneden (fremdeles i august månede) at jeg skulle være flink til å trene, spise sunt og være aktiv i graviditeten. Veeeeel. Det ble med ønsket, for både svangerskapskvalme, halsbrann, bekkenplager og hormoner satte en stopper for det. Nå er det august igjen, et år senere, og jeg lurer rett og slett på om jeg skal for alvor gjøre meg den tjenesten å bli litt mer aktiv igjen. Jeg møtte på Nancy her om dagen. (min PT, og min supermentor som fikk meg til å elske trening og endre kostholdet mitt.) Jeg har savnet henne. Savnet henne fordi hun gjør meg godt ikke bare utenpå, men langt inni hjerterota. Herlig kvinnfolk. Jeg må tilbake til henne og finne gleden med trening og svette igjen. Gud, som jeg savner spinningsykkelen! 

Bildet under er fra min første spinningtime og bilde nr 2 er ca 3 måneder etter eller noe.. Så spinning gir virkelig resultater, det har jeg hvertfall bevist før!

Idag tror jeg rett og slett jeg må ta en opprydning i treningsklærne mine. Ingenting er mer demotiverende enn å prøve å tvinge på seg den tightsen eller toppen som satt så fenomenalt over rompa rett før bryllupet. Det sitter muligens fenomenalt over kneskåla nå, for det sånn cirka så langt over leggene jeg får klærna fra i fjor. Tilogmed sokkene passer ikke lenger. 

Jeg tenkte også at jeg skal være så gæærn å la dere atter en gang ta del i veien mot et sunnere Line, slik jeg gjorde sist. Jeg fikk TONNEVIS med motivasjon ved å skrive om hvordan det sakte men sikkert gikk fremover, og jeg har veldig lyst til å gjøre det igjen 🙂  

Måten jeg har tenkt til å gjøre det er selvsagt å skli inn i rutinene med sunt kosthold som jeg lærte om på Liveakurset. Jeg må ta det i rolig tempo, ikke noe spenstig diett – siden jeg fremdeles ammer. Dette fordi at avfallstoffer havner i melka, så sunt og godt kosthold samt trening er det som er oppskriften. Da kom jaggu de chiafrøa og banansjokolade-barene jeg kjøpte til sin rett! Min største uvane er sjokoladen og frossenpizza som jeg antageligvis koser meg med hver eneste dag. Pizza fordi det er lettvindt og sjokolade fordi det bare blir sånn når man skal kose seg. Jeg må ikke bare rydde blandt treningsklærne, jeg må nok ha en opprydning i matskapene våre også! Bort med nugattien, kjeks og andre tomme kalorier – inn med frukt og grønnsaker fra naboens hage. (Vi har en nabo med MASSE digg i hagen!)

Jeg starter når jeg føler meg klar for det, tipper jeg setter startskudd i neste uke en gang. Ikke mandagen, for det er SÅ klisjè! Jeg gleder meg bittelitt, jeg! Gleder meg til å trene etter nesten et helt års fravær! 

Ha en kanonfin dag!

 

 

15 kommentarer
  1. Nå er det hele 16 måneder siden jeg fødte nr 2 og fremdeles sitter kiloene som limt på. Jeg følger gjerne med på livstilsendring, må jo kunne følge med disse barna nå som de begge 2 har aktivert “løpeknappen”… #utslitttobarnsmor

  2. Jeg fikk lyst til å gjøre det samme. Har fortsatt 7 kg som må vekk etter fødsel for 2 måneder siden. Ammer selv, så det må ikke gå for fort her heller. Gleder meg til å se hva planen din er, og hva Liveakurset er for noe 🙂

  3. Kristin: Liveakurs var er kurs jeg tok for er par år siden og gikk ned typ 20 kilo på to-tre måneder.. helt spinnvilt! Etter det fortsatte jeg p spise sunt og trene regelmessig, men falt jo heeeelt ut sa jeg ble gravid! 🙂 livea har også en sånn kickstart-periode, men tror keg skal være forsiktig med å ta de 9 ukene der, for det er ganske røft start! Mulig vi lager en variant av kurset, kanskje bruke kunnskapen om kostholdet jeg lærte – og trene litt oftere enn en gang i halvåret.. mye er gjort for min del da, tror jeg!

  4. gleder meg til å følge deg videre, du var helt rå sist! begynte selv på mandag og foreløpig går det overraskende bra. 1,3 kg ned (ja, vet der mye vann, men greit for psyken :)).

  5. Skulle gjerne gjort det samme selv, trenger ett spark bak! Har fremdeles 13 kg igjen til min “før gravid vekt”, 8 mnd etter fødsel og 20 kg fra der jeg vil være 🙈
   Satser på å bli motivert av å følge deg 👍

  6. Hei
   Dette er en blogg jeg leser med stor glede, jeg er nok litt for ” gammel ” til å lese de typiske rosa bloggene men din blogg, den bringer frem et smil. Jeg skal følge deg på veien til en bedre livsstil, eller enda bedre jeg skal gjøre det samme.
   Lykke til

  7. Ja! Det skal bli gøy å følge med. Nærmer seg termin med nr. 2 og hadde selv de samme planene som deg; aktivt svangerskap. Ble ikke noe av hos meg heller. Oppkast og bekkenet hindrer alt utenom rusletempo. Akkurat som forrige svangerskap.
   Blir fint å plukke opp noen tips! 😊

  8. Tre måneder er jo egentlig ingen ting! Hvor mange ganger i uken trente du på de månedene? Min andre og siste mammamage skal bort! Og spinning er jo “gøy” så dette var god lesning😀

  9. Ååååå det Liveakurset høres så spennende ut , leste på deres hjemmesider , men det var laaaangt unna Asker:-(
   Skulle gjerne hatt de nære meg ! Masse lykke til :-)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg