LØGNER!!!

“-Bare en til, så er vi ferdig!”

Ikke sant man bare HATER det når instruktøren driver å lurer deg på den måten? 

Greia var at jeg hadde meldt meg opp på en spinningtime. Men med en kid som sover til langt ut på dagen, så rakk vi det ikke. (Sorry ass, men jeg setter ikke på vekkerklokka klokken i mammapermisjonen min ass, et sted går genseren)

Jeg spratt opp i 9-tiden, fikk på meg noen filler og pakket Maren inn i ullklær og kjøredressen sin. Inn i bilen med diktatoren, og jeg merket at hun begynte å bli litt trøtt allerede. (Hun kubber relativt fort etter frokosten) Det blir gøy å ha henne første gangen i Barnekroken på treningssenteret som trøtt, uengasjert og lat, men neida – hun fant seg SVÆRT godt til rette blant haugen av leker og den herlige damen som jobber der, hun skulle IKKE sove når det var så mye spennende som skjedde! (Var en 1-åring der også, alltid stas med bittelitt større barn!)

Anyway. Jeg visste at spinningtimen jeg egentlig skulle på var ferdig, så planen var litt møllegåing og kanskje litt styrke. Men jeg ble lurt inn i salen på en eller annen basisballtrening. Der du spretter rundt med en stor sort kule der jeg som oftest velger meg bare 4 kilosen for å slippe svette så mye. Du veit.

Jeg skjønte fort at treningsgenseren jeg hadde tatt på meg måtte av. Fasen heller. Hadde ikke planlangt å trene i singlet. Så verken deodorodos eller høvel hadde stiftet nærkontakt med armhulene mine den morgenen, men jeg lot det stå til. Jeg skulle jo  egentlig spinne, ikke imponere med duskene under armene mine liksom.. 

Etter noen runder med den svarte ballen, roper min favorittinstruktør Nancy ut: «Bare en til, så er vi ferdige!» Herreguuuud, så fort denne timen gikk da! Jeg som hater styrkeøkter! Herlig, dette kan jeg virkelig leve med!

Ny øvelse og Nancy roper etter 3-4 minutter: “Sett inn nådestøtet nå, så er vi ferdige!” Jeg gav gass når jeg så lyset i tunnellen.

Havner på gulvet med ballen på magen for litt sideflesk-trening. Noen minutter senere – «Snaaaart ferdig nå, jenter!» hyler miss Speedy med æmæricæn akksent. 

What?

Jeg bare:

🐷

Jeg gjør motvillig øvelsene. 

Hun roper igjen: «Bare tooo til, you are awesome, guys! Siste nå!!»

Da går det opp for meg. HUN DRIVER Å JUGER!

Hun snakker nemlig om øvelsene når hun sier at «det er siste, snart ferdig, sett inn nådestøtet nå mot slutten!» Altså – Det er sikkert 100 øvelser i en time! Så når hun skrek seg illrød om at «DETTE ER SIIIIIISTE!!!» så snakket hun om siste i akkurat den øvelsen og IKKE hele treningsøkta, liksom! 

Jeg så på klokka. Fyfadermeg. Det var fremdeles 40 minutter igjen av timen.

Tok bilde da. For å dokumentere at jeg hadde vært der liksom.

Snakkas.

 

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER // Snapchat: linevictoriahus 

1 kommentar
    1. Hei! Jeg har et lite spørsmål. Har du endre mening angående eksponering av Maren? Tenker da på kiwi-reklamen, som langt flere ser enn det antallet som leser bloggen din. Ikke kritikk altså hvis du har endret mening, men du virket så voldsomt bestemt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg