Breaking news!

Takk, dere herlige mamser der ute!

Ikke en eneste negativ melding på at jeg har servert kidden nugatti, banos og mariekjeks når hun har vært syk! Jeg stålsatte meg for mamsemafian og moderpatruljen og mødrepolitiet, og tippet de kom til å ha tidenes galleutblåsning i kommentarfelt og forum – men hei! Ikke en eneste lyd! Istede fikk jeg en haug med tilbakemeldinger om tips og råd og ikke minst en diger porsjon med støtte fra andre mamser der ute, som også serverer sukkerbonansa og diabetesfremmede drikker til sine søte små når de er rammet av Oh Den Store Barnesykdommen #538.

Gledelig nyhet! Breaking news!

Maren har fått tilbake matlysta og har gnagd seg igjennom posten idag. Altså, hun tok et jafs på under et sekund, jeg rakk ikke engang å pille ut papirbiten før den var tygd og svelget unna. Jeg tror vi alle da kan konkludere med at vår lille diktator er relativt friskmeldt fra sin lille matnekt. Forøvrig, å ta fra henne et papir på vei ned i gapet var som å sloss med en utsultet irsk ulvehund. Det ble et salig rabalder og heldigvis har jeg lært meg å distrahere henne med tv-fjernkontrollen. Her om dagen fant vi forøvrig intet mindre en 4 (!!) fjernkontroller blant lekene hennes i lekegrinda hennes. 

Tilbake til det jeg opprinnelig begynte med. Jeg skrev om hvor fantastisk behjelpelige og støttende dere var i kommentarfeltet på innlegget jeg skrev igår. Vet dere, noenganger tror jeg kanskje jeg har fått kremen og eliten av blogglesere der ute.
For min del har blogging handlet om å ta brodden av alt det rosa vi blir servert på det store nettet. Jeg har egentlig aldri brydd meg om mange klikk så lenge jeg har en slags interaktivitet med deg som leser. Ja, med det mener jeg altså at jeg er en sucker for tilbakemeldinger og kommentarer. Jeg ELSKER det når jeg får tilbakemeldinger på at…. “-AKKURAT sånn er det, det er nøyaktig sånn du beskriver det!” når jeg skriver om det tabubelagte og lite glamourøse delen av livet mitt. Eller det vi bare ikke snakker om. Eller at jeg rett og slett er så pinlig normal og kliss lik alle andre som har gjort det før meg. At den hemorriden jeg skriver om er helt lik din egen i både form og farge. Ofte får jeg høre at “- du skriver så bra!”. Egentlig gjør jeg ikke det. Jeg skriver det jeg tenker og føler. Og har i grunn ikke noe filter. 
Og av en eller annen pussig sammentreff så er det noen tusen der ute som hver dag klikker seg inn på denne bloggen for å lese om noe man kjenner seg igjen i. Noen veldig ytterst få klikker seg inn her for å drømme seg bort i et glamourøst liv. Da har de forvekslet meg med ei annen frue der ute i bloggverdenen, og klikker seg kjapt ut igjen.. 

Men du? Jeg tenkte jeg skulle ta opp et par saker. Jeg har en bloggplan for 2018, jeg! Nå som jeg har putta livet mitt i ei kakeform og latt deigen tilpasse seg formen… Nei, fy fader – det var så metaforisk forklart at jeg fasen datt av lasset sjæl… La meg formulere meg annerledes: Nå som jeg har fått litt struktur i hverdagen min, med kids, jobb, blogg, mannfolk og hus trygt plassert i kalenderen min, så har jeg satt meg et par hårete mål for bloggen min! Jeg skal, etter beste evne, forsøke å blogge hver eneste dag. I tillegg ønsker jeg å spe på med video, for det har jeg VIRKELIG savnet. Noen ganger tror jeg dessverre at jeg setter litt for høye krav til meg selv når det gjelder bloggingen. Jeg tror liksom noen ganger at jeg må finne opp kruttet hver gang jeg publisèrer noe. Det tror jeg helt oppriktig jeg ikke trenger. Målet mitt med 2018 er altså å bli mer spontan med bloggingen. Legge ut mer som skjer i det kjedelige livet mitt, ikke bare hver gang jeg har noe nytt å irritere meg over. Jeg har jo en ypperlig mulighet til å blogge rett fra mobilen, merkelig at jeg ikke har benyttet meg av det tidligere. Det MÅ jeg bli bedre på, merker jeg. 

Forøvrig.

Her er mitt første bidrag til “info Supporterfrue deler som ikke egentlig har noen mening”:
Bildet heter: Kinn-kvise og vrengt genser. 

Vi snakkas! 

Line Victoria – Supporterfrue

18 kommentarer
  1. Håper du får til daglige innlegg,koser meg alltid glugg ihjel😀er ingen småbarns mor lengre,så langt der i fra🤣yngste er 25,men jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Håper d blir pris på deg,jeg stemte sånn ca 2 ganger i døgnet😂stor klems til min favoritt blogger over alle bloggere😚😚

  2. Kanskje mmmapolitiet har sluttet å lese bloggen din? Eller kanskje de har lært seg at det går an å lese noe på internett man er uenig i, men likevel ikke bry seg, og fortsette livet sitt😜
   Angående måten du skriver på, så digger jeg den også! Nettopp fordi du skriver det du tenker og føler. Du pakker ikke inn ordene dine i glanspapir, og du skriver ting som de er. Og majoriteten av den norske befolkningen kan assosiere seg med det du skriver.
   Jeg har mang en gang humret, og sagt (høyt) til meg selv; “ja det er er jo sånn”, eller ledd (også høyt) og fått rare blikk på bussen mens jeg har lest innleggene dine. Du får frem følelser i folk💖
   Ønsker deg en superduper dag😘😘
   Klem fra Christine

  3. Dette er en kommentar du kanskje ikke får så ofte, hehe, men jeg er snart 20 og ELSKER bloggen din!
   Ble for et halv år samboer med kjæresten min, og siden jeg tidligere har slitt mye med angst så har jeg vært veldig nervøs og litt redd for fremtiden som nå plutselig virker så nært; med mann, barn osv. Du har fått alt til å virke så mye mer påtagelig, og jeg innser nå på grunn av deg at det kanskje ikke er så stort og skummelt som det jeg har trodd. hahah!
   Ville bare si tusen takk for jobben du gjør med bloggen, du skriver kjempebra, og nå gleder jeg meg litt mer til ting som før virket så veldig stort og skummelt ! 🙂

  4. Det er alltid så deilig å klikke seg inn hos deg, blant de blankpolerte bloggerne ellers! Misforstå meg rett; du er både fin og flott du også, ikke noe sånt, men du lager ikke en «fasade». Bare en helt ekte mamma liksom, som meg og mange andre. Skulle til å skrive at vi trenger flere bloggere som deg, men det gjør vi jo ikke, for du får sagt alt som det er! Så takk for det, og takk for DEG!

  5. Nå skal ikke jeg være hun sure kjærringa, da jeg syns bloggen din er herlig og leser den stadig. Men, et lite hjertesukk fra ei mor til en gutt med diabetes type 1, som verken har drukket for mye søte drikker eller gjort noe annet for å få akkurat denne krevende, kroniske sykdommen. Det hadde vært veldig fint for alle de med diabetes type 1 (som jo stort sett er barn og ungdom når de får sykdommen) om man kunne slutte å bruke slike betegnelser som “diabetesfremmende” og andre betegnelser som tilsier at det er sukker og søtsaker som er grunnen til at man får diabetes (type 1).
   Anbefaler forresten alle å se filmen “Hva er diabetes type 1” på Youtube som Diabetesforbundet har laget. Veldig informativ og er bare på ett lite minutt 🙂

  6. Yeah.mer blogging.fast leser i mange år.jeg er trofast,selv etter at det meste begynte å dreie seg om barn.
   Så kan jeg håpe på noen poster om andre temaer også da?samma F hva..

  7. Blogge hver dag ja, sist oppdatert 17 januar 🤣 Hihi, ikke meldingen å være spydig (bare morsom). Elsker bloggen din!

  8. Takk for en super blogg Line – ELSKER den! Lykke til videre med blogg, jobb, kids, mann og hus – jeg heier på deg 🙂 PS: Har forøvrig en kvise plassert på AKKURAT sammme kinn og plass. Der får den bare være i all sin glans uten dekkstift og foundation.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg