Like lenge på utsiden som på innsiden!

Eller.

Egentlig ikke. For den lille diktatoren var tross alt ute først tolv dager på overtid. Og da er det verdt å nevne at det er elleve dager som er maksimalgrensa på Sykehuset i Skien for hva som er forsvarlig å gå på overtid etter termindato. Så etter å ha blitt satt igang med både ballonger, piller, nåler og trusler om en sånn vakumpumpe, så kom M til verden i et lite glamorøst øyeblikk til lyden av noe Torben i ettertid har funnet ut er identisk med lyden av en grillet kylling man holder i hvert sitt lår og drar til hver side som en sånn kransekakepynte-greie.

Nuvel.

Jeg husker at jeg var så på overtid at jeg vurderte å be min mann gjøre som hadde gjort ni måneder tidligere, for det skulle i følge kjærringrådene sette fart på sakene. Men da jeg luftet idèen for min mann så kikket han bare måpende på den DIGRE dama i den like digre joggebuksa og rød badekåpe (jepp, det var favoritt-outfit`en). Og han bare:

(Trykk play)

9 måneder har forøvrig gått veldig raskt. La oss si det sånn, disse 9 månedene med diktatoren utenfor magen har gått mye raskere enn med diktatoren innafor.

Idag stod hun på gulvet i sine nye sko hun fikk til jul. Sånn helt laidback. Uten å lage noe stort oppstyr. Bare stod der og beundret utsikten fra ca 80-90 cm over gulvet. Hun er helt RÅ! 

Så nå som M har enorme utviklingstrinn hun når hver eneste dag, så ligger dessverre hennes mor litt bakpå. Det går litt tregere med mams, som hele tiden må forsikre seg om det hun gjør er rett. Heldigvis har jeg en helsesøster jeg sparrer med, og det er jeg uendelig glad for. For selv om hvert eneste google-søk sier at det jeg gjør er sånn noenlunde riktig (eller innafor, om du vil) så er det veldig betryggende å ha Elise på helsestasjonen som mentor. Jeg har faktisk aldri før vært så usikker i en rolle jeg har tatt på meg før. I enhver jobbsituasjon, eller andre steder det kreves min innsats så har jeg alltid gapt over med pågangsmot, stahet og selvsikkerhet – men i mammarollen ble jeg rett og slett tatt på senga! Det finnes jo ingen bruksanvisning! Det finnes ingen utdanning i faget å lene meg på! Det finnes ikke engang en angreknapp! 

Rett skal være rett, jeg klarer ikke å se for meg livet uten den lille blidfisen vår. Og nå har hun hatt hovedrollen i livet mitt i ganske nøyaktig 9 måneder allerede.

Nå begynner veldig snart et nytt år. Og det året skal vies til å lære mye nytt. Ikke bare i morsrollen, men også andre utfordringer jeg gleder meg vilt til å gyve løs på venter. Gud, så gøy det skal bli!

..og dere – jeg må få takke for alle fine kommentarer jeg får. Jeg er evig takknemlig for alle heiarop jeg får, jeg blir så stolt av å være velsignet med så oppegående, normale, flotte og kule lesere! 

Ha ei fin kveld videre! <3

Supporterfrue – Line Victoria

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus

Og du? Bruk stemmen din HER for å kåre dine favoritter i Vixen Influencer Awards!     

 

8 kommentarer
  1. Flink hun er!
   Om det er noen trøst, så er jeg fortsatt veldig glad for å ha en helsesøster å rådføre meg med, og her er det baby nr tre! Blir ikke utlært og ekspert i mammarollen, de små er jo så forskjellig, men godt er vel egentlig det:)

  2. takk nok en gang for en super blogg ❤ den har holdt meg underholdt gjennom ett langt (føles det som) svangerskap 😄 digger den naturlige og hverdagslige måten du skriver på 😄 jeg starter det nye året i rollen som nybakt mamma til ikke bare en men 2 små gutter og gleder meg til alle milepælene i det nye året😄 stemmer på deg å lykke til videre😄følger deg på snapp også og Maren er jo bare helt nydelig 😄 godt nytt år

  3. Stas, hun er tidlig oppe! Desto flere blåmerker si?!
   Det er så artig å følge bloggen, jeg har en baby som er en måned eldre enn din. Tror vi hadde termin nogenlunde likt, men min kom tolv dager før. Så du var gravid en måned lenger enn meg! Rart hvordan kroppen fungerer!

  4. Stemmer og stemmer 😉
   Godt Nyttår tell dæ og dine og håper på mange “hærlige” sprell fra dæ i 2018 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg