Nei,nei,nei….:-(

Herregud. Hvordan skal jeg forklare smerten med ord.

Et rent lite helvette som har brutt ut i alle kroppsdeler med unntak av fra halsen og opp. Det heter «Satan, så sykt støl» og har ingen kur.

Jeg var så naiv at jeg slang med med på en Puls/Core-time med Nancy igår. Du vet, der du jobber med en tung ball og hopper opp og ned til melkeprengen ikke klarer å holde trykket og fosser ut i treningsbh`en. Ja, sånn var det hvertfall for meg da. 

Jeg gråt mine salte tårer. Litt fordi det var fryktelig vondt å se at tiden liksom hadde stått stille der inne i salen, men formen min – den har ikke stått stille. Den har vært på nedadgående kurs i et år, og det var særdeles merkbart. Kroppen min hang virkelig ikke med, og ikke psyken min heller. Der stod jeg rett foran titusner av store speil som verken var flatterende eller gav meg supermotivasjonen det har gjort tidligere. Det var som om speilbildet mitt gråt. Vent litt, det var vel strengt talt det jeg gjorde også. 

Halvveis i timen begynte jeg faktisk å gråte. Så jeg lå sammenkrølla i en dam av melk, svette og tårer og bare ventet på at noen skulle sope meg opp etterhvert. Jeg så Nancy komme bort til meg, og innimellom den tunge pusten fikk jeg advart henne? “-Jeg?.orker? ikkeeehhhh?..»

Timen er grønn, og passer for alle. Vel, kanskje ikke for Mama-Line som har prøvd å tvinge på seg treningstoppen, som åpenbart manglet noen X`er i størrelseslappen i nakken og over ræva, skled toppen opp og inn under puppene og avslørte mageboerhuset til ungen min og konturene av fødefi*ta mi gjennom den tynne og særs trange treningstightsen. NICE! Mama-Line burde gått litt flere trilleturer og bygget opp litt mer muskler før hun heiv seg i valsen med de andre spretne damene i salen der på Nr1 Fitness. Faen ta latskapen jeg har vært preget av det siste året. 

Mens jeg lå der på parketten å gråt, gav jeg faen i hva alle andre tenkte. For heldigvis er jeg på et treningssenter der jeg har erfart at «alt er lov». Det er ikke et sånt sted som jeg trente på i Oslo der jeg fikk beskjed om å ta på meg mer klær fordi jeg ikke passet helt inn i “det sunne og friske bildet av spreke mennesker» de prøvde å selge inn til øvrige kunder. Dessuten er de vant til å se meg gråte, for for 2 år siden gråt jeg om mulig like mye etter hver jævla spinningtime jeg hadde de første ukene. Så de har sett meg grine før. Da var det ikke fordi jeg var så sliten – men fordi jeg måtte dra sykkelshortsen ut av ræva etter endt økt, og det hørtes ut som en borrelås hver gang jeg røsket oppi gnagsåret i aslet mitt. 

Jeg prata litt med Nancy etterpå, og håpet hun ville forstå om jeg satset på spinning til formen er noe bedre, før jeg begir meg ut på parketten igjen. Det gjorde hun. Og jeg tror nok hun var enig i at det er best for psyken min at jeg velger de timene jeg elsker (spinning) før jeg gyver løs på mer core-trening. Ikke at det ikke er bra for meg fysisk, men det handler om å finne noe som gir meg mestringsfølelse også, tror jeg..

Så frem med sykkelshortsen og de rosa spinningskoene – Mama gir faen ikke opp! 

Sliten og støl Supporterfrue.

4 kommentarer
  1. Åh, feel you! Bra du ikke bryr deg om de andre. Høres ut som du har et veldig sunt forhold til gråting, respect.
   For øvrig har jeg drømt om deg og Torben flere ganger de siste to månedene! Kanskje fordi jeg er gravid og skal ha sen mars-baby sånn som deg, bare neste år. Eller det var egentlig ikke en så veldig god forklaring, haha. Kanskje det bare er fordi jeg digger bloggen og deg/dere! Stå på!

  2. Haha, huff… beklager men måtte le av borrelås i ræva, når jeg leste det starta det automatisk en lydeffekt i huet mitt 🙂
   Jeg skreiv tidligere at jeg også skulle velge meg 22.august som sunn start…eh…heh…ja, bevegelse har jeg vært flink på, mat ikke noe jeg vil skryte av.
   Så jeg velger meg 5.september, og håper på masse inspirasjon fra din blogg, sånn jeg fikk sist!
   Og selv om du lå gråtende på parketten, så gjorde du det, det er mye bedre enn å ligge å grine på sofan 🙂
   Lykke til med spinning, sikkert lurt å starte med noe du vet du liker ja.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg