Hele TRE nomineringer i Vixen Influencer Awards – TUSEN TAKK!

Jeg lå i hele natt og funderte på hva jeg skulle skrive i bloggen min idag. Min rare dagbok med tekster om alt jeg tenker og opplever om det som rører seg i min lille glamour-løse verden. 

Jeg er så heldig som har fått lov til å underholde dere. Spør du noen fra min tid som kid på skolen, så vil nok de fleste nikke gjenkjennende når jeg sier jeg var litt klassens klovn. Jeg vil vel også anta at jeg har vært mine arbeidsplassers klovn også. Og med positivt fortegn, for det er aldri negativt å ha godt humør i lag med andre mennesker. 

(Her ønsket jeg å legge ut et bilde av meg selv der jeg også er fjong med øyevippeforlengelse.)

Jeg er vel sånn sett bloggverdens klovn også. Og jeg liker den rollen. Det er helt greit. Jeg er hun som tar en for laget når noe må forklarer 200 ganger eller jeg er hun som ikke forstår hva google analytics eller adlinker egentlig fungerer. 

Lite visste jeg at 2017 skulle ikke bare bli året jeg la ut hele fødehistorien min på internett. Og alt annet som hører det hverdagslige til. Ikke bare syns jeg det var viktig å blogge uten filter, men også blogge om tabuer. Og flauser. Og alt annet man vanligvis kanskje til nød snakker kun med venninnen sin om. For fy fader så mange jeg har møtt som har klemt meg for akkurat de tingene. Det ufiltrerte. Det normale. 

2017 rundes med noe utrolig hyggelig for mammagråbloggeren på 34 år. Noe som i noen minutter gjorde at jeg forsvant opp i de rosa skyene av stolthet. Du skjønner, hun som skriver om at hun «pynter seg nedentil» (med ikke spesielt godt hell) før fødselen og lar mannen skrive ufiltrert om fødselen, er nå også hun som har blitt nominert i hele 3 (TRE!) kategorier på Vixen Influencer Awards (som da er Gullruten i internettsammenheng..!) 🌟🙌🏼🎉! Jeg driter i hva andre bloggere sier, men dette er faktisk JÆVLIG stort for lille meg i vaffal! 👊🏼 (En snev av manglende impulskontroll og ydmykhet der, beklager.)

Jeg er nominert til «Årets Gullpenn», «Årets Stjerneskudd» og helt sjukt – “Folkets Favoritt.» Jeg må innrømme at jeg bladde meg gjennom listen med egentlig nada håp om å i det hele tatt stå på nominert-lista. Egentlig leita jeg etter bloggkollegaer jeg syns fortjener det. Men det endte med jubelrop på jubelrop og da den siste ble avslørt om at jeg var nominert til «Folkets Favoritt – ja, da gråt jeg faktisk en skvett! 

Jeg må faktisk også innrømme at jeg egentlig ikke har noe håp om å vinne. Til det er konkurransen veldig stor. Men rett skal være rett, det er faderimeg gildt med nominering i 3 kategorier! Og det er DET jeg skal ta med meg videre, og DET skal være min motivasjon fremover – for i denne lekegrinda kalt Supporterfrue-bloggen, der skal hu mor få fortsette å herje! 

Avslutningsvis må jeg få takke. Jeg vil takke hver og en leser som enten forteller meg på gata eller på butikken at de liker bloggen min, eller til alle dere som legger igjen spor i kommentarfeltet. Jeg leser hver eneste kommentar, og kjenner meg ofte veldig stolt som har oppegående, hyggelige og ordføre lesere. Ikke bare er jeg velsignet med å ha et fullstendig åpent kommentarfelt (det er vel ikke så mange igjen av oss..?) – men jeg har debattanter i kommentarfeltet som både er oppmuntrende, rosende, engasjerte og ikke minst belærende (uten at det er negativt!) og det er DERE som egentlig gjør bloggen min. Mange av dere følger meg også på facebook, på instagram eller snapchat – og jeg evig takknemlig for alle tilbakemeldingene jeg får der også. 

Linken til Vixen Influencer Awards finner du her i rosa skrift, og du kan faktisk sveipe innom og stemme hver 12. time i en månede fremover. Det eneste jeg forlanger av deg er at du faktisk stemmer på favoritten din, for det er da det er gøyest for vinneren å vinne! Jeg skal forøvrig forsøke å ikke mase på dere om å gå inn å stemme hver dag i en månede fremover, haha:-)

Lag dere en deiiiilig lørdagskveld, folkens! ❤️

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus

24 kommentarer

Siste innlegg