Klikkhoreri – hvordan bli den nye toppbloggeren!

Nå som det har åpnet seg en ny plass på topplista for bloggere etter at en blogger tilsyynelatende har klappet sammen pc`en sin for siste (?) gang, så er det mange som ønsker å overta denne tronen. 

Med denne topplasseringen kan vi lese at det følger med både hatkommentarer, sjalusi og negativitet – men også mye penger og ørlite annerkjennelse og holder du topplasseringen lenge nok kan du kanskje få tilbud om å være med på «Skal Vi Danse?” som du derretter kan trekke deg fra. 

Skal du ta over plassen der oppe på toppen må du riktignok bjude på deg selv. Virkelig bjude på seg selv. For det holder ikke å være 34 år og skrive humoristisk om strekkmerker og hemorrider, du må virkelig utlevere det meste som vanligvis holdes mellom husets fire vegger. Du må blogge om all dramaet i livet ditt, hvordan du veksler mellom kjærester, sexstillinger og middagsønsker for dagen. Du må fortelle om alle gangene det blir slutt med kjæresten/forloveden din i løpet av en uke, og du må krydre det hele med «ringen på/ringen av» innlegg for å holde interessen oppe. Bruk 15 innlegg på å fortelle folk i overskriften at du er svanger, men i teksten under bare at du er svanger med en drøm du bare gleder deg SÅÅÅ til å fortelle mer om. Skriv ofte kryptiske innlegg som handler om knuste drømmer og forhold, shai-høvler og bryllupsreise som det ikke ble noe av.  

For å virkelig booste trafikken til bloggen din må du besørge bilder av kroppen din. Mellom dagens outfit-bilder, og masse bilder av barna dine må du legge ut seksualiserte bilder av kroppen din. Gjerne mellom to av barnas barnebursdager som er behørlig dokumentert. Kall det gjerne reklame for piller som gjør deg brun eller hyl jævlig høyt om likestilling når brystene er eksponert. For pupp er jo bare pupp? Og vi kvinner fikk jo stemmerett i Norge i 1913 etter at kvinnebevegelsen la tepper i bar overkropp, ikke sant?

JEG HAR BLITT PULT UTE I DET FRI MENS NOEN SÅ PÅ I BAKGRUNN!

I tillegg må du sørge for at overskriften ikke henger sammen med teksten. Bruk overskriften «DØDSFALL I HUSET» når du har lagt ut maurmiddel for å ta knekken på insektsinvasjonen på våren. Eller «IKKE BARE EN LITEN MEN TO SMÅ!» mens du holder deg på magen på bildet. De fleste skjønner selvsagt at det handler om at søsteren til tanta de har fått 2 hundevalper i hus når de leser teksten, ikke sant? Man lurer jo ingen, bare skriver det som det er!

Ikke minst. Hold deg for guds skyld ikke inne med andre bloggere. Bli RASENDE med tonnevis av divanykker og beskyld jury og stemmegivning for korrupsjon når du ikke vinner «Årets beste blogger»-diplom i glass og ramme fra Nille. Kall dine kollegaer i bransjen for fiasko`er. Og bli for all del ikke glad på vegne av andres suksess. Skriv et superkritisk blogginnlegg om hvordan premierefesten din ble spolert av andre som koste seg på premierefesten av et program som handlet om et knippe bloggers liv og leven i noen måneder. For det var jo tross alt din fest, for det er jo du som er hovedattraksjonen i programmet. Du er jo tross alt den med flest lesere så da er det jo din premierefest. Faen ta kamerafolkene, lydfolkene, den lavtlønnede produksjonsassistenten og de andre deltagende i serien, det er bare mas med de.  

Beskyld de fleste for å være sjalue og mobbe deg når ikke alle kommer med hyggelige tilbakemeldinger eller, gud forby, konstruktiv kritikk. Slett og blokkèr alle som har et spørsmålstegn etter kommentaren sin. Her er det også viktig å ha en mann/bissnisspartner/forlovede/eksforlovede/barnefar/hvemsomhelst som kan forsvare deg og kalle kritikerne i kommentarfeltet for stygge ting. Sørg for at det ikke er mulig å kommentere verken på bloggen eller andre steder du har kontroll på, uten STRENG sensur!

Skriv en bok om alle haterne dine og livet generelt. Her må du prøve å få folk til å tro at du bjuder på ENDA mer enn vi har sett av deg allerede. Krydre boka med en overskrift som selvsagt får deg til å fremstå som en trist og skjør ungjente, og ikke den vannvittige dyktige business-damen du faktisk er.

Når du omsider er på topplisten – post et nytt kryptisk innlegg der du forteller at du gir deg som blogger. Eller ikke gir deg som blogger. Whatever. Bare husk å merke det som «reklame» når du antyder at alt mellom linjene kan leses i boka di.

Når du har gjort alt dette, NYT at 34-år gamle, slitne humormammabloggere skriver om deg i SIN jakt på klikk. Vi er nemlig alle klikkhorer. Noen større enn andre, men likevell. Jeg kaster masse stein i glasshus, og jeg skulle ønske jeg turde å bjude på like mye som du gjør. Men det finnes ikke så mye drama i mitt liv, dessverre. Livet mitt er altfor kjedelig til å bli besøkt av over 80.000 hver eneste dag for å få med siste nytt i heimen min. Jeg legger heller ikke tepper i bar overkropp, så det er fint lite puppebilder å by på i denne bloggen. Jeg har dog forsøkt med et «4 dager etter fødsel-bilde»-men den var dessverre så normal den kroppen at det var ingen som klikket seg inn på bloggen min for å drømme seg bort i strekkmerker og kvapsete mage. 

Ærevære deg, tidligere toppblogger, som indirekte har laget denne ultimate oppskriften for å bli som deg – en toppblogger. Dine overskrifter vil bli savnet. Hvem overtar tronen etter deg?

Klem fra Supporterfrue – i jakten på klikk! 

  1. Greit at dette sikkert var ment humoristisk. Men en ting skal hun du sikter til ha, hun brukte i allefall ikke bloggen sin til å henge ut eller mobbe andre bloggere 🙂

  2. Joda, en blogger har vært på kanten og dumma seg ut. Men det beste er jo bare å glemme hele greia og dama og ikke ty til kollektiv mobbing. Hun er 21 og forhåpentligvis fortsatt i kognitiv utvikling til det bedre. La oss fortsatt beholde din blogg som et frisk pust uten disse intrigene. Du og komikerfrue har gode innlegg fra det ekte liv. Fortsett slik❤

  3. Anonym: Mener du virkelig at dette er mobbing når alt som skrives i dette innlegget er fakta (dog satt på spissen)?

  4. Åå så fantastisk😊Digger digger digger digger virkelig deg!!
   Et konstruktivt vannvittig bra innlegg

  5. Hahahahaha!!! Har tidligere syntes litt synd på dama og alt dramaet osv, men NÅ er jeg bare skikkelig, skikkelig lei!!

  6. Nei, hun hang ikke ut andre bloggere med navn i bloggen, hun brukte TV! Der MANGE flere får det med seg…

  7. Du anonym lenger oppe her; mobbing??!!?? REALLY??! Nå må folk lese seg opp på mobbing FOR F!! Jeg blir sååå lei av at mobbing skal hyles om bare noen ytrer noe som helst om noen. Hvis line hadde blogget slik om mtm hver bidige dag – ja så kunne vi snakket om mobbing på sikt. Men 1 innlegg der hun er litt kritisk og stiller en del FULLSTENDIG LEGITIME spørsmål( som alle ressurssterke over 30 år stiller seg angående nevnte blogg),er da helt innafor! Nå må alle som føler seg krenket av annet enn ros i livet ta seg en jævla bolle!!
   Jeg hyller dette innlegget! Skulle ønske flere bloggere sa sin mening for nevnte blogger er med på å latterliggjøre en hel bransje (selv om hun er på topp og ler hele veien til banken. )
   Jeg hyller bloggeren Line! Som er en av de få som faktisk virker ekte og jeg skulle såå ønske hun fikk likes og klikk på høyde med bloggeliten der ute- men uansett så har hun noe ikke så veldig mange andre bloggere har; integritet! Heia Line!!!:) vi heier på deg!!

  8. Nå er du bare slem og ikke lat som du ikke prøvde å henge ut noen. Hvordan synes du det hadde vært om noen hadde skrevet slik om din datter på den måten? Ja, mye av det hun gjør er kritikkverdig, men det er vel åpenbart at hun ikke har hatt den trygge oppveksten og ungdomstiden som feks. du har hatt.

  9. Åh, Line! Det her var så fulltreffer at jeg ble nesten litt yr! 😀 Som halvgammal tobarnsmor (eller, jeg er vel utgått på dato i en alder av 37…?) tar jeg meg sjøl i å irritere meg over disse clickbait-overskriftene, og jaggu er jeg ikke barnslig nok til å tenke at «ikke faen om hun skal få noe klikk fra meg i hvert fall!». Jeg er var på mobbing og uthenging av folk, men det innlegget her var jo, som du sier, bare fakta 🙂 Litt må da disse toppbloggerne tåle også, all PR er vel god PR så lenge det fører til klikk og penger i kassa vel? Anyway; gi meg heller noe gøy å lese (som bloggen din) enn å slenge pupper i trynet mitt; jeg har et par sjøl og det er ikke SÅ stas liksom 🙂 Klem på deg!

  10. Topp Line..Det er jo sant alt du skriver.Nå er det bare å se hvor lenge hun blir borte🤗Digger deg.🤗🤗🤗

  11. Av og til må du også få låv til å si hva du mener om visse folk! Digget innlegget og digger deg! Du er den eneste som får klikk av meg kjære Line! Fortsett med det du gjør! De morsomme innleggene dine om feks fødselsplager gir oss en god latter, men det viktigste er at de er med på å hjelpe folk som er usikkre på visse ting(!!) – imotsetning til en del andre bloggere som gjør folk usikkre!

  12. Jeg er av den sorten som ble blokket/slettet på bloggen. Jeg kom med konstruktiv kritikk og håpte at hun kunne tenke seg 2 ganger om før hun la ut noe som kunne gjøre at barna en dag må forsvare henne for sine venner. Eventuelt at de skjemmes over å ha en mamma som blottlegger seg på nettet. Å det er helt riktig det du skriver og mobbing er det ikke som mange skriver. Man må faktisk regne med at folk reagerer på innleggene hennes og ikke alle er positiv til det hun og Jan driver med. Rart egentlig at han lar henne legge ut slikt på nett og ikke tenke litt lengre enn snuten sin🙈

  13. Bra skrevet om noe som jeg selv kaller for ukultur. Jeg har ofte undret meg over hvem disse 80 000 klikkerne er. I dag var det en som ble grafset på av en jente – “jeg likte det”. Jeg klikket og likte det vist selv også. Er jeg en av “klikkerne”?😇

  14. Synes nesten det er litt komisk å se hvor provoserte dere i bloggmiljøet blir av metodene hennes. At dere skal bli så ekstremt irriterte og synes det er SÅ forferdelig at hun kjører på med ville overskrifter, forstår jeg bare ikke. Voksne, trygge medmødre som får seg til å rakke ned på en kollega på denne måten: det er jo bare stusselig og trist. Du er bedre enn dette, Line:)

  15. Jeg håper den omtalte toppbloggeren faktisk HAR bestemt seg for å legge bloggkarrieren på hyllen nå, aller mest av hensyn til ungene men også av hensyn til seg selv. Men jeg har mine tvil, dessverre – hun er blant bloggerne som verken har utdannelse eller annen arbeidserfaring, og ettersom bloggen genererer mye cash… Vel. I det minste burde hun blogge under eget navn, og ikke blande datterens navn inn i suppen av mykpornobilder og reklame og familiedrama og sexhistorier og absurde clickbaits.

  16. Halleluja! Her nevner du alt det jeg har tenkt på den siste tiden. Og du har så rett- dette er jo helt absurd hele greia.

  17. Linda: ikke bli skuffet, jeg skriver jo bare oppskriften hennes på å bli karriere-kvinne i bloggverdenen – den er ikke spa makelig å gjennomskue når man har lest bloggen hennes:-) det er bissniss på høyt plan bak ethvert tastetrykk fra hennes side, hun ler jo hele veien til banken – heldiggris!

  18. heheh akkurat det jeg sitter på tenker. bra skrevet. mer diva å dritunge skal man leite lenge etter

  19. Dette er det beste jeg har lest på lenge, så sant !!!!! Dere som kaller dette mobbing og ” stakkar Anna ” gå å sett dere på en kaktus.

  20. Er dette innlegget en hyllest? Man kan gjemme seg bak mye, men ærlig talt, det blir for dumt. To A4-sider med drittprat om et annet menneske, det er det dette er;p

  21. Spot on! Og til dem som kaller dette mobbing – slutt! Den tidligere toppbloggeren, som mest sannsynlig gjør comeback lenge før julen ringes inn, må tåle såpass.

  22. Jeg leser svært sjelden bloggen hennes, men har sett overskriftene.
   Selv om jeg ikke er noe fan av clickbait titler, så er det jo ingen tvil om at damen har et klokt forretninghode.
   Det er lett å rekke pekefingeren, men dum er hun ikke. Klart dette er gjennomtenkte og dette vil gagne henne økonomisk.

  23. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
   Ser mange roper ut om mobbing, men dette er i mitt hode bare fakta 👍

  24. Eg er ei gammal kjerring på 53:-) Leser bloggen både til Anna og Line, og koser meg med det! Litt skuffa over dette innlegget, unødvendig å henge ut andre…

  25. Dette var spot on😀 ikke mobbing, men når du sier det er ikke å henge ut, det er en hyllest så….ja…nei, dette er ikke en hyllest. Det oser ironi av hele greia, og alt er pakket inn i en sarkastisk pakke.

  26. Har alltid digget innleggene dine, men dette er så lavmål. Å si at du “hyller” henne er helt idioitisk. At noen her oppe sier at det ikke er mobbing fordi det er fakta er også helt idiotisk. Jeg ser mange feite, stygge, mindre intelligente folk rundt meg hver eneste dag, men jeg sier det ikke for det – og ikke minst legger jeg det ikke ut på nett for at jeg skal få likes, klikk eller kommentarer for å snakke stygt om andre. Tenk deg om noen hadde lagt ut en stygt innlegg om datteren din om 20 år og begrunnet det med at “det er jo fakta”. At du liksom ikke siktet til en person er bare løgn. Du som er dobbelt så gammel som denne ungjenta burde holde deg for god for sånt. Du har selv snakket om hvor usikker du følte deg i 20-årene. Tenk deg den usikkerheten, pluss på tre barn og et helt land som følger med. Jeg tror du har vært minst like oppmerksomhetssyk som henne på den alderen. Håper du sletter innlegget og fortsetter med å være morsom uten å henge ut småjenter på bloggen din.

  27. Emma: Kjempegodt innspill! Jeg syns ikke selv at jeg har skrevet noe stygt, dog… Dette er jo slik bloggen hennes er bygget opp de siste månedene som jeg har lest den, og jeg ramser jo i grunn bare opp poengene og triksene i boka hun bruker for å oppnå suksessen sin. Hun har virkelig smidd når jernet er varmt, og kjørt på med enda mer å snakke om når det kommer til bloggen hennes – og jeg har ikke gjort annet enn å skrive ned suksessoppskriften hennes 🙂 Dette har hun selv sagt at hun tjener 800 tusen på i måneden, ref et blogginnlegg fra januar. Jeg syns faktisk det er SYKT bra jobba å ta den så “ut” som det hun har gjort. Om jeg ville gjort det samme? Jo kanskje, hvis jeg var yngre. Og jeg hadde kanskje også ledd hele veien til banken. Hvis noen hadde skrevet noe slikt om min datter (hvilket er et veldig merkelig argument siden hun er 6 måneder og ikke har blogg der hun har utlevert livet sitt og lagt seg på huggestabben) så hadde jeg sikkert reagert – men jeg måtte jo stole på at hun vet hva hun gjør og kan stå for det… Jeg syns vel ikke mitt blogginnlegg er like drøyt som innlegget hennes der overskriften er “Jeg har sugd en mann og hatt trekant” – innlegget hennes, blogginnlegget mitt tror jeg nok hun tåler med tanke på hvor mye hun har tålt gjennom bloggen sin…!

  28. WORD!!!
   Man trenger ikke unnskylde denne jentungen fordi hun “bare” er 21 år. Ho har da vitterlig klart å knulle unger siden 13 års alder og er nok meget voksen ( Tror hun ja). Jentungen er ei skrulle uten dimensjoner og håper hun er ferdig med blogglivet for godt.

  29. Ikke sansen for jenta jeg heller, og syntes innlegget ditt er litt morsomt. Men du er jaggu glad i å legge ut bilder og snapper av puppene dine du også. Greit nok at du ammer, men hva ER greia med å med vilje få med puppen på alle bilder? Kan du ikke bare ta av ansiktet? Amming ER naturlig og skal ALDRi måtte skjules, men jeg hadde ikke som 10-11-12-13 åring syntes at var var dritgøy at moren min sine svære hengepatter var klistret ut over hele nettet:p jeg forstår helt ærlig bare ikke poenget. når du legger ut random snapper også så virker det som om du på liv og død på få med titsa 😛 og en ting, du er ganske utleverende du også da! du skriver jo svært detaljert om hemoridene dine og det er ikke akkuratt så delikat det heller ;p ellers veldig fan av bloggen din, syntes du er et friskt pust! skjønner bare som sagt ikke behovet for å blottlegge puppa dine så mye:P

  30. Jeg er ingen fan av jenta overhode, og alt du skriver her er rett. Jeg skjønte jo med èn gang hvem du refererer til her, noe jeg tror de fleste andre også gjør. Så jeg syns det blir litt feil av deg å svare i en av de øverste kommentarene at du tar for deg toppbloggere generelt, for det gjør du overhode ikke. Du tar for deg èn blogger. Det er bare èn blogger som nettopp har “sluttet” å blogge, gir ut bok og pusser opp toppløs, dette er ikke akkurat vanlig i blogg verdenen 😂 Du må tenke på at du nå har viet et hele dette innlegget til en 20 år gammel jente.. greit nok ar hun har bedt om det selv, men det er lov å bruke hue.. Du hadde ikke likt om noen skrev slik som det her om datteren din.

  31. Ikke lat som du ikke siktet til en viss blogger når nesten alle eksemplene er direkte rettet mot henne. Rett og slett et veldig usmakelig innlegg.

  32. J: en 20 år gammel jente med 3 barn og millioninntekt på sin business – som åpenbart vet hvordan tjene penger:-) (jeg refererer til at det er en plass ledig på toppen, og slik kan man skaffe seg den plassen – bloggeninnlegget mitt er en oppskrift på hvordan man kan tjene seg styrtrik hvis man har guts nok til det.)

  33. Andrea: Hahahahahha!!!! Ammebilder provoserer deg?!! Really?! Litt vanskelig å la vær å få med kløfta mi når du har jugs som meg, men det er IKKE seksualiserte bilder jeg legger ut! Det skal jeg ha meg frabedt ass! Men jeg tror du har misforstått poenget med puppene mine, det er for tiden matfat og ikke sex det dreier seg om.. men det tror jeg du skjønner asså!

  34. Andrea: Hun legger ikke ut bilde av titsa sine, hun legger ut bilde av matfatet til lille Maren:) Like normalt som å dele bilde av babisen med grøt i hele fjeset. Amming skjer bare en liten periode av livet; derfor også mest mulig dokumentasjon av at hun faktisk har ammet. Heia Line!

  35. Du har ikke noenting du trenger å “skjerpe deg inn” på:) Hva er du opptatt med om dagen? – Jo: Maren, bleieskift, amming og selvfølgelig den litt klomsete mannen din:p Så da deler du seff litt bilder av matafata, gubben osv:D Du er ekte! Så hvis noen stirrer på matfatet ditt og tenker; herregud TITS, nei da er det hvertfall ikke deg det er noe galt med;)

  36. Kommentar til ditt svar på en kommentar over her: Fordi hun vet å tjene penger er det greit å henge ut en 20 åring?

  37. Jeg har da aldri sagt at du seksualiserer amming? :p jeg sier jo det motsatte, at amming er naturlig. Likevel undrer jeg meg veldig over deg og andre som HELE tiden må legge ut bilde av titsa sine. Ja amming er naturlig, å ha brystene sine klistret ut over nettet for ingen grunn hele tiden er ikke det etter min mening. Jeg prøvde å formidle at JEG i hvertfall som tenåring hadde syntes det var flaut om det lå mye bilder av puppene til mora mi på nett, om det så var aldri så naturlig å amme.

  38. Andrea: Nå høres det virkelig ut som jeg har brettet ut puppene mine på bilder på nettet…! Det har jeg så virkelig ikke gjort! Jeg har prøvd å Google meg selv og pupper, men finner absolutt ingenting av det du refererer til. Sikker på at du ikke blander meg noen andre?

  39. Veldig merkelig at du klikker på snapchat for en konstruktiv bloggakommentar om ammebilder, men synes det er helt greit å dedikere et helt blogginnlegg med hån (eller hyll som du kaller det) til noen på bloggen din.

  40. Jeg elsker deg Victoria 😂😂 det er så sant, så sant. Jeg lo godt av Ørjans teppelegger-parodi mrn dette var enda bedre 👍 La oss håpe at Rasmussen nå endelig trer ut av offentligheten og får den hjelpen hun har behov for (for gud hjelpes hun er virkelig ute og kjøre).

  41. Anonym: Hvor får du det fra at jeg `henger ut en 20-åring”? Hvis du sikter til innlegget mitt så er det oppskriften på å bli toppblogger som noen som har klappet sammen PC-tastaturet sitt (for en stund) og ikke akkurat uthenging..? Det er jo slik mange toppbloggere kommer seg til toppen – lettkleddbilder, clickbates og drama. Er du ikke enig i det?

  42. Leser sjelden/aldri blogger,men har til nå blitt lurt inn på 2 av dine innlegg og er fornøyd med lesingen på begge. Ikke forandre hvem du er for du er fantastisk.

  43. Dette innlegget bør ikke fornærme noen, det er jo bare en gjenfortelling av bloggen hennes…. Fantastiske bilder av deg Line!!!

  44. At folk som deg får leve er bare tragisk. Håper du får en smertefull kreft opplevelse så dør du senere

  45. Hvis du først skal bruke et helt innlegg på å kritisere (sagt på en fin måte) Anna R, så synes jeg du kan være tøff nok til å stå for det. Du skriver lengre opp at det er hylling. Come on!

  46. Synsk som jeg er så visste jeg all dritten du kom til å få pga dette uten å lese kommentarene. Du skriver jo bare sannheten og jeg må si jeg er sjokkert over de siste innlegga til Å. Desperate og unødvendig…var det bare for å sanke inn kr for hun lukka mac’en. Mye av det negative di får her er nesten likt det jeg har lest på andre blogger så mulig noen går veldig inn for å forsvare dama. Du er ekte. Fortsett med det.

  47. Lone: Det ER hylling av hennes teft for business, du kan ikke si at hun ikke har “fått det til” som det heter, når man sanker inn 800.000 pr månede? (ref. hennes eget blogginnlegg fra januar) Det jeg har skrevet er bare oppskriften for de som vil gjøre det samme. For de som tør, velogmerke.

  48. Det er egentlig skummelt hvor hårsåre og sårbare mennesker er blitt. Her kastes mobbekortet ut bare noe kan ligne på å være kritikk. Hvorfor har det blitt så lett å kalle andre for mobbere? Har Line gjentatte ganger drevet ondsinnet og negativ adferd mot denne personen i opptil flere ganger i måneden? Sist jeg sjekket var ihvertfall dette definisjonen på mobbing.
   Et fantastisk blogginnlegg, jeg lo og grein om hverandre 😄

  49. Titter innom bloggen for å fortelle at jeg synes du er rå! Fortsett å være slik du er! Du er et herlig menneske! Stå på!

  50. Elsk 😍 Nå må folk slutte å dra det forbanna mobbekorte! Dette er jo bare fakta som alle kan lese på bloggen hennes. Sier meg eni med kommentar over,her både lo og grein jeg om hverandre 😊 Stå på Line,du er bare hærli 😊

  51. Hei😊
   Vil bare si at jeg likte innlegget ditt veldig godt😁 Du sier det som er sant og hva som må til for å trone på toppen. Elsket bildene 😁
   Stikk innom bloggen vår og les om våre tolkninger😁
   Adina

  52. Enig med Emma sin kommentar. Det her er nok ingen “hyllest” av noen, tvert imot. Husk at Ingen vet hva andre slit med i livet sitt eller inni seg. Jeg hadde ikke ønsket å bidra til kollektiv skjitprat av ett annet menneske som vi egentlig kun kjenner fra blogg. En ung jente med usikkerheter, en jente som vi vet tar seg nær av sånne ting og føler selv det er mobbing, en mamma, et medmenneske, en medblogger? Nei den her bloggekulturen er det Påtide å avlive. Støtt heller hverandre dere bloggere, hvis ikke det så la vær å skriv sånne innlegg. Everyone is fighting a battle we know nothing about, be kind Always.

  53. Fantastisk !!! Du treffer «spot on» som vanlig!! Herlig lettbeint krydret med herlig humor!!! Keep up the good work 😍😍

  54. Altså, Jeg syntes nesten det mest fasinerende er at hun har blitt mangemillionær på å få barn..Dere vet; det vi andre gjør som vi gjør gratis 😉 enda mer fasinerende er det at folk nå er skikkelig heartbrpjen over at hun gir seg (ihvertfall et kvarter) Brød og sirkus til folket, ellers, så vil jeg mye heller se puppene dine på Snap enn remjinga over hvor fælt livet til mamma?n fra Sørlandet er. 😂ps; et par av dere må slå opp mobbing i ordlista 😉

  55. Det er så tragisk å se voksne mennesker rakke ned på andre. Folk som skal være forbilder,som har mange unge lesere. Hvorfor må du på død og liv gjøre det? Du sier det er å hylle henne men du skjønner jo også såppas som at dette ikke er ok? Du lager et blogginnlegg hvor folk kan kommentere dritt om denne bloggeren og åpner for åpenlys hets av andre. Ja si at jeg overdriver,men jeg forstår ikke vitsen med å gjøre dette når du har så mye mer å lage innlegg om. Du kan mene hva du vil om denne personen men uansett er det unødvendig å lage et blogginnlegg. Det er ikke ok å oppføre seg slik og det er dette vi som voksne mennesker må lære de unge,i et samfunn hvor dette er et stor problem. Bare ro så mye du vil men i bunn og grunn er det hets du driver med og ikke hylling. Du kan le så mye du vil og si at folk overdriver, men den vinklingen du har på innlegget ditt blir helt feil og det er tydelig at du gjør narr av en enkeltperson og ikke topplassen generelt. Jeg har alltid likt bloggen din og din ærlighet om hverdagslivet. Så fortsett innen den kategorien, for dette er du for god for. Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg,klisje, men sant. Selv om du ikke hadde reagert på et slik innlegg om det selv så hadde ganske mange andre gjort det. Uansett hvor mye inntekt de har og hvor mye de “ler hele veien til banken”.

  56. Fant fram popcornet når jeg leste kommentarene her, det er tydelig at innlegget engasjerte folk 😂
   Har ikke lest denne toppbloggeren fast, men sånn av og til og jeg må si at innleggene har blitt mer preget av drama, og oppmerksomhets-sugende overskrifter. Hun har tjent bra med penger, men tror hun har en eller annen diagnose, for hun virker ikke mye stabil psykisk. Tenker bipolar, borderline eller liknende. Det går veldig opp og ned i hennes verden. Kult at du har fanget opp alle elementene ved bloggen hennes, for det har vært veldig tynt der lenge. At folk skal forsvare henne sånn som hun har holdt på, det forstår jeg ikke. Støtter ditt innlegg fullt ut. Får se da, om toppbloggeren blir forfatter eller om salget av boken ikke går bra nok til et hun må blogge igjen.. Opp og ned er like langt som fram og tilbake, og noen ganger er gresset ikke grønnere på den andre siden av bekken 😆

  57. Jeg synes dette var ett over middels morsomt innlegg jeg altså, men ei heller jeg ser hyllesten i det😊 Ser ikke på det som noe annet enn humor på andres bekostning

  58. Anonym: det har nok ikke kommet godt nok frem i innlegget/kommentarene mine – men hyllesten er til business-teften hennes! Hun har åpenbart revolusjonert en bransje og lykkes med det! 🙂 jeg hyller henne ikke som person for det hun gjør, da jeg ikke kjenner henne annet enn gjennom blogg. Men hun er ikke dum! Det kan vi alle være enige i, eller..?!

  59. Line… Du er GENIAL! XD Du har egentlig bare satt ord på det alle ser! Så stor applaus til deg! Helt sykt rått å lese 🙂

  60. Hahaha,jeg lo masse da jeg leste dette,drama drama og midt oppi alt shai høvler osv, det er jo kjempemorsomt☺️ Og ikke minst innlegg hvor en stakkars kjæreste må ha innlegg om hvor heldig han er som får kjøre bilen hennes og hylle henne daglig , det er gøy 😄 Og man kan jo ikke unngå å le av det ,sånn er det bare 😄

  61. Dette er da ikke mobbing?? Anna er ei buisness-dame til fingerspissene,og som andre ledere av en innbringende buisness må evalueringer tas av og til. Her er det en direkte-linje ut til folk,og tilbakemeldinger kommer like direkte. Det er lov for en leder å “drite” seg ut litt av og til, HVIS h*n klarer å ta kritikk. Og det er her det svikter litt nå….er nå min mening.

  62. Usikker på om jeg er enig om at hun lykkes. Jeg mener hun har lyktes og feilet med de siste innleggene sine. Tror nok hun har mistet en del følgere eller har hun gitt opp bloggen nå? Jeg er av dem som har sluttet å følge henne pga fjortis fakte. Ikke barnslig som man kan være,men skikkelig fjortis. Jaja henne om sin blogg. Men jeg er veldig fornøyd med din☺ Mange flotte bloggere der ute som ikke viser alt på en chezy måte.

  63. Vi skal være voksene å lære barna våres at man ikke skal mobbe,du er ikke akkurat godt eksempel her!UANSETT åssen hun har blitt toppblogger, trenger man ikke henge henne ut. Er det rart det er krig her i verden 😢

  64. Spot on! Når du er trebarnsmor, markedsfører bloggen din i datterens navn og publiserer mykpornobilder “for å fremme likestilling”, må du regne med kritikk og debatt. Det er ikke mobbing.

  65. Amen! Endelig en som tør å skrive det alle tenker. Håper den avtroppende toppbloggeren også leser innlegget ditt. For det var spot on!

  66. Yes, digger dette innlegget. Spot on!
   Liker forresten bloggen din veldig godt. Bra at alt ikke fremstilles så perfekt hele tiden!

  67. Før du leser videre, så må du bare vite at jeg så og si forguder din blogg, og virkelig digger deg!! Altsåå.. Hahaha døøøør til tider (dør ikke på ekte altså, bare alle musklene i magen som for en gangs skyld får trening)
   Jeg kan forstå hvorfor mange i kommentarfeltet her mener at dette er “mobbing”.. Men jeg forstår også din side!! “Alltid to sider av en sak” 😉 Men folk som har lest bloggen din over lengere tid, burde klare å lese dette med en “Line-stemme”. For jeg er så enig, og jeg har faktisk tenkt (for en gangsskyld) på at denne dama er jo helt RÅ når det kommer til business(?) 👏🏼 Er året yngre enn MTM og regner ikke med at jeg får inn et par mill på kontoen i løpet av neste år.. (eller jeg kan jo starte en blogg og ta over plassen da, bare bli gravid først🙌🏻)
   Nei veit du hva!! Go MTM, go supporterfrue, go espenhilton. Bloggere er rett å slett råååe på hver sin måte, thank you Jesus for det!! Og hvorfor da lage kvalme rundt noen som faktisk klarer å bygge sin egen business(?) I EN ALDER AV 21 ÅR(!!), når vi ikke snakker dritt til andre bedrifter osv?!
   Kan hende jeg ikke klarte å få frem poenget mitt her, men klokka er faktisk 02:30, såååeee…
   YOU ROCK MAMA!
   Over og ut.

  68. Line: I grunn veldig enig med deg, og ja – blogginnlegget må nesten leses med en slags “Line-stemme”, for det er ikke med ondsinnet og hånlig latter jeg skrev det! Tenkte på å skrive det for lenge siden også, men nå ble en passende anleding, siden hun proklamerrte at topplasseringen nå ble ledig! 🙂

  69. Spot on!!!!😊😜
   Og alle vi lesere som går fem på HVER gang.. dama har virkelig skjønt det😊😊
   Digger bloggen din, godt med litt “usminka” hverdagsblogger👍

  70. Haha, du sier alt alle tenker. Bra skrevet! Og til dem som sier dette er mobbing: når man stikker hodet sitt så langt ut som enkelte gjør, så må man tåle kritikk og ikke klage når ikke alle ikke liker deg.

  71. Altså! A to the MEN sier jeg bare. Du får virkelig satt ord på det!
   Jeg kjenner jeg blir en smule rar i huet hver gang folk føler for å dra det oppbrukte mobbe-kortet, jeg mener.. Hvem er det som har tatt valget om å bli blogger i utgangspunktet. Det er jammen dem(dere) selv. Og fordelen med blogg er at dere er deres egne “forfattere”, dere skriver innleggene deres med egne fingertupper og ingen andre.
   Vi mennesker vil alltid snakke drit, blogger eller ei. Dette er LANGT ifra mobbing, nå er folk nødt til å bla opp i ordboka og finne definisjon før de bruker slike sterke ord.
   Anna, mamma til Michelle, er nesten til å sammenliknes med godeste Kris Jenner. Selger alt som er å selge av sjel for penger. Hun er ikke dum, hun er rett og slett for umoden til å drive slik business.
   Personlig synes jeg oppriktig synd på barna som må leve med en mamma som eksponerer barna sine for penger, tenker bare på den dagen disse ungene vil begynne på skolen hvor det er de som blir de ordentlige ofrene for dette mammaen har blitt rik på.
   Jeg HYLLER deg for å ha “baller”(pupper) til å publisere dette. Jeg tror det er fler som ville gjort det samme, men rett og slett ikke tør for du blir stemplet som “mobber”. Takk for at du satte dette på skriv! DU er et godt forbilde!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg