Forelsket på første date!

Jeg har ikke vært med på noen av de Nettavisen/Side2/Blogg-møtene før. Litt fordi jeg har hatt puppen ute, gulp i håret og mer opptatt av en bylt i sparkebukse når jeg har blitt spurt. Frem til nå. Pakket bort puppen for en dag, og hoppet inn i bukse med superstrech og intet mindre enn TO bh`er på meg. Bloggerne som er signert med Nettavisen/Side2/Side3 har fått en ny gjeng å leke med – og de heter selveste Egmont! (By far et av drømmestedene du ønsker å jobbe når man er litt over middels interessert i hva som rører seg på de forskjellige medieplattformene). Kanon møte – dette gleder jeg meg til å bli med videre på!

Tilbake til den noe bortkommende supporterfrua. Hun som har glimret med sitt på partnerblogger-møtene frem til nå, men som omsider pakket snippesken sin og banet seg inn på E18 mot Oslo før kidden hadde stått opp. Funfact: Har ikke stått opp så tidlig siden før jeg gikk ut i mammapermisjon. 

Jeg grabbet tak i de to jeg med sikkerhet vet jeg kan diskutere gulp, bleier og hemorrider med om savnet skulle bli for stort. Og sprengte ammepupper. Stilte meg faktisk MELLOM Pappahjerte (Peter) og KonaTil (Christina) da vi minglet. Snek meg bort til Mamman til 16, eller Mammasom16, som bloggen faktisk heter. (Trodde jeg virkelig at hun var mamma til 16?!) Lett å ta feil! Fy flate for ei hyggelig, søt og sjarmerende jente. Sendte henne faktisk melding etterpå og sa hun var en herlig jente. Viktig å si ifra om man har noe fint å si om folk, syns jeg. 

Møtet ble unnagjort og jeg slepte meg etter Hjertet og Kona, lurte meg inn i baksetet på stasjonsvogna deres og proklamerte høylydt at jeg var EKSTREMT glad for å slippe å ta den “undergrunnsbanen” jeg ankom Nydalen med. Seriøst – kun pensjonister eller bønder sier “undergrunnsbanen”, men så kom jeg på at jeg faktisk kunne vært mammaen til mammaen til Michelle OG bor i Stathelle. Tilbake til baksetet i stasjonsvogna til Peter og Christina. Jeg hadde jo parkert i Majorstuakrysset, må vite. Til den nette sum av 400 kroner for noen usle timer! Jeg kom nemlig ikke lengre. Mine geografiske kunnskaper er like utdaterte som laserdisk og VHS-kasetter. Så jeg parkerte ved politihuset på Majorstua, for av en eller annen merkverdig grunn så erindret jeg veien dit. Vagt. Jeg lover å ikke fortelle hvorfor.  

Uansett: Ble bedt på date som tredje hjulet på vogna på IKEA av bloggerparet og takket med all min entusiasme for at de tok så godt vare på meg. Så ble vi enige om å møtes på IKEA da. ÅÅhh, som jeg gledet meg til å preike blogg med noen som forstår mellom “Mysig håndkleder” og “Ensam Tørkerull!”  Og hva var min supplais-takkegavepakke? Joda, det var å glemme bilnøklene mine i baksetet og tømme mobilen min for strøm i samme vending. 

Den lille, herlige kona med stort hjerte stod en stund senere å dinglet med nøkkelknippet mitt foran meg. De snudde halvveis til Ikea, og kjørte tilbake i den tettpakka fredagstrafikken. Akkurat der og da ble jeg så glad at jeg egentlig ville klemme henne hardt til hun peip litt. Fine, snille støttekontaktene mine <3

Jeg tror vi lunsjet i 2-3 timer. Så himla hyggelig! Så deilig å møte folk som man umiddelbart får en form for crush på! Inni hodet mitt så jeg for meg fremtidige pikniker, felles kontordager, putekrig og løping hånd i hånd på en eng av blomster! Etterhvert var det andre ting som sprengte i brystet enn hjertet mitt. Når ammet jeg egentlig sist? AU! Jeg kikket ned og priset meg lykkelig for at jeg hadde en sånn ullgenser som ikke er veldig avslørende om to vannballonger sprenger under ribbestrikken.

“-Jeg må inn her å håndmelke meg litt.” fortalte jeg med innlevelse til PappahjertePeter og Konemor og satte kurs mot stelleromstoalettet. Jeg har i ettertid stor forståelse for at Peter måtte riste litt på huet for å få ut bildene han fikk i hodet sitt, stakkars. Jeg tror nesten han besvimte litt. 

Så stod vi der inne da, alle tre. 

(Bildet er fra snapchatten til Pappahjerte – snap: Pappahjerte)

Hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke tar bilde så er det fordi jeg er så sykt urutinert blogger at jeg var tom for strøm..

Hey! Dere er verdens beste støttekontakter! Og det er ganske gøy å tenke på vi bare bor ei lita biltur på 15-20 min fra hverandre – jeg aner konturene av hvor jeg i fremtiden skal dra den velkjente “jeg er tilfeldigvis være i området, serru!”  i resten av mammapermisjonen min!

Kjærleik ved første blikk <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg