NAILED IT…

Not.

Takk for alle støtteerklæringer. Man kan vel strengt talt si at jeg ikke naila lilla hår.

Etter iherdig vasking av håret på fredag, endte jeg opp med å se ut som en overkjørt og solbleket “My Little Pony” på håret. 

Eller.. vent litt så skal jeg vise dere de to opp mot hverandre så dere forstår….:

Min svigerfar så på sveisen min og sa: “Jeg har sett værre, men de ble brent på et bål”. Med andre ord syns min svigerfar jeg ser ut som ei heks på håret. 

Så jeg tok to hårstrikk og samlet ponny-hekse-håret i to fletter.

Selv med trendy fletter ser det minst like jævlig ut. 

For dette var strengt talt slik jeg følte meg:

Da jeg var yngre pleide jeg å eksperimentere med hårfarge. Jeg hadde hvitt hår i utgangspunktet, så må innrømme at “kobberbrunt” ikke var rette fargen å ta ut av butikkhylla. For som 16-åring har man ikke god råd, så det ble med bare en boks som ikke rakk for hele hodet. Etter et par vask så det pisserosa ut, om pisserosa faktisk er en farge. (Og om pisset ditt har en antydning av rosa ville jeg nok kanskje oppsøkt fastlegen)

På lørdag kjøpte jeg en slags avfarging (med ikke med masse kjemikaler) som faktisk så ut til å ta det værste. Nå har jeg litt “ponny”-hår innimellom, rett og slett fordi jeg gikk på den vanlige blemmen og ikke kjøpe nok av den “avfargingsgreia” for å få dekket alt håret mitt. Jeg må nok ta en runde til før jeg avslutter hårkrisa hos min frisør, Ingunn. Hun er for tiden i Junaiten, og var IKKE blid når hun så hva jeg hadde gjort mens musa dansa på bordet “over there”. 

Akk, ja. Som en på facebooken min skrev: “Nå vet vi at vi ikke må gjøre det for å skjønne at det ikke blir så kult som på sosiale medier, takk for at du tok en for laget!”

Jo, værsegod.

10 kommentarer
  1. HAHAHAHAH! Jeg har vært inne på tanken om å gjøre et eller annet supercrazy med håret mitt jeg også, men nå… Nå tror jeg at jeg lar det bli med tanken 😉 Digger deg!

  2. Ble jo faktisk bedre med fletter,du kledde dem og.
   Tror forresten du skal sjekke om sviger er vampyr.Siste dokumentert hexe brenning skjedde i 1695 😉

  3. Jeg har en grå/lilla farge liggende.. Men mitt hår er så mørkt at jeg må avfarge det først. Utrolig mange etapper det kan gå galt. Nå burde jeg vel tenke at du tok en for laget, men jeg er desverre laget slik at jeg må finne det ut selv..

  4. Gjorde det samme tidligere i år, men med blåfarge fra (dritt)colorista. Etter runder med avfarging og dritt og møkk så hadde jeg en nyyyydelig (not) grønnfarge mitt ellers så blonde hår. Dro til frisøren hvor de endte opp med å SKRUBBE håret mitt med blekepulver. Det tok det verste, men ikke alt.
   Gjør ikke det igjen for å si det sånn.

  5. Jeg synes det var fint jeg da! Hvilken farge brukte du? Jeg prøvde å farge håret mitt rosa for en stund siden, skuffelsen var enorm da det ikke syntes i det hele tatt.

  6. Hoho, nå lo jeg godt! Jeg prøvde meg en stakket stund med blågrått hår fra Colorista. Og kjøpte HELDIGVIS avfargings shampoo også. Man lærer så lenge man lever, hilsen 30 år gammel, som holder seg til naturfarger heretter!

  7. Need Generic Real Progesterone Pills Internet Cheapeast Free Shipping Stockton [url=http://kamagorder.com][/url] Cialis Super Aktiv Plus Online Pharmacies Without Scripts

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg