Advarsel: Jeg er en kleptoman i ammetåka.

Denne ammetåka/babybobla jeg er i for tiden er farlig. Ikke farlig for undertegnede (med mindre jeg noengang til tatt på fersken) men farlig for butikkene i nærområdet. Rett og slett fordi jeg er en tjuvradd og stjeler i butikker!

Jeg var innom en matbutikk på Brotorvet (får ikke lov til å kalle det Brottis lenger, av Torben..) og det er i grunn ikke så ofte jeg er der siden jeg handler på den grønne butikken rett ved der jeg bor istede. Jeg skulle bare ha noen få ting, siden jeg egentlig var ute i et annet ærend på Brotorvet. Handlelisten så slik ut:

Paracet

Ibux

Melk

Saltpølse

Intet mindre og intet mer.

Paracet og Ibux glemte jeg, og melk – ja, det glemte jeg også. Potetgull husket jeg utrolig nok selv om det ikke stod lista og jaggu husket jeg salamisaltpølsa til Torben. Vel, jeg husket å ta den med meg i hvertfall. Men jeg glemte å betale for den. Jeg gav nemlig pakken til Maren som satt i handlevogna, og så hadde hun mistet den ned mellom den handlevognstolen og gitteret der, og jeg oppdaget ikke den glemte saltpølsa før jeg hadde løftet bajsmaskinen fra handlevogn-setet til bilstolen i garasjen på senteret. Jeg fikk panikk. Så rundt meg. Rødmet. Svettet i armhulene og bak knehasene, som ironisk nok er de eneste stedene jeg faktisk svetter. Ellers svetter jeg også litt mellom rompeballene, men ikke hvis det er mindre enn 12 grader. Anyway. Jeg så på datteren min som satt å gliste i bilstol-setet. Jeg visste at det antageligvis ikke ville ta spesielt lang tid før den bleia MÅTTE skiftes. Og når jeg mener MÅTTE skiftes, så er det faktisk noe jeg prioriterer før saltpølsetyven erkjenner sine synder for kassedama. Du skjønner, etter at Maren har begynt med fast føde, så er det EN lukt du ikke ønsker skal bre seg i din nye bil. Jeg beit tenna sammen og lukket døra. Trippet som en ekte tjuvradd inn i bilen, og spant avgårde. 

Vel hjemme fikk jeg roet nervene med en kopp kaffe og en skive med tjuvgods. Flekket frem mobilen for å erkjenne mine synder.

Jeg tok mot til meg og anga meg selv via facebook:

 

OK. Så alt vel, foreløbig. Jeg fikk faktisk salamisaltpølsa til odel og eie, men lovte meg selv at jeg skulle ramle innom ved beste tidspunkt og faktisk gjøre opp for meg. Kan virkelig ikke ha det på meg at jeg begår slike tjuveri-raider med dattera mi på slep. Gikk derretter å la meg med god samvittighet, med en plan om å sone min straff onsdagen etter.

For det første så glemte jeg å betale for den jævla salamien på onsdagen etter babytrallen (litt fordi jeg glemte babytrallen også da..) men så så jeg mitt snitt til å gjøre det på lørdagen istedet, da jeg hadde en agenda på brottis igjen for å kjøpe badestol til diktatoren. Torben og jeg går inn i butikken og PLUTSELIG er ærendet mitt glemt. Fordunstet. Borte vekk. Jæææævla ammetåke. Rasket med meg noen karbiser som lå å fristet i varmeskapet. Ser at de er noe gratis mat (eller smaksprøver om du vil..) og tenker at det var digg. Det var visst et krydder de reklamerte for sammen med den gratis maten. Ehh.. smaksprøven. 

Så kommer jeg til kassa. Ikke bare glemmer jeg å betale for den stjålne salamien jeg har gnagd om i snart ei uke, men tåka tettner og jeg gjør meg atter engang til en tjuv.  Og hva var det som forsvant ned i posen sammen med den forbannade badestolen til diktatoren? JO, nå skal du få se!

Sorry for snikskryt av ammekløft. Jeg har kløft helt ned til navelen skal du vite. 

Torben ble helt fra seg. Han kjeftet og gnåla hele veien til bilen mens jeg prøvde å bruke kalkutaoren på mobilen å summere karbiser og rundtykkene våre for å se om det fantes en sjans i helvette for at jeg kunne ha betalt for en boks luksusfiskekrydder. Ellers visste jeg jo forøvrog at jeg egentlig måtte tilbake, for det gikk jo tross alt opp for meg at jeg nå hadde stjælt 2 ting på under en uke av en butikk jeg vanligvis aldri handler. Med andre ord, jeg stjal “hver gang” jeg var i den butikken! Det kunne jeg ikke ha på meg.

Torben forlangte at jeg skulle gå tilbake. Og det gjorde jeg. Vel fremme i kassa måtte jeg erkjenne syndene mine og fortelle at jeg hadde stjålet fiskekrydder. Og at jeg forrige gang stjal salamipølse. Og at jeg gjerne ville betale for begge deler.

…og jaggu måtte jeg slenge avgårde en ny melding:

 

 

Og heldigvis fikk jeg svar – selv om jeg måtte dementere at det var barnevogndiktatoren som stjal, men faktisk den voksne mammaen på 34 år i ammetåka.

 

 

Jeg MÅ seriøst ta meg sammen. Jeg kommer til å bli bannlyst i alle butikker i nærområdet om dette fortsetter. Etter dette innlegget er det helt greit om de ansatte ønsker å sjekke meg før jeg går ut av butikken deres. Jeg tror det er bra for meg, så vi forhåpentligvis får en slutt på disse ufrivillige tyveriene. 

Takk for meg! 

/Tjuvradden Supporterfrue 

PS: Jeg har anonymifisert butikken jeg stjal på. Så ingen skal få noen ideèr om hvor lett det er å skaffe seg billig salamipølse og fiskekrydder. Og det faktum at jeg ikke vil ha alle de ansattes øyne rettet mot meg om jeg handler der igjen. 

 

11 kommentarer
  1. Jeg ler så jeg griner. Må seriøst tørke tårene. Jeg er kanskje ikke den beste til å lese alle innlegg du legger ut… men de gangene jeg gjør det, smiler jeg fra øre til øre, og som oftest får du meg til å le! Fulgt deg siden du la ut vitse videoene dine, og må si er bare helt fantastisk morsom. Maren og Torben har jaggu ei fin dame i livet sitt, og i motsetning til hva mammabanden får deg til å føle, må jeg si du virker som en flott mor, selvom du er en liten tjuvrad innimellom, Hahaha!

  2. Digger deg Line, men må visst slutte å lese bloggen din i senga ved siden sv mannen når han har sovnet. Det hele ender med at jeg spruter ut i latter og skremmer stakkaren som sover:p
   Du eg så utrolig ærlig og det setter jeg stor pris på!

  3. Stjal faktisk en pose kaffe på samme vis på manda?n, måtte luske inn igjen i butikken og beklage og betale. Mens den lille tyven ble illsint for at jeg konfiskerte kaffeposen for å bippa den gjennom kassa. Stas 😄

  4. Ha, ha, sånn er det. Stjal en sekspakk vørterøl i ammetåka. Kunne ikke akkuratt skylde på kidden heller, da den lå pent og pyntelig i kurven under vogna.

  5. Du skriver så forfriskende godt at jeg har stemt på deg i kategorien Årets Gullpenn. Det fortjener du! Heia heia!!

  6. HAHAHAHAHAHA, I love it!
   Jeg glemmer aldri den første handleturen min som mamma, midt i de verste barseltårene. Jeg skulle ha litt forskjellig – og firepakningen med pepsi max (jeg fikk jo endelig til å kjøpe så stort lager – nå hadde jeg jo vognen å legge det i!) ble selvfølgelig glemt under vognen. Jeg kom meg akkurat ut døren fra butikken før jeg oppdaget det, og stormet tilbake og betalte. Jeg grein seriøst HELE den dagen fordi jeg _nesten_ hadde stjålet. Hvilken forferdelig mamma var vel jeg?! HAHA!

  7. Jeg klarte å få med meg noen smekker fra princess en gang, de lå så fint på håndtaket/styret (?) på barnevognen:p
   Klarte også å glemme en tube skinkeost under vognen, jeg hadde egentlig tenkt å la det gå, siden jeg var kommet meg hjem og den var nesten spist opp, men min mann jobber i en dagligvare, så jeg måtte kjøre han opp på butikken så han kunne betale :p

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg