Marens (8mnd) hjemmelagde pakkekalender.

Så var dagen der da. Dagen alle pepret sosiale medier med sine julekalendere. Fantastisk flotte julekalendere – må si jeg er imponert! Glanset papir, sløyfebånd, glitter, klistermerker, pene poser og esker, fantastisk plassert på et høytidelig sted i huset nummerert sirlig fra 1-24. #endeligimål #nåkanjulakomme #værtvåkeni5døgn #mammaelskerdeg

Mange har skrevet til meg og sagt at de syns det er trist at Maren (8mnd) ikke får pakkekalender av meg. “Så grusomt fælt!” har faktisk noen skrevet til meg. (Som jeg, helt ærlig, syns er en veldig pussig setningsoppbygging. Kan man si “Grusomt fælt!” om noe? Blir ikke det litt smør på flesket, typ? Men hey, hvem faen er jeg til å krangle på hvordan du skal ytre deg til noen som ikke deler samme mening som deg i pakkekalenderhysteriet. Jeg er jo tross alt en mamma som BARE kjøper billig sjokoladekalender og serverer diabetes, overvekt og ADHD i 24 dager til ungen min uansett.)

Vel, hun er som sagt 8 måneder – verken sjokoladekalender eller pakkekalender faller i smak der i gården. Så jeg lagde en flott og utrolig lite tidkrevende pakkekalender til Maren i år:

Ja. Puppekalender.

Til dette trenger du:

🎁 En pupp med morsmelk. (Fortrinnsvis din egen)

🎁 En tusj

🎁 Evnen til å skrive disse tallene 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24 på din egen pupp. (derfor fortrinnsvis din egen pupp, ingrediens nr. 1 som nevnt over.)

Torben tok forøvrig saken i sine egne hender og kjøpte sin egen julekalender. Jeg skulle gjerne lagt ut bilde, men den inneholder alkohol – så jeg er stykt redd jeg kan bli dømt i diverse foraer for å snikreklamere for julekalenderen som inneholder 24 flasker med assosierte, brune, bryggede, flytende greier. Etter at jeg proklamerte på riksdekkende TV at mannen min fikk ordne seg selv om han ville ha kalender, så gjorde han nettopp det. Flink fyr.

Snakkas! /Supporterfrue – Line Victoria

 

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER // Snapchat: linevictoriahus 

 

14 kommentarer
  1. Hei. Hva synes du om at 109K har sett kiwi-videoen deres? Tenker da på at du ikke vil vise Maren på bloggen.

  2. Haha grusom fæl faktisk..å det appåril for at en unge på 8 mnd ikke får kalender. Made my day 😂😂👏👏 sorry men hu har ikke glede av noe sånt eller skjønner Det! Å sånn er det faktisk i noen år! Mammapolitiet gir meg sinnsykt mye latter i livet. Nesten så man må digge de. Humøret stiger av de fantastiske kommentarene.

  3. Hva skal en baby på 8mnd med kalender, ikke hør på de som gnåler om det. Puppekalender er genialt, kanskje min sønn på 4mnd skal få det også😂😂jeg sendte deg bilde på insta i går av mine største barn sin kalender, ment som spøk😁de får en gave annenhver dag. Kan du skrive litt om når du begynte med fast føde til jenta di og når du sluttet å koke flasker å sånt? Har dere hatt mye barnevakt? Skrive litt om det? Dette er vår nr 3 så behovet for barnevakt har ikke vært så viktig enda.

  4. Huff… da må jeg være super grusom fæl som ikke gir min baby på snart 1 år kalender😱.
   Synes forresten det er supert at du tok opp dette med pakkekalender. Har tatt helt av. De sier at barna får ting de uansett trenger… ungen min trenger ikke 24 ting rett før jul!!!
   Her er det en liten nisse som gjør nissestreker hver kveld og gir eldstemann en liten godteriting (en seigmann, sjokoladebit) i helgene og ett oppdrag hver dag. I dag skal vi perle julekuler til juletreet hans. Litt usikker på om det er mor eller barn som synes dette er mest gøy. Koser meg på kvelden med å pønske ut neste rampestrek.

  5. Tommel opp! Min sønn på snart 3 år får heller ingen kalender. Stakkars liten… Han trenger ikke sjokolade hver dag i desember, og heller ikke 24 ting. Han får ting etter behov året rundt, og kjøp-bruk-kast-mentaliteten som råder i samfunnet har ikke funnet veien hjem til oss.
   Han får nok en form for kalender neste år, men i år skjønner han ikke hva det er og han klarer seg fantastisk bra uten 🙂

  6. Woop woop! 2,5 åringen her får heller ikkje kalender. Sikkert skikkelig trasig gjort, men sånn blir no det. Eg trur gjennomsnittsnordmannen heller bør fokusere på at ungane våre skal bli takknemlig for julegåvene dei får, for det e sannelig ikkje enkelt i vår materialistiske verden. Puh, takk for meg 😃

  7. Jeg har laget pakkekalender til både tre og femåringen, ikke nødvendigvis for at de trenger 24 ting før julaften men ene og alene for at jeg synes det er hyggelig.
   Men jeg driter i hva andre gjør om du bruker puppen, kjøper sjokolade, playmo eller lego er ikke min sak. Jeg har har heller ingen bilder av pakkene på sosiale medier, ei heller gnåla om at det er så stress med disse gavene. Er jeg innafor da? Eller fortsatt pretensiøs drittmor som bidrar til økte forskjeller i samfunnet?
   Må alt være så jævla polarisert hele tiden?

  8. Tullerusk: I love you! Nei, absolutt ikke en pretensiøs (elsker det adjektivet!) drittmor! Du er bare helt normal, med et nøyansert og fint forhold til pakkekalender. (Les: du syns det er hyggelig, og ikke stress eller masete) Det er med andre ord ikke dine tær jeg regnet med å tråkke på..! 😉

  9. Jeg er så dritlei av at alle skal mene noe hele tiden, og bli så forbasket krenka! Jeg driter i hva andre gjør! Hvis noen vil bruke tid og penger på pakkekalender, go ahead. Hvis andre vil være økologiske og kjører gjenbruksjul – tommel opp. At det finnes folk som, etter de har brukt 5 timer på å pakke inn pakkekalender, har kapasitet til å trolle på nett og krenkes av at jeg/du ikke gadd det samme – tenk hva de kunne utrettet hvis de hadde brukt kapasiteten sin fred i verden?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg