Gratulerer av hele mitt hjerte! ❤️

Jeg trodde aldri jeg skulle bli en “sånn der” som la meg opp i andres lykke og ulykke. Men det har jeg gjort. Etter at jeg fant ut at jeg var smelt på tjukka fulgte jeg Julianne og Ulrik sin reise mot samme målet. Problemet var bare at etterhvert som min mage vokste, så gjorde ikke Julianne sin det.

Da begynte jeg for alvor å følge bloggen hennes. I alle nedturene hennes. I all sorgen hennes. I noen lyspunkter som ble klubbet ned av atter engang dårlige nyheter. For mens jeg klagde på hemoroider, halsbrann og laaaang ventetid, så satt Julianne i sofaen og satte sprøyter på seg selv. Og når jeg annonserte at vår lille M var kommet til verden, så tørket Julianne tårer over en spontanabort. Jeg skal innrømme at det å lese om Julianne og Ulrik sin åpenhet er med på å gi meg perspektiver i livet. 

Derfor var det ekstra godt å klikke seg inn på bloggen til Julianne idag. Gravid på den naturlige måten – BRA JOBBA! 👊🏼

Nå er det bare å glede seg til å følge dere videre, og selv om jeg tror Julianne ikke kommer til å skrive om hemoroidene eller fødetissen sin – så er jeg helt sikker på at det blir en fryd å følge den etterlengtede graviditeten og barnet som kommer til verden når båtsesongen på alvor starter! 

Mange varmeklemmer fra ei frue til ei annen! ❤️

PS: Det er bare å glede seg!

8 kommentarer
    1. Så hyggelig og godt skrevet av deg! Jeg har selv fulgt pilotfrua og mannens kronglete reise og gleder meg stort over at de nå endelig har lyktes <3

    2. Bare dumt at pilotfrue ikke har stort av medfølelse med de som ikke er like heldige som henne. Ja, vi har alle feriert i jævlige drittland som driter i menneskerettighetene, men å uttrykke seg på den måten hun gjør når hun blir spurt om det. Altså!

    3. Frida: Jeg leste det. eneste jeg føler det kan forsvares med er at man kanskje ikke har satt seg så inn i det som skjer der nede hvis man ordlegger seg slik hun gjorde. Tror ikke hun nødvendigvis hadde alle bruddene på grunnleggende menneskerettigheter i bakhodet da hun svarte på spørsmålet hun fikk, jeg tenker at det kan leges på tabbekvoten for å være litt for raskt ute med å trykke “publiser”-knappen. Jeg har driti meg ut selv jeg også, og skyldte rett og slett på mangel på kunnskap om temaet. Hvis det er noen trøst for alle som gikk i strupen på henne, så tipper jeg hun har lest seg grundig opp på tematikken nå..! 🙂 Og hey, aldri så vondt at det ikke er godt for noe – hun sørget jo for at det ble satt fokus på det, ref. Morgen Hegseth sin artikkel i VG som opplyste folk godt om det som skjer der nede!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg