Planen fremover!

Igår var jeg hos Nancy. 

Mange av dere nye lesere vet ikke hvem Nancy er, men det er min pt/guru/mentor når det kommer til kosthold og trening. Hun fikk meg i form til bryllupet og har påvirket meg veldig positivt i forhold til å like trening og ordentlig kost uten nugatti og søtsaker på menyen. Ja altså, hvis man ser bort i fra graviditeten og de siste 5 månedene da. Jeg kaller det unntakstilstand, og kroppen min kaller det «et rent helvette». For det er ikke sunt det jeg har dyttet i meg det siste året, for å si det slik!

(Høygravid på bildet, hu har kosa seg vøtt!)

Dessverre ble jeg litt lei meg fordi vi ikke kan gå like hardt ut som vi gjorde forrige gang. Dette fordi jeg ammer. Så ketose må utelukkes, og et sunnere kosthold og trening må innføres. Da går det nok litt saktere – men det tror jeg vi alle er tjent med. Egentlig er det små endringer som skal til. Det er bort med søtsakene (det har jeg inntill i går spist hver eneste dag!) og kaker, usunne middager fra Burger King og min daglige dose med dessert, ryker. Fyfaderass. Dobbeltsukk.

Jeg har enorm forståelse for at jeg ikke får gå så hardt ut, man vil nødig at avfallstoffene mine skal komme i melka – og ei heller er det sunt for mor å gå så drastisk til verks etter over et år i?ehh? karbokoma. Eneste jeg faktisk gleder meg vilt til nå er å komme meg på spinningsykkelen igjen.. ÅÅ, for et savn det har vært! Den sykkelen gir meg strukturert hverdag, fordi jeg automatisk spiser mye sunnere og sover bedre de dagene jeg har tredd ræva mi ned på det setet og fått opp pulsen. Jeg vet det blir hardt, men akk – jeg vet hvor det ender om noen få månder, det skal ikke så mye til før jeg kjenner at formen blir bedre. (For den kan virkelig ikke bli værre nå, haha)

Jeg kjenner meg klar for å kle på meg både dobbbel bleie og tøye ut pulsbeltet mitt, det blir intressant å se hvordan pulsen ligger på første økt. Første økt er det mulig jeg klarer å komme meg på i morgen, vi får se hvordan beinet til Torben er da. (Han er syk, eller – ja, urinsyregikt i foten sin. Ikke til å spøke med, en baby og et krykketroll – aldri en god match!)

Sorry for SYKT intetsigende blogginnlegg – men jeg lovte jo å gi dere en oppdatering. Når jeg kommer skikkelig igang så blir det litt gøyere å blogge om det igjen. Jeg vet at mange fulgte meg under Livea-prosessen, så det blir kanskje litt krydring av treningspjatt innimellom alt babyfjaset mitt! 😉

/Supporterfrue (med Liverpoolkampen på i bakgrunn)

2 kommentarer
  1. Har selv hatt min første dag på leeenge uten sjokolade idag. Var flink og hadde nesten nådd målet mitt når jeg ble på vei med tredjemann. Ikke funnet motivasjon før nå (1,5 år etter) for nå passer jeg snart ikke inn i klæra mine og blir andpusten av å gå inn fra bilen med minsten på hofta 😂
   Så i morgen skal jeg ut å gå tur t.o.m! 😊😊
   Lykke til med trening og kosthold! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg