Klein-selfie.

Jeg vet faktisk ikke om det er LOV til å skrive det på Norges mest uglamørøse blogg, men idag har jeg faktisk hatt en litt glamourøs dag! (!!)

Vel, hvis man sammenligner det med alle andre dager i livet mitt de siste månedene – så vil jeg kanskje påstå at jeg har fått boostet egoet mitt litt. Lekt litt med narsissisten i meg. 

(Er dere klar over hvor kleint det er å selfie seg selv utenfor NRK Østlandssendingen? Og viktigst av alt – HVOR er overleppa mi? Og har jeg bart? Jeg må seriøst selfie litt oftere)

Mamsen har vært på forsiden av lokalpressen (Porsgrunn Dagblad) og på NRK Østlandssendingen idag, skal dere vite. Og det var nok glæmur i tonnevis, akkurat den piffen jeg trengte for å komme hjem å forlange litt hverdagsluksus når jeg kom hjem. (Iskald Pepsi Max i vinglass og varmekablene på trappa utenfor skrudd på maks for å slippe å måke snø…)

Ellers kan jeg meddele dere om at vår lille superkid sov 14 timer i strekk i natt, så det er faktisk ingen grunn til å faktisk se ut som en sliten småbarnsmor for tiden. Maren sovnet 19.00 i går kveld og sov til 09.00 idag tidlig. Faktisk var hun på vei til å sovne igjen, men jeg tenkte at et sted bør faktisk grensen for ekstremsoving gå, så jeg plukket ut en søvnig unge som kviknet til i et inferno av et gledesutbrudd da hun nådde flombelysningen på badet. Og den eimen av brun og tung bleie er jo relativt oppkvikkende den også. 

Idag har diktatoren forøvrig også lært seg å vise kjærleik, så nå nusser (kysser) hun bamsene sine en etter en i fengselet sitt.

Makkapakka, så glad jeg er for at hun elsker lekegrinda si. Hun kan ofte reise seg opp på gulvet utenfor og stå å sikle seg inn i lekegrinda si når hun er ute å utforsker på gulvet. Hun gjør det litt for enkelt for oss til tider. Til de i Mammapolitiet-foreningen som mener at kidsa får hemmet utvikling sin av å leke i lekegrind, tar så feil at jeg vil kaste en tjukkebok i skallen på de. Lekegrind er nok en av de beste investeringene vi har gjort. 

Nå venter senga faktisk, på tide at jeg også får litt rutine på hviletiden min – føler jo at jeg har sovet bort permisjonen min egentlig. 

PS: Jeg har forøvrig tatt til meg kommentaren om at de ønskes flere bilder i blogginnleggene mine. Merk at denne ukens blogginnlegg er litt unntakstilstand – jeg har egentlig juleferie og blogger bare litt for å underholde meg selv med noe annet enn “dikkedakke”-prat og sterilisering av tåteflasker. 

/Line Victoria – Supporterfrue

 

1 kommentar
    1. Altså, idet jeg kikket på selfien tenkte jeg «så fint!», det at du syns du har liten overleppe eller bart slo meg ikke før jeg hadde lest det engang, honestly 😅 DU ER FIN! Stol på det, ikke vær for hard mot deg selv

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg