Vixen Influencer Awards – Nomineringen er igang!

ÅÅ, lord! Jeg oppdaget plutselig at noen hadde kommentert under et av innleggene mine at “Håper alle går inn på Vixen og nominerer denne dama til folkets favoritt!”

Jeg ble helt svett i armhulene. TENK at noen mener at jeg er er Vixen Influencer Awards-verdig å nomineres til! Maigad! Ikke at jeg setter frem strykebrettet og henter frem de høye helene sånn med en gang av den grunn da….

Litt usikker på hva jeg eventuelt kan nomineres i da, men jeg tittet litt på de forskjellige kategoriene – det er vel ganske åpenbart at mote og beauty ikke er helt innafor med bloggen min. Livsstil, Gullpenn, Sterke mening, Stjerneskudd…hmm, jeg vet faktisk ikke. Gjevest hadde det kanskje vært å bli nominert i kategorien Stjerneskudd eller Gullpenn, men det finnes nok av nye, fantastiske bloggere som antageligvis gjør en bedre jobb enn meg. Livsstil? Hvilken Livsstil? Hoho!

Anyway, her er linken til Vixen Influencer Awards – og jeg ber dere ikke nødvendigvis nominère meg, men nominèr en blogger som du mener fortjener det 🙂 Jeg tør ikke tenke på hvor utrolig kult det må være for bloggeren du nominèrer å få en slik heder og ære av leserene sine, så dette er din måte å fortelle at du setter pris på favorittbloggeren din!

Ha en strrrrrålende helg!

Når jeg ikke blogger så er jeg på Snapchat: Linevictoriahus / og Instagram og jaggu Fejsbook også! Damn ass, jeg er overalt! 😉

 

23 kommentarer

Siste innlegg