Sykehuset i Skien er full av godbiter i grønn uniform.

Å, god morgen dere. Beklager fraværet mitt, men jeg har heldigvis en unge og en skadet mann å skylde på. (!) Aldri før har jeg ønsket meg en au pair noengang, for nå i det siste har jeg kjent at det hadde vært digg å hatt noen til å ta seg av Torben noen timer midt på dagen. 

Jeg trodde helt seriøst jeg hadde født fra meg den “legen min er kjekk, naprapaten min er digg, tannlegen min er heit”-opplevelsene jeg blogget om da jeg var gravid. Fader ass, jeg følte meg som en dritsulten kjærring der jeg frekventerte kontorene deres i hytt og pine i løpet av graviditeten, i håp om å få litt husmorkjærleik i livet når jeg besøkte disse flotte mannfolka mine. (Haremet mitt, som jeg til tider kalte det i tidligere blogginnlegg) Det har jo gitt seg i det siste,litt i takt med hormonene mine, selv om jeg RASENDE måtte forklare tannlegesekretæren at jeg ikke ville møte på McHotTannlege før jeg har gått ned fødselkiloene mine, og vi måtte utsette timen min til langt uti november. Seriøst, de hadde satt meg opp på time typ 3 uker etter fødselen, det ville blitt som en DEJA VU fra fødselen å legge meg opp i den tannlegestolen så kort tid etter at jeg var sydd sammen. Nå utfører riktignok ikke McHotTannlege arbeidet sitt i den enden av kroppen, men dog. Mama vil helst ha noen måneder på seg på å rulle opp håret og finne en shape/holdin strømpebukse som gjør nytte for seg før jeg legger meg i stolen til HeiteTannlegen.  

I går var vi på sykehuset i Porsgrunn for å ta et bilde av lunga og ribbeina til Torben. Det er ikke sånne utflukter jeg pleier å pynte meg for, så min joggebukse og en sliten mamma/amme-vennlig overdel med gulpeflekker var outfit for the day. Under min løse bomullstrøye hang pattene fritt, og håret var samlet i den vanlige mammaknollen på toppen av huet. 

(Slik så jeg IKKE ut)

Mer som dette, egentlig…:

FAEN ASS!

Mitt herlige harem av tannleger, naprapat, og lege fikk et nytt tilskudd. Torbens sykehuslege! *hjerte-hjerte-hjerte*

Jeg ble livredd for at det samme skulle skje som da jeg så politimannen på kjøpesenteret for noen måneder siden, og hendene mine føyk rett opp (eventuelt bort…) til puppepartiet mitt ved magen et sted, for å unngå at jeg begynte å lekke fra boobsa, som jeg dessverre så altfor ofte gjør når jeg drømmer meg bort. Ikledd grønn kirurg-unifom satt vidunderet der og forklarte røngten bildene på pc-skjermen fra 80-tallet, mens jeg selvsagt hadde bilder i huet av at vi løp over en blomstereng sammen hånd i hånd. Torben vet så altfor godt min svakhet for kjekke leger, så han holdt meg igjen i bomullstrøya i ryggen ved et par anledninger. Jeg følte meg som en hund som bevret etter å løpe i rypejakta – men hold stand på trygg avstand ved hjelp av Torben. Da MrHOTlege i kirurg-uniformen sin bøyde seg ned og pludret litt med Maren i vogna måtte jeg holde hardt for ikke spørre “-Vil du bli pappan hennes?” *sukk*

Døra var ikke engang lukket på vei ut før jeg brølte til Torben – “SÅ DU HAN ELLER? Fyyy fader, det er jævlig trist for menneskeheten at det ikke finnes så kjekke fødselsleger. Hvorfor fikk jeg ikke en så kjekk lege å holde i hånda da jeg føda? Hvorfor kunne ikke HAN stikke fingeren i rompa mi for å sjekke om jeg hadde gått klar av en totalruptur i slutten av mars? SÅ min uflaks ass…”

Torben på sin side som fremdeles snakker om de pene damene på føden kunne på sin side forklare meg at “-Men Line, vi hadde jo til gjengjeld den flotteste, fineste og peneste jordmora i hele verden, har du helt glemt det da? Livet ER urettferdig!” lo han og haltet bortover sykehuskorridorene. Jeg husket med en gang jordmor-crushet Torben fikk på den altfor pene jordmora vår som tok imot Maren. Livet ER virkelig urettferdig. Hvor var DrDeilig når lukkemuskelen måtte sjekkes med en finger i ræva liksom? *trist fjes* 

Gleden min var riktignok stor da det gikk opp for meg dette var legen som Torben havner hos når alle hans uhell skjer. Det er jo godt og vite når man bor med en ulykkesfugl som Torben. Dette var nemlig legen Torben og jeg var hos da Torben prøvde å redde finger`n sin i 2-3 måneder før bryllupet vårt. Torbens forklaring på at jeg ikke husker den sykt kjekke legen fra den gang var at da var vi tross alt nyforelsket og skulle gifte oss, så det kunne hende at jeg var opptatt med å være forelsket i den kommende mannen min istede. Herregud ass. Vi ble også gjort oppmerksom på at Torben i løpet av halvannet år har vært i alle etasjene på sykehuset der, bortsett fra 6.etasje – så Torben vurderer nå å begynne spille håndball igjen slik at mor kan få litt kvalitetstid med DrDeilig igjen. Kan godt ta en sånn 6-ukers i arm og beinstrekk egentlig. Igjen. (!)

Jeg for min del har også begynt å planlegge hvordan jeg kunne pådra meg en pneunomtorax og costafractur for å se denne herligheten av en lege igjen. Så jævlig dårlig gjort å stue bort en så flott mann på et sterilt kontor, han burde blitt lagt i sprit på et stort reagensglass og plassert på utstilling for oss i barselgruppa hver fredag. Og alle andre barselgrupper. Og alle andre foreninger der kjærringer møtes. 

Jeg bare sier det. Jeg gleder meg til neste sykehusbesøk med Torben. Jeg skal bare oppgradere litt livsforsikringer før den tid. 

/Supporterfrue Line Victoria

Jeg er også på Instagram ,  Facebook og nå også SNÆPCHAT! (Brukernavn: Linevictoriahus)

 

17 kommentarer
  1. “hendene mine føyk rett opp (eventuelt bort…) til puppepartiet mitt ved magen et sted, for å unngå at jeg begynte å lekke fra boobsa, som jeg dessverre så altfor ofte gjør når jeg drømmer meg bort”
   Trodde aldri det var DET de mente,når de sa hu ble våt,ved synet av ham. lol.
   Så lizom for meg det var lengre nede

  2. Jeg får rett og slett vondt i magemusklene (som ligger langt der inne et sted) fordi du er helt hysterisk morsom,samme humor som meg,digger deg 🙂

  3. Ja, det er meget komisk det du skriver, men jeg må innrømme at jeg har tenkt på Torben mens jeg har lest flere av innleggene dine siden du ble mamma. Du får det til å høres ut som han har vært omplassert på eget rom mens du har hatt Maren i senga deres? Synes synd på mannen din hvis det er tilfelle.. og dette innlegget synes jeg heller ikke er så passende når du tross alt har en kjekking av en mann, som kanskje ikke føler seg så “piff” for tiden…

  4. Marta: Jeg må innrømme at jeg stusser litt på omtanken du har… det er virkelig ingen grunn til å syns synd på Torben fordi han har sovet på gjesterommet ved noen anledninger når jeg har hatt Maren ved siden av meg. Det fungerte best for oss i forhold til søvn og han var lykkelig over å slippe være redd for å rulle over henne eller bli vekket om natten av smatting/pupping, eller jeg som legger meg på andre siden av henne når jeg skal bytte side. Når han i tillegg noen av arbeidsdagene skal opp klokken 04.30 så er det vel relativt forståelig at jeg ønsker at han får en god natt søvn og ikke vekker hverandre av baby eller slikt? Det er virkelig ikke synd på en mann som er veldig glad for at jeg tar de hensynene til arbeidstidene hans, bare så det er sagt!

   Når det gjelder å skrive om “den kjekke legen” så har heldigvis Torben verdens beste humor, og lo godt da jeg leste opp for han før jeg publiserte. Han kom tilogmed med innspill, som eks da han kom på at han bare “hjelpe” meg med trappa så jeg kunne få litt costafraktur og pnenomtorax for å havne på sykehuset og få samme legen.

   Du trenger virkelig ikke bekymre deg for Torben og mitt samliv, det fungerer akkurat slik vi ønsker det, massevis av humor, selvironi og Ingen søvnløse netter.

  5. Hei Marta
   Torben speaking. Må bare forsvare Line her. At jeg har sovet på et annet rom har ikke noe med at jeg har blitt tvunget ned. Det er faktisk jeg som har foreslått at jeg kan legge meg på gjesterommet. Grunnen til det er at jeg faktisk har vært nervøs for å rulle over dattera mi på natta. Og når jeg skal være på jobb klokka 0445 om morran, så er det litt viktig at jeg får ordentlig søvn. Er faktisk Line som har hatt minst søvn av oss to.
   Folk syns kanskje det virker rart. Men HEY… vi skal forhåpentligvis bo sammen resten av livet. Så noen mnd kan vi fint ofre. Vi bor jo i samme hus. Når jeg kommer opp så er vi kanskje blitt nyforelska😂
   At jeg skader meg i ny og ned gjør ingenting med selvtilliten eller sjela mi. Eneste som blir skada er det fysiske. Det er’e bare medisiner og trening som kan forbedre. Line og jeg lever av humor(mye galgenhumor)
   Så i dette hus er det ingen sure miner. Bare humor og løøøøøv
   Ha en fin dag👍🏼

  6. Jeg digger bloggen din, hvis jeg kan bruke de ordene i min alder, men uansett, bloggen din er usminket, den er tvers igjennom ærlig og jeg sitter å leser innleggene dine, og flirer. Jaja, tusen takk

  7. Jeg tror jeg elsker deg. Det gjør det helt greit at alle skattepengene mine tydeligvis går til å fikse gubben din:D
   Jeg har prøvd å tvinge karen min ned på gjesterommet også, siden junior har fest hver natt mellom tre og fem. Han nekter. Innså plutselig at JEG KAN JO LEGGE MEG PÅ GJESTEROMMET OG SOVE, FOR FANDEN! Hvis ikke han er interessert i nattesøvn så er for pokker jeg det. Det jeg prøver å si er at det er HELT innafor å ta i bruk gjesterom når det er unntakstilstand i heimen, og ingenting lager så mye unntakstilstand som et menneskebarn.
   Tror Torben er heldig jeg. Tror du er heldig og. Send legen link til bloggen din neste gang, da blir han sikkert ikke flau.

  8. Samboer sover også på gjesterommet for tiden- og han stortrives der! Kan ha vindu heeelt åpent i alt slags vær og kan sove godt gjennom natta sånn at han er klar for jobb. Sønnen vår er 4 måneder og våkner gjennom natten for mat, og da er det godt for samboer å slippe å våkne. Jeg tenker de er heldige som får lov å sove godt gjennom natten:) Ingen tjener på at begge foreldrene sover dårlig:p Om de fortsatt sover på gjesterommet om 1 år – da skjønner jeg at man kan reagere, men nå er de jo bare heldige 😀

  9. Hahaha, ikke bare mammapolitiet du må stri med; nå også parterapauten 🙂 Her har også mannen havnet på gjesterommet, funker gull for oss. Bebis sover i egen seng fra 20-02, så mat og samsoving videre, da blir det søvn på oss begge + at jeg tar toåringen når han en sjelden gang våkner. Mannen tar stort sett toåringen på morgenen og leverer i barnehage, mens jeg og lillesnupp får en rolig morgen. Han skulle på død og liv sove på samme rom som oss med førstemann, litt i sympati med meg, han så ut som et dass på jobb de neste 10 mnd… En dag kom han på jobb med engangsammeinnlegg som hadde funnet veien på baklomma 😀 Og jeg irriterte meg hveeer gang han stod opp og “snek” seg ut døra som en annen elefant og bebis lys våken. Han skjønner ikke i dag hvorfor han ikke la seg på gjesterommet da:
   Og til parterapauten; samlivet kan stelles like godt på gjesterommet som master bedroom, når man en sjelden gang gidder etter barna endelig sover 😉

  10. Du får komme innom her med lille tulla neste gang dere/Torben skal på kontroll, så har du begge henda “fri” 🤣😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg